Vik'sBrix Публикувано Октомври 24, 2023 Share Публикувано Октомври 24, 2023 Не е моя работа да почвам теми за клубни срещи, но... искам да ви видя, че имам конкретно предложение/питанка, а Октомври почти отече. Затова - инициатива! Може ли да шеърнете линка с таблицата, да видим дали има интерес? Предлагам Бирария Стамболов, до Хемус https://maps.app.goo.gl/TJ3YPvaMuiSiaDFX8 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 24, 2023 Share Отговорено Октомври 24, 2023 В същност този месец имаше среща но беше закрита, че обсъждаме разни нещица, но нищо не пречи да спретнем една бърза обща 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 24, 2023 Share Отговорено Октомври 24, 2023 Стига да не е през седмицата, аз съм ЗА. Както обикновено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 24, 2023 Share Отговорено Октомври 24, 2023 Преди 2 часа, Vik'sBrix написа: Не е моя работа да почвам теми за клубни срещи, но... искам да ви видя, че имам конкретно предложение/питанка, а Октомври почти отече. Затова - инициатива! Може ли да шеърнете линка с таблицата, да видим дали има интерес? Предлагам Бирария Стамболов, до Хемус https://maps.app.goo.gl/TJ3YPvaMuiSiaDFX8 Аз съм за с двете ръце и предлагам, които инициира срещата-да я организира В тази бирария сме ходили и на мен лично ми хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 24, 2023 Share Отговорено Октомври 24, 2023 Аз лично не харесвам тази бирария. Но това не трябва да е от значение. Фенерите, aka Die alte Lampe, е по-ок. Банкович на 6ти септември. Онази срещу БНТ дори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 24, 2023 Share Отговорено Октомври 24, 2023 преди 3 минути, Knifebane написа: Аз лично не харесвам тази бирария. Но това не трябва да е от значение. Аз не харесвам нито една бирария, но това определено не е от значение. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 Преди 10 часа, Schmendrick написа: Аз не харесвам нито една бирария, но това определено не е от значение. Местата, които аз харесвам извън бирарии, няма да бъдат приети, но затова давам опции в желаната категория. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 Кажете кога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 Аз предлагам да се целим уикенда този път. Малко разнообразие, а и така ще могат хората, на които през седмицата не им е удобно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 Хайде събота поне да е ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 Хайде другата събота 4.11. Тази не съм в София Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 тази са и изборите и не знам как ще е с алкохола. Другата аз не мога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 Аз също не мога тази. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 преди 51 минути, mamun написа: тази са и изборите и не знам как ще е с алкохола. Че това някой спаза ли го? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Октомври 25, 2023 Share Отговорено Октомври 25, 2023 или просто да се изсипем всички някоя събота през деня пред магазина на Вик има дворче там 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vik'sBrix Отговорено Октомври 25, 2023 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2023 (Редактирано) Ето линк за отбелязване на присъствие между петък 27ми октомври и неделя 5ти ноември (да не влизаме в територия на ноемврийската среща твърде много) - моля, гласувайте за дата! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=142940375 Нека мястото за ядене/поркане да е Стамболов в 20ч. Каня ви да се събираме на двора на магазина предварително! Заповядайте за предварително дъра-бъра. Може да дойдете когато прецените. Затвяряме магазина в 19ч, после пешачката групово заедно към Стамболов (на 6-7мин пеша е от магазина). Всеки е добре дошъл! Линк към адреса на магазина: https://maps.app.goo.gl/1khHMAqpkXnPaMBD9 Линк към адреса на Стамболов: https://maps.app.goo.gl/TJ3YPvaMuiSiaDFX8 Редактирано Октомври 25, 2023 от Vik'sBrix 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Октомври 26, 2023 Share Отговорено Октомври 26, 2023 X-те в таблицата как ги броим? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 26, 2023 Share Отговорено Октомври 26, 2023 Маи за сряда остава като гледам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 26, 2023 Share Отговорено Октомври 26, 2023 преди 7 минути, LUIDGY написа: Маи за сряда остава като гледам. "Шокиран" съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vik'sBrix Отговорено Октомври 28, 2023 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2023 Резервацията е направена за 20ч на 1ви ноември, Бирария Стамболов, в двора, за 12 души - на името на Виктор. Заповядайте след 17ч в магазина за сборен пункт, на когото не му се прибира първо след работа Ако още някой се запише до сряда през деня, ще звънна да увеличат бройката. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Октомври 31, 2023 Share Отговорено Октомври 31, 2023 Това бившия Дон Домат пицария ли беше ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Октомври 31, 2023 Share Отговорено Октомври 31, 2023 Преди 4 часа, Д.К. написа: Това бившия Дон Домат пицария ли беше ? точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Октомври 31, 2023 Share Отговорено Октомври 31, 2023 Преди 4 часа, Д.К. написа: Това бившия Дон Домат пицария ли беше ? Да, близо е до хотел Хемус. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Ноември 1, 2023 Share Отговорено Ноември 1, 2023 За жалост аз няма да успея да присъствам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Д.К. Отговорено Ноември 1, 2023 Share Отговорено Ноември 1, 2023 Извинявам се за Неприсъствието си ... В последния момент ми излезе работа . Следващия път ще се реванширам .... някак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts