mnachev Публикувано Април 27, 2017 Share Публикувано Април 27, 2017 Новата въртележка на Creator с официалните изображения. Ще включва 7 минифигурки. Ще може да бъде моторизирана допълнително с LEGO® Power Functions 8883 medium motor and 88000 AAA battery box, но не са включени в комплекта. Приблизителният размер ще е 32х38х35cm. Ще включва нови принтирани билетчета. Докато се върти животните ще се движат нагоре-надолу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 27, 2017 Автор Share Отговорено Април 27, 2017 Ето и кутията в лице и гръб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 27, 2017 Share Отговорено Април 27, 2017 Пуснаха и видео представяне на модела: http://www.youtube.com/watch?v=sKf3igDyV8M Приятно гледане! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 27, 2017 Share Отговорено Април 27, 2017 От следващия съпорт сигурно бая хора ще си го поръчат този сет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 27, 2017 Share Отговорено Април 27, 2017 Интересно ми е да видя как предават движение за повдигането на фигурите нагоре и надолу. Предполагам е както на Fairground Mixer - отдолу има колелце, което те свижи по основата и заради триенето с нея се завърта и предава движението към фигурите. Детайлите на въртележката са страхотни! Много ми харесват и животните Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 27, 2017 Share Отговорено Април 27, 2017 Движението май се предава отгоре ... да, определено. въпроса е само как са направили разпределянето на задвижващите оси под ъгъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Април 27, 2017 Share Отговорено Април 27, 2017 От следващия съпорт сигурно бая хора ще си го поръчат този сет Тука си ужасяващо прав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 28, 2017 Автор Share Отговорено Април 28, 2017 Детайлите на въртележката са страхотни! Много ми харесват и животните Да тук са уцелили джакпота. Много са сладки и цветовата комбинация е много приятна. Мисля, че повече ми харесва от предишната, въпреки че е малко по-малка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vladun Отговорено Април 29, 2017 Share Отговорено Април 29, 2017 Според мен движението нагоре-надолу е направено с гърбици ( поне аз так бих го направил) - би трябвало да има слопе тухлички отдолу и прътовете с животните се движат по тях и си променят височината. И със сигурност при следващия съпорт ще си взема :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts