VaskataVass Публикувано Декември 16, 2023 Share Публикувано Декември 16, 2023 Добра вечер и на този форум, Сега ще ви представя един малък, но за мен много добър и интересен проект. Синът ми учи програмиране и имаше курсова работа преди завършване да създаде сайт на свободна тема. И той реши да ми угоди на акъла и създаде - BrickView. Според мен, не че ми е син се справи перфектно спрямо условията, които му зададох… Журито беше впечатлено, че не е поредния сайт за обуща, конфекция или манджи и беше УАУ. 😎 Пиша ви линк към сайта, ако ви е забавно и имате 5 минути може да се регистрирате, да споделите нещо интересно и то ще е ново за всички нас. Сайтът е - https://brickview.vasspass.net/ Отворени сме за добри думи, както и за конструктивен коментар, които да направят този сайт още по-добър. За идеи, за критика, за неща по сайта на които им е необходим ремонт - vassdeniss@gmail.com This is the way… 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 17, 2023 Share Отговорено Декември 17, 2023 Поздравления на младежа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts