Jump to content

21344 Ориент Експрес

Nikola Bathory

Recommended Posts

Тема за влака Ориент Експрес.

Малко противоречив модел, основно заради проблемите с моторизацията.

Изобщо възможна ли е?

Аз все още го нямам този влак, затова питам от чисто любопитство. Четох, че е твърде тежък и че има проблеми с ходовата част и това пречи да се моторизира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен влак. Хейта към него дойде, още преди да е излязъл официално и хората да са се докоснали до него. Един от най-добрите влакове на ЛЕГО. Все пак фокусът на сета са вагоните, тъй като това е ориент експрес - вагоните. Препоръчвам. Пак казвам, страхотен сет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента 2 броя от него седят в гардероба ми с дефектни пликове .... Стахотно са си оставили ръцете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих тук подробно обяснение как се прави моторизацията:

https://brickset.com/article/102806/motorising-the-orient-express

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истината е, че хората много го чакаха този влак и бяха с доста високи очаквания за него и визията му, а от Лего се изложиха за мен много. То не бяха други стикери, то не бяха криви релси и върха на черешката ни се падна на нас с тези липсващи пликове-1. Добре, че не се взех повече от един, защото яко псуване щеше да падне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24.12.2023 г. at 17:00, LUIDGY написа:

Истината е, че хората много го чакаха този влак и бяха с доста високи очаквания за него и визията му, а от Лего се изложиха за мен много. То не бяха други стикери, то не бяха криви релси и върха на черешката ни се падна на нас с тези липсващи пликове-1. Добре, че не се взех повече от един, защото яко псуване щеше да падне.

Аз нямам проблем с пликовете. Нищо липсващо, нито грешни стикери.  Абсолютно никакви проблеми. Пак казвам, страхотен влак, страхотен сет. Да, и за мен снимките бяха разочароващи като излязоха, но след като го сглобих…впечатляващ. Заслужава си покупката. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, LegoFan написа:

Аз нямам проблем с пликовете. Нищо липсващо, нито грешни стикери.  Абсолютно никакви проблеми. Пак казвам, страхотен влак, страхотен сет. Да, и за мен снимките бяха разочароващи като излязоха, но след като го сглобих…впечатляващ. Заслужава си покупката. 

Така е-всеки си има собствен прочит на нещата 🙂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове