Nikola Bathory Публикувано Декември 20, 2023 Share Публикувано Декември 20, 2023 Тема за влака Ориент Експрес. Малко противоречив модел, основно заради проблемите с моторизацията. Изобщо възможна ли е? Аз все още го нямам този влак, затова питам от чисто любопитство. Четох, че е твърде тежък и че има проблеми с ходовата част и това пречи да се моторизира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Декември 20, 2023 Share Отговорено Декември 20, 2023 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LegoFan Отговорено Декември 24, 2023 Share Отговорено Декември 24, 2023 Страхотен влак. Хейта към него дойде, още преди да е излязъл официално и хората да са се докоснали до него. Един от най-добрите влакове на ЛЕГО. Все пак фокусът на сета са вагоните, тъй като това е ориент експрес - вагоните. Препоръчвам. Пак казвам, страхотен сет. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Декември 24, 2023 Share Отговорено Декември 24, 2023 В момента 2 броя от него седят в гардероба ми с дефектни пликове .... Стахотно са си оставили ръцете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Декември 24, 2023 Автор Share Отговорено Декември 24, 2023 Намерих тук подробно обяснение как се прави моторизацията: https://brickset.com/article/102806/motorising-the-orient-express Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Декември 24, 2023 Share Отговорено Декември 24, 2023 Истината е, че хората много го чакаха този влак и бяха с доста високи очаквания за него и визията му, а от Лего се изложиха за мен много. То не бяха други стикери, то не бяха криви релси и върха на черешката ни се падна на нас с тези липсващи пликове-1. Добре, че не се взех повече от един, защото яко псуване щеше да падне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LegoFan Отговорено Декември 26, 2023 Share Отговорено Декември 26, 2023 На 24.12.2023 г. at 17:00, LUIDGY написа: Истината е, че хората много го чакаха този влак и бяха с доста високи очаквания за него и визията му, а от Лего се изложиха за мен много. То не бяха други стикери, то не бяха криви релси и върха на черешката ни се падна на нас с тези липсващи пликове-1. Добре, че не се взех повече от един, защото яко псуване щеше да падне. Аз нямам проблем с пликовете. Нищо липсващо, нито грешни стикери. Абсолютно никакви проблеми. Пак казвам, страхотен влак, страхотен сет. Да, и за мен снимките бяха разочароващи като излязоха, но след като го сглобих…впечатляващ. Заслужава си покупката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Декември 27, 2023 Share Отговорено Декември 27, 2023 Преди 11 часа, LegoFan написа: Аз нямам проблем с пликовете. Нищо липсващо, нито грешни стикери. Абсолютно никакви проблеми. Пак казвам, страхотен влак, страхотен сет. Да, и за мен снимките бяха разочароващи като излязоха, но след като го сглобих…впечатляващ. Заслужава си покупката. Така е-всеки си има собствен прочит на нещата 🙂 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts