mamun Публикувано Март 25 Share Публикувано Март 25 Както ползващите Bricklink може би знаят, от няколко месеца на сайта се правят промени в номерата на частите. Вариациите на една част се обединяват под един номер (Например 4079а и 4079b стават 4079). Ползите са явни, но успяха да сътворят и яко мазало. Аз например, по една или друга причина, имам страшно много wanted lists. В петък си оправях два от тях и всичко беше наред. В събота, понеже намерих още един части, реших да пипна бройките в един лот на лист и резултата беше : Пробвах и в друг лист на произволна част и резултата беше същия. Никой от хората около мен няма подобен проблем. Писах на съпорта и до сега нямам никакъв отговор от тях. Междувременно почти случайно си скролнах листите и на един в дъното видях : При отварянето се вижда : И съоветно : След като изтрих трите дублирани тухли нещата за всички wanted lists се оправиха. Като човек занимаваш се с програмиране, нямам никакво обяснение защо като има проблем в един лист, да не може да се коригира никой от останалите 150. Като грешката с нищо не ти помага и не те насочва къде да търсиш проблема Дано на някого това бъде полезно ... 1 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Март 27 Share Отговорено Март 27 тоя златния брик скъп ли е някъв? за един приятел питам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Март 28 Автор Share Отговорено Март 28 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts