Jump to content

Lego Seatron - официалната тема която не вижда бял свят

Duh5

Recommended Posts

преди 48 минути, bubacca написа:

Браво,значи си се справил с боядисването😘

основните цветове станаха БУКВАЛНО 1 към 1

image.thumb.png.f08fa58d48453cfbabff1b7ae99d201f.png

Горе са оригиналните части, стълбчетата са оригинални червени. 

Много ти благодаря @bubacca за съветите и помощта!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен е. Би ли споделил техниките и материалите за боядисване?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евалата Оги станало е супер. Чакам момента, когато ще го видя на живо това чудо 😋

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, DeMonica написа:

Страхотен е. Би ли споделил техниките и материалите за боядисване?

ъф корс:) 

- дрелка в която завих техник аксел (и обвих яко с хартиено тиксо да не стане прайд-дрелка - НЕ помогна.) 

- жертвени коун-чета дето влизат в техник аксела, а отгоре са като еденичка точка стъдче - с тях може да закачиш всичко на дрелката (на снимката горе ползвах вече брикове, че ми се досвидяха коун-четата - само дето както се сещаш бриковете не са в средата - въртенето не е много равномерно, но пак стана)

- с дрелката от челна стойка почваш да въртиш, облечен в хирургически дрехи защото ТОВА ХВЪРЧИ НАВСЯКЪДЕ, освен това намерих един гигантски кашон, ВЪВ който пръсках - не помогна, терасата е шарена. 

- след това - по съвет на Лъчо - тази марка:

image.png.f9a600ef20e05ae8504ac867ed700f02.png

В крайна сметка след тестване се спрях на едно от жълтите, с останалите ще ходя да рисувам по паметника на оная армия, ама то май не може да се рисува там вече, та ще ги подаря на един приятел художник. Само бялото ще си запазя за да рисувам "Само Славия" из квартала;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер мега гига як проект! Нямам търпение да го видя на живо ❤️

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29.03.2024 г. at 23:15, neelton написа:

Супер мега гига як проект! Нямам търпение да го видя на живо ❤️

Които се включи в Бургас ще му се накефи на макс-това ще бъде топа на дисплейте там(естествено за които разбира и може да цени)😃

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста самостоятелен живот заживя проектът от петък вечер. Слагам ги предимно за мен да не ги търся като реша да пиша повече:

https://www.facebook.com/groups/752119308524536/?multi_permalinks=1892810651122057 - основния ми пост във фейса, доооста коментари и дискусии за техники етц. От тук интересното е че ме поканиха да напиша статия (на английски) за един website. Разбрахме се че БГ версията ще си е Легбо-брандед, и ще напиша нещо и за тях в недалечно бъдеще - майтапа е че точно от тях намерих хубава резолюция на основната картинка която ползвах. 

В reddit също постнах, ударих 1000дата upvoте-а-a: https://www.reddit.com/r/lego/comments/1bqtmbb/the_official_unreleased_4th_lego_monorail_1990s/ - реално Beyond The Brick от тук са взели снимката и описанието ми

Те постнаха тук: https://www.facebook.com/BeyondtheBrickTV/posts/pfbid02HMPFJ2Zdhm1ABSB88mw2KNCe6VkaYSzdsQVg3u5LQGSNTmo69jiSDNRb7eZarc23l

Опитах да направя галерия в instagram, но понеже съм дядо и не разбирам явно отряза снимките мега идиотски, и в крайна сметка изрових някакъв акаунт на 15 години във фликкър и качих повече снимки там: https://flickr.com/photos/astardjievag/albums/72177720315791330

И отделно в нашия фейс + бг групите мина.

Някакви хора ми предложиха пари да направя инструкции:) И ще пращам на един симпатяга хърватин стикери:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За невежите като мен относно какво е Sea-Tron,

За "неродено дете" на TLG ли става въпрос?

Успял си да го реализираш въпреки несъществуващи части и оскъдна информация?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, legohead написа:

За невежите като мен относно какво е Sea-Tron,

За "неродено дете" на TLG ли става въпрос?

Успял си да го реализираш въпреки несъществуващи части и оскъдна информация?

даммм. е и малко боя ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфффф, свалям шапка на вложените усилия и ентусиазма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове