DeMonica Публикувано Април 2 Share Публикувано Април 2 Здравейте, позволявам си да пусна една тема малко встрани от нашата. По стечение на обстоятелствата стопанката на този младеж не може вече да се грижи за него. Той е на малко под две години, купуван е преди година и половина от зоомагазин. С всички необходими ваксини, паспорт, ходи всеки месец пак там за подстригване, къпане и нокти. Редовно обезпаразитяван вътрешно и външно. С изградени навици, чинно чака да го изведът преди да си свърши работата. Много тих и кротък, само търси скутове за наместване. Главното ми желание е да му намеря добро семейтво, което да му се радва и да го гледа като свой. Опитах в фейсбук - няма да повторя тази грешка повече. Ако вие или някой ваш познат, на който може да се разчита, си търси гальовен любимец ще съм ви благодарен ако пишете. И най-важното - кучето се подарява. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Април 3 Share Отговорено Април 3 За съжаление съм с един стар киселяк и най-вероятно няма да се разбере с него, о ще разпитам дали някой не търси. Болонките са ми слабост, тъй като като малък имахме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Април 3 Автор Share Отговорено Април 3 Преди 2 часа, sensimasensi написа: За съжаление съм с един стар киселяк и най-вероятно няма да се разбере с него, о ще разпитам дали някой не търси. Болонките са ми слабост, тъй като като малък имахме Има развитие по въпроса, с мен се свързаха от организацията на Донка Шафнер, която се занимава с осиновявания на малки породи в Швейцария. Май на младежа ще му излезе късмета да види свят. Чак ми се иска и мен да ме осиновят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Април 3 Share Отговорено Април 3 преди 54 минути, DeMonica написа: Има развитие по въпроса, с мен се свързаха от организацията на Донка Шафнер, която се занимава с осиновявания на малки породи в Швейцария. Май на младежа ще му излезе късмета да види свят. Чак ми се иска и мен да ме осиновят И аз искам Швейцарията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Април 4 Автор Share Отговорено Април 4 Сладурът отпътува 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Април 4 Share Отговорено Април 4 Преди 1 час, DeMonica написа: Сладурът отпътува Супер браво 😀 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts