Jump to content

Кученце си търси семейство

DeMonica

Recommended Posts

Здравейте, позволявам си да пусна една тема малко встрани от нашата. По стечение на обстоятелствата стопанката на този младеж не може вече да се грижи за него. Той е на малко под две години, купуван е преди година и половина от зоомагазин. С всички необходими ваксини, паспорт, ходи всеки месец пак там за подстригване, къпане и нокти. Редовно обезпаразитяван вътрешно и външно. С изградени навици, чинно чака да го изведът преди да си свърши работата. Много тих и кротък, само търси скутове за наместване. 

Главното ми желание е да му намеря добро семейтво, което да му се радва и да го гледа като свой. Опитах в фейсбук - няма да повторя тази грешка повече. Ако вие или някой ваш познат, на който може да се разчита, си търси гальовен любимец ще съм ви благодарен ако пишете. 

И най-важното - кучето се подарява.  

20240326_105613.jpg

20240326_105615.jpg

20240326_105625.jpg

20240326_105633.jpg

20240326_105635.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление съм с един стар киселяк и най-вероятно няма да се разбере с него, о ще разпитам дали някой не търси. Болонките са ми слабост, тъй като като малък имахме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, sensimasensi написа:

За съжаление съм с един стар киселяк и най-вероятно няма да се разбере с него, о ще разпитам дали някой не търси. Болонките са ми слабост, тъй като като малък имахме :)

Има развитие по въпроса, с мен се свързаха от организацията на Донка Шафнер, която се занимава с осиновявания на малки породи в Швейцария. Май на младежа ще му излезе късмета да види свят. Чак ми се иска и мен да ме осиновят :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, DeMonica написа:

Има развитие по въпроса, с мен се свързаха от организацията на Донка Шафнер, която се занимава с осиновявания на малки породи в Швейцария. Май на младежа ще му излезе късмета да види свят. Чак ми се иска и мен да ме осиновят :)

И аз искам Швейцарията :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, DeMonica написа:

Сладурът отпътува :)

Супер браво 😀

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове