DeMonica Публикувано Април 2, 2024 Share Публикувано Април 2, 2024 Здравейте, позволявам си да пусна една тема малко встрани от нашата. По стечение на обстоятелствата стопанката на този младеж не може вече да се грижи за него. Той е на малко под две години, купуван е преди година и половина от зоомагазин. С всички необходими ваксини, паспорт, ходи всеки месец пак там за подстригване, къпане и нокти. Редовно обезпаразитяван вътрешно и външно. С изградени навици, чинно чака да го изведът преди да си свърши работата. Много тих и кротък, само търси скутове за наместване. Главното ми желание е да му намеря добро семейтво, което да му се радва и да го гледа като свой. Опитах в фейсбук - няма да повторя тази грешка повече. Ако вие или някой ваш познат, на който може да се разчита, си търси гальовен любимец ще съм ви благодарен ако пишете. И най-важното - кучето се подарява. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Април 3, 2024 Share Отговорено Април 3, 2024 За съжаление съм с един стар киселяк и най-вероятно няма да се разбере с него, о ще разпитам дали някой не търси. Болонките са ми слабост, тъй като като малък имахме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Април 3, 2024 Автор Share Отговорено Април 3, 2024 Преди 2 часа, sensimasensi написа: За съжаление съм с един стар киселяк и най-вероятно няма да се разбере с него, о ще разпитам дали някой не търси. Болонките са ми слабост, тъй като като малък имахме Има развитие по въпроса, с мен се свързаха от организацията на Донка Шафнер, която се занимава с осиновявания на малки породи в Швейцария. Май на младежа ще му излезе късмета да види свят. Чак ми се иска и мен да ме осиновят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Април 3, 2024 Share Отговорено Април 3, 2024 преди 54 минути, DeMonica написа: Има развитие по въпроса, с мен се свързаха от организацията на Донка Шафнер, която се занимава с осиновявания на малки породи в Швейцария. Май на младежа ще му излезе късмета да види свят. Чак ми се иска и мен да ме осиновят И аз искам Швейцарията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Април 4, 2024 Автор Share Отговорено Април 4, 2024 Сладурът отпътува 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Април 4, 2024 Share Отговорено Април 4, 2024 Преди 1 час, DeMonica написа: Сладурът отпътува Супер браво 😀 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts