mrcastle Публикувано Юни 26, 2017 Share Публикувано Юни 26, 2017 Нова идея съм пуснал в сайта по серийния филм Червения Орел. Сигурен съм, че може още да се подобри, но ще изисква и още части, които нямам. Старата идея още върви година по-късно още не е отпаднала и даже напоследък върви нагоре. Пиша тук за да ме подкрепите да достигна необходимия брой поне първите 100 ето линк към проекта https://ideas.lego.c...3a-5ae7f85507d3 Иска регистрация и отговор на няколко въпроса като каква цена бихте сложили на сета и за каква възраст е подходящ. Ще се радвам да чуя и мнение за бърлогата. ПС: Исторически серии объркал съм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 26, 2017 Share Отговорено Юни 26, 2017 Браво! Харесва ми как се е получило дори и да не съм гледал въпросният филм(серии). Според мен, обаче задължително трябва да имаш някаква основа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 26, 2017 Share Отговорено Юни 26, 2017 Здравей! Поздравления! Направил си много хубав модел и чудесна презентация! Пожелавам ти успех, гласувах за него! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Юни 27, 2017 Share Отговорено Юни 27, 2017 Съгласен съм с Stormfury, трябва ти основа. Но не знам дали биха одобрили проект базиран върху филм заради лицензите. Скоро обновиха условията на сайта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Юни 28, 2017 Автор Share Отговорено Юни 28, 2017 Основа няма, защото стените се разделят. С лиценза могат да се оправят най-вероятно в началото ми направиха проблем ама после го одобриха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts