LUIDGY Публикувано Август 27 Share Публикувано Август 27 Доста детайлно 😮 3 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 20 Share Отговорено Септември 20 Мащабен мок! Твое дело ли е? Ако не, то My Own Creation може би не е подходящо заглавие за темата. Можеш ли да споделиш линк към изочника на информацията, или автора? Коментарът ми не е само конкретно към тази тема/публикация, ами генерално за такъв тип съдържание. Читателят какво би научил от това съдържание? Че в интернет има снимки на авторски модели от лего? Нещо по-конкретно? Не искам да обидя никой, но много пъти съм повдигал този въпрос, и се чудя дали само аз си го задавам? Моля модераторите да преместят / изтрият коментара ми ако е в конфликт с правилата на форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Септември 20 Автор Share Отговорено Септември 20 Преди 4 часа, legohead написа: Мащабен мок! Твое дело ли е? Ако не, то My Own Creation може би не е подходящо заглавие за темата. Можеш ли да споделиш линк към изочника на информацията, или автора? Коментарът ми не е само конкретно към тази тема/публикация, ами генерално за такъв тип съдържание. Читателят какво би научил от това съдържание? Че в интернет има снимки на авторски модели от лего? Нещо по-конкретно? Не искам да обидя никой, но много пъти съм повдигал този въпрос, и се чудя дали само аз си го задавам? Моля модераторите да преместят / изтрият коментара ми ако е в конфликт с правилата на форума. Да определено е мащабно изпълнение, но за съжаление не е мое творение. Ако беше мое щях да опиша много по-подробно нещата за него. Много ми хвана окото и затова реших да го споделя с останалите. Не се обиждам от въпроси и ако изнамеря повече информация за творението ще я споделя и за напред бих го правил. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 20 Share Отговорено Септември 20 Благодаря за разбирането Ще е супер ако пуснеш информация! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 20 Share Отговорено Септември 20 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=493292106595401&set=a.213895147868433&type=3&app=fbl Доколкото мога да видя, това е същия модел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts