legohead Публикувано 10:27 в Вторник Share Публикувано 10:27 в Вторник Случайно научих от познат. Събитието ще се проведе на 15 февруари (събота) 2025г. Начало с регистрация - 9.00 часа. Очакваме всички родители на тържествено откриване на новопостроения Лего град в 17.30 часа Място: гр. СОФИЯ, ул.Цар Симеон 80 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAFdq_0EUNCjd1TlrelOJHY6JX6K50g6NNJOvoOQXY4A40VA/viewform?fbclid=PAY2xjawIOxuVleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxjzxe_cOwGmPeEsJwn0ZS3LZfEC9AvMiTC9oKvIOqmqgEqd9pjIfFvqrjM2440xI_c5_aem_INaoCQjSx9ajJ6os-x0j1Q 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено 11:50 в Вторник Share Отговорено 11:50 в Вторник Такова събитие мисля, че правиха миналата или по-миналата година. https://www.instagram.com/created.byteo/ беше споменал за него и дори май е участвал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено 12:00 в Вторник Share Отговорено 12:00 в Вторник Това е под организацията на християнския лагер, правят го от известно време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено 13:05 в Вторник Share Отговорено 13:05 в Вторник преди 58 минути, Knifebane написа: Това е под организацията на християнския лагер, правят го от известно време. В сградата на протестанската църква ще е събитието. Организира го Скрипчър Юниън 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено 15:05 в Вторник Share Отговорено 15:05 в Вторник Ще се съберем ли да отидем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено 15:25 в Вторник Share Отговорено 15:25 в Вторник преди 19 минути, LUIDGY написа: Ще се съберем ли да отидем Ако ти се дават 35 лева После ще разкажеш и коя молитва си научил 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Тео Отговорено 15:37 в Вторник Share Отговорено 15:37 в Вторник Аз съм участвал като доброволец там, но е повече според мен ориентирано за деца. Иначе е забавно, преди е имало и храма предоставена от тях. Иначе лего има всякакво, сетове и доста ретро части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено 16:05 в Вторник Share Отговорено 16:05 в Вторник Преди 2 часа, mamun написа: В сградата на протестанската църква ще е събитието. Организира го Скрипчър Юниън Да, това имам предвид. Ти направи баш продуктово позициониране. 😁 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено 20:57 в Вторник Share Отговорено 20:57 в Вторник Преди 4 часа, Knifebane написа: Да, това имам предвид. Ти направи баш продуктово позициониране. 😁 Ами да ама поне се вижда къде се позиционират. Белкем на някого му светне лампичката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено 22:31 в Вторник Share Отговорено 22:31 в Вторник Преди 1 час, mamun написа: Ами да ама поне се вижда къде се позиционират. Белкем на някого му светне лампичката Давай направо - смяташ че не е събитието за нас. Аз също смятам, че измежду възможностите, които се отварят, тази не трябва да е на първо място, но по-скоро защото е нещо супер базово, което сме правили преди време, когато прохождахме - деца, тухли, фрийстайл град. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TBricks12 Отговорено 00:53 в Сряда Share Отговорено 00:53 в Сряда Преди 19 часа, OneOfAll написа: Такова събитие мисля, че правиха миналата или по-миналата година. https://www.instagram.com/created.byteo/ беше споменал за него и дори май е участвал. Даа, участвах една година като доброволец. Преди 2 години май беше. Идеята е готина, но от сега трябва да предупредя, че не е само Лего събитие, а си е свързано и със самата вяра. Самата организация прави това събитие всяка година, но на различни локации, в различни протестантски църкви. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено 10:32 в Сряда Share Отговорено 10:32 в Сряда Преди 11 часа, Knifebane написа: Давай направо - смяташ че не е събитието за нас. Аз също смятам, че измежду възможностите, които се отварят, тази не трябва да е на първо място, но по-скоро защото е нещо супер базово, което сме правили преди време, когато прохождахме - деца, тухли, фрийстайл град. Къде отиде ти ? Имах предвид, че някоя мама може да и светне лампичката, че ще облъчват детето на тема религия по време на този ивент и да се откаже да го заведе овреме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено 13:35 в Сряда Share Отговорено 13:35 в Сряда Преди 3 часа, mamun написа: Къде отиде ти ? Имах предвид, че някоя мама може да и светне лампичката, че ще облъчват детето на тема религия по време на този ивент и да се откаже да го заведе овреме Аз това го разбрах още първия път, като писа. Добавих моя прочит на нещата, предвид че всеки отвсякъде така или иначе облъчва децата - детски канали, връстници с вейпове и прочие, интернета с всичките си циркове, в училище, извън училище... Чисто технически, ако клубът ще прави нещо, то има смисъл да се развива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts