mamun Публикувано Април 28, 2025 Share Публикувано Април 28, 2025 Не знам кой се беше хванал да огранизира срещите, но април мина без такава. Хубаво, че пихме по бира в Бургас ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Април 28, 2025 Share Отговорено Април 28, 2025 преди 58 минути, mamun написа: Не знам кой се беше хванал да огранизира срещите, но април мина без такава. Хубаво, че пихме по бира в Бургас ... Много хубаво предложение-харесва ми 😂. Хубаво ще е Май месец да се видим, че после ще се пръснем лятото и ще е по-трудничко. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Април 28, 2025 Share Отговорено Април 28, 2025 Преди 3 часа, LUIDGY написа: Много хубаво предложение-харесва ми 😂. Хубаво ще е Май месец да се видим, че после ще се пръснем лятото и ще е по-трудничко. Камене, не лайквай. Теб април никой никак не те намери. 😁 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts