viktor_445 Публикувано Май 4, 2025 Share Публикувано Май 4, 2025 Здравейте, на някой да му се намират връзки за Лего влакче 113?Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 5, 2025 Share Отговорено Май 5, 2025 Здравей, Кое наричаш връзки ? Това и имаш предвид ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 5, 2025 Share Отговорено Май 5, 2025 Или това : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Май 5, 2025 Share Отговорено Май 5, 2025 Преди 16 часа, viktor_445 написа: Здравейте, на някой да му се намират връзки за Лего влакче 113?Благодаря! Здравей, с теб си говорихме в Бургас за тези връзка нали? От втория вид, показан по-горе от mamun, аъм почти сигурен че имам вкъщи. Ще проверя и ще пиша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Май 5, 2025 Share Отговорено Май 5, 2025 Трябва и аз да се разровя дали имам подобно 😉 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Май 5, 2025 Share Отговорено Май 5, 2025 Имам, пиши на лично да се разберем как да стигне до теб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor_445 Отговорено Май 6, 2025 Автор Share Отговорено Май 6, 2025 Да, това са връзките които търся, благодаря за отговорите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor_445 Отговорено Май 6, 2025 Автор Share Отговорено Май 6, 2025 На 5.05.2025 г. at 9:23, mamun написа: Или това : По скоро това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktor_445 Отговорено Май 6, 2025 Автор Share Отговорено Май 6, 2025 Преди 13 часа, nerdcore написа: Имам, пиши на лично да се разберем как да стигне до теб Не ми дава да ви пиша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts