DeMonica Публикувано Септември 29, 2017 Share Публикувано Септември 29, 2017 Привет, някой вълнуват ли го Star Wars сетовете от тази обява: https://www.olx.bg/ad/lego-chasti-ot-modeli-lego-star-wars-lego-creator-i-lego-city-ID70R9z.html#e53d8b5943 Аз искам къщата, другото не ми трябва. Ако някой е навит може да си поделим цената. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 1, 2017 Share Отговорено Октомври 1, 2017 Мен пък ме кефи сити мотора, но нямам интерес към star wars-a.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 1, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2017 Ако се намери някой за тях ще ти го подаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 2, 2017 Share Отговорено Октомври 2, 2017 Аз попринцип бих си взел двата по-горни кораби но тъй като не са ми никакъв приоритет ,бих ги взел единствено ако се падат на изгодна цена Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 23, 2018 Share Отговорено Август 23, 2018 Темата е неактивна от октомври 2017, и поради това я заключвам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts