legohead Публикувано Октомври 10, 2017 Share Публикувано Октомври 10, 2017 СРЕЩАТА СЕ ОТМЕНЯ! извинявам се за причиненото неудобство.Поради натоварения ни график, ви предлагам клубната среща за този месец да направим СЛЕД събитието в УАСГ. Предлагам дата - 26 октомври, четвъртък. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 11, 2017 Share Отговорено Октомври 11, 2017 С удоволствие ще дойда. Ще пиша ако НЕ мога. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoePsysky Отговорено Октомври 11, 2017 Share Отговорено Октомври 11, 2017 И аз ще гледам да дойда Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 12, 2017 Share Отговорено Октомври 12, 2017 И аз съм ОК за 26ти четвъртък. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inflames678 Отговорено Октомври 17, 2017 Share Отговорено Октомври 17, 2017 И аз ще гледам да дойда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Октомври 18, 2017 Share Отговорено Октомври 18, 2017 Изглежда като да успея. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 19, 2017 Share Отговорено Октомври 19, 2017 Мисля, че и аз ще мога да дойда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Октомври 19, 2017 Share Отговорено Октомври 19, 2017 По скоро няма да се справя, ще опитам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 22, 2017 Share Отговорено Октомври 22, 2017 26-ти е Димитровден и аз пропускам, защото имам именик в нас. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 23, 2017 Share Отговорено Октомври 23, 2017 Ох да вярно, че е Димитровден тогава. Дали тогава да не го направим в петък вместо четвъртък? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 23, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2017 нямам проблем за петък Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 23, 2017 Share Отговорено Октомври 23, 2017 Аз съм ок за петък Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 23, 2017 Share Отговорено Октомври 23, 2017 Аз и в петък няма да мога Жената ще ходи на Dubioza kolektiv и аз ще съм с децата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 23, 2017 Share Отговорено Октомври 23, 2017 Петък няма да мога и аз, на ресторант сме по служебному. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 23, 2017 Share Отговорено Октомври 23, 2017 Моля да ме извините, че всявам смут в колектива. Оттеглям предложението си за петък, тъй като и аз съм на концерт тогава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoePsysky Отговорено Октомври 25, 2017 Share Отговорено Октомври 25, 2017 Какво стана със срещата пичове, 26-ти ли остана, и къде / дали ще се срещаме? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 За днеска е май Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Аз съм под въпрос за днес, някакви гости ще ме атакуват , може и да не успея с всичко Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 По препоръка на Амбасадора , да се пише във форума за срещата информирам, че в чата последователно Рали, Васко, Дидо и аз сме за отмяна на срещата за през уикенда. п.с. От друга страна твърде дълго стоя тук срещата с тази дата... така, че ако има достатъчно желаещи, може и да я проведете, преценете и напишете в темата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Добре явно ще отложим срещата за неделя 29.10.2017. Тъй като основния проблем днес беше, че никой не предложи място и час за срещата предлагам до утре (петък) вечер да напишете предложения за място и час. Аз ако мога ще дойда на срещата. Изобщо последните няколко пъти е голяма мъка това организиране на срещи, защото никой не иска да вземе решение кое къде и всичко се решава в последния момент. Днес нямах време за това и съответно среща няма да има днес. Предлагам да решим кой ден в месеца ще се събираме регулярно и това да е ясно за месеци напред. При необходимост ще се организират допълнителни срещи свързани с изложения или важни въпроси. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Хайде да се разберем утре на събирането на УАСГ с който дойде как е най-добре да стане за неделя - аз лично нямам представа къде живеят някой от хората и се чувствам неудобно да предлагам места които може да не са удачни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Не е ли по-добре, така и така в събота вечерта част от нас ще разтурват, да направим срещата същата вечер по-късно? Така няма да си ангажираме и двете вечери през уикенда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 За! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 27, 2017 Share Отговорено Октомври 27, 2017 Аз не мога в събота. За неделя съм ок ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts