Jump to content

Клубна среща - 26 октомври (четвъртък) - отменя се

legohead

Recommended Posts

СРЕЩАТА СЕ ОТМЕНЯ!
извинявам се за причиненото неудобство.

Поради натоварения ни график, ви предлагам клубната среща за този месец да направим СЛЕД събитието в УАСГ.
Предлагам дата - 26 октомври, четвъртък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм ОК за 26ти четвъртък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще гледам да дойда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда като да успея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че и аз ще мога да дойда. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох да вярно, че е Димитровден тогава. Дали тогава да не го направим в петък вместо четвъртък?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ок за петък :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петък няма да мога и аз, на ресторант сме по служебному.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля да ме извините, че всявам смут в колектива. Оттеглям предложението си за петък, тъй като и аз съм на концерт тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм под въпрос за днес, някакви гости ще ме атакуват :blink:, може и да не успея с всичко :huh::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По препоръка на Амбасадора :P, да се пише във форума за срещата информирам, че в чата последователно Рали, Васко, Дидо и аз сме за отмяна на срещата за през уикенда.

п.с. От друга страна твърде дълго стоя тук срещата с тази дата... така, че ако има достатъчно желаещи, може и да я проведете, преценете и напишете в темата :happy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре явно ще отложим срещата за неделя 29.10.2017. Тъй като основния проблем днес беше, че никой не предложи място и час за срещата предлагам до утре (петък) вечер да напишете предложения за място и час. Аз ако мога ще дойда на срещата.

Изобщо последните няколко пъти е голяма мъка това организиране на срещи, защото никой не иска да вземе решение кое къде и всичко се решава в последния момент. Днес нямах време за това и съответно среща няма да има днес. Предлагам да решим кой ден в месеца ще се събираме регулярно и това да е ясно за месеци напред. При необходимост ще се организират допълнителни срещи свързани с изложения или важни въпроси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да се разберем утре на събирането на УАСГ с който дойде как е най-добре да стане за неделя - аз лично нямам представа къде живеят някой от хората и се чувствам неудобно да предлагам места които може да не са удачни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е ли по-добре, така и така в събота вечерта част от нас ще разтурват, да направим срещата същата вечер по-късно? Така няма да си ангажираме и двете вечери през уикенда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...