Jump to content
  • 0

Купували ли сте ЦЕЛИ сетове от бриклинк? По-евтино ли е в сравнение със събиране на части?


legohead

Въпрос

Цитат

Оги:
Ех, покрай тия стари каталози дето изрових оня ден се сетих за коя серия си мечтаех преди 25 години. Сега нещо ме притеснява че ще залитна където не трябва.. Та... въпрос.. купували ли сте ЦЕЛИ сетове от бриклинк? барабар с кутии и инструкции - всичко - по-евтоно е на цяло или на части? струва ми се че на цяло е по-добре?

 

  • Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 отговор на този въпрос

Recommended Posts

  • 1
Цитат

Митко:
Оги, купувал съм доста сетове от Бриклинк - и на части и цели и нови и втора употреба и то по много пъти от всичко. Като цяло няма еднозначен и сигурен отговор на този въпрос. Темата е дълга и интересна (поне за мен). Препоръчвам ти конкретно за твоя случай - used in Bricklink and ebay да гледаш, като не държиш на кутия и инструкции. При много старите сетова, кутия, стикер, инструкции оскъпяват доста.

Също ти препоръчвам да хвърляш едно око и на сетове в USA. Там може да изникне нещо в пъти по-евтино и въпреки скъпия транспорт, ДДС, мито и други такси, да ти се върже доста по-добре.

Темата е безкрайна, но последно доста важно - в Бриклинк може да видиш за последните 6 месеца за колко се е продавал реално този сет, а в Ибейл за последно време (Sold listings checkbox). Това ще ди даде добър ориентир за възможна най-ниска цена, на която може да го вземеш, ако имаш търпинието и старанието да проверяваш често ;)

 

  • Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...