Stormfury Публикувано Октомври 23, 2017 Share Публикувано Октомври 23, 2017 След 1 година събиране на части, мързел и известна доза колебания, най-накрая реших да го сглобя ICARUS-a на Madoca1977. MOC-а се състои от близо 2000 части, 4 L мотора, 1 Серво, светлини, и Sbrick, за да се управя дистанционно. Понеже нямам голям опит с техник моделите, този проект ще е едно предизвикателство за мен. Още повече, че инструкциите са само снимки, и няма описани какви части се изпозлват на стъпките и трявба да се внимава много, за да не стане фаул. Ще качвам постояно снимки с прогреса ми. А в линка отдолу може да разгледате завършният модел. https://rebrickable.com/mocs/MOC-4562/Madoca1977/icarus-supercar/#bi 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Октомври 24, 2017 Share Отговорено Октомври 24, 2017 Уху ,гледам че щом си взел моторчетата си почнал веднага Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 24, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2017 Ето и прогреса от тази вечер. Става все по-трудно за сглобяване и наистина трябва да се вниамва много, да не се изтърве нещо. Вече започва да придобива някаква форма и ме зарибява още повече да строя, но се поизморих . Може би моделът ще е малко по-къс от Поршето. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 26, 2017 Share Отговорено Октомври 26, 2017 Успех, Дидо! P.S. - Черния дракон на заден фон кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 28, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2017 Спешно търся 1 брой Black 58177 Technic Connector Block 3 x 3 Triangular with Axle https://rebrickable.com/parts/58177/technic-connector-block-3-x-3-triangular-with-axle/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 28, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2017 Прогресът до момента Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoePsysky Отговорено Октомври 28, 2017 Share Отговорено Октомври 28, 2017 Здрасти, добре върви! Относно конектора, за съжаление нямам нито един такъв, аз като имам нужда от спешна техник част имам 3-ма човека от Бриклинк в предвид, в зависимост къде се намираш може да посетиш Боби (в жк Изток) или Васката (кв. Фондови жилища), в бриклинк са: https://store.bricklink.com/vaskatavass#/shop?o={"q":"58177 ","showHomeItems":0} https://store.bricklink.com/bobnikolov#/shop?o={"q":"58177","showHomeItems":0} Успех, ако някоя по-стандартна част липсва бих помогнал винаги Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 28, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 28, 2017 Видях се още преди обяд с Васката Мерси Ясене! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 29, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2017 До като не я сглобих, не мирясах! Определено съм много доволен, изключително интересен билд и сложен. Вкарах и малко дизайнерски елементи (4-те сини панела). Сега остава да пристигнат 2-та sbrick-a и да видя дали всичичко е свързано правилно и работи (дано дано дано да е ок). Надявам се да ви харесва, пък и да не ви, мен си ме кефи ахахахха Има и снимки за сравнение с Поршето. П.П. Сега трябва да мисля, кой да ми е следващия суперкар за догодина, може би Ламбото. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 29, 2017 Share Отговорено Октомври 29, 2017 ее, жесток е! Ще ти дам 4те бели панела, за които си говорихме Мн яки форми! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 29, 2017 Автор Share Отговорено Октомври 29, 2017 Мерси Камене, но така ми харесва супер много със синьото @legohead П.П. Ако имаш червени такива, бих пробвал как ще изглежда с червено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 30, 2017 Share Отговорено Октомври 30, 2017 Ще ти дам червени като си видим. Приготвил съм ти ги. Моля те да ме подсещаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 12, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2018 Ей така информативно да попитам, за някой от техник маниаците дали представлява интерес Икаруса? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 28, 2019 Автор Share Отговорено Февруари 28, 2019 @legohead Имаш ли ги все още налични червените панели или черни още по-добре? Искам за изложението да ги сменя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 28, 2019 Share Отговорено Февруари 28, 2019 би трябвало. надявам се да се сетя да ги взема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
technic Отговорено Март 4, 2019 Share Отговорено Март 4, 2019 Който има сили, да сглобява - https://photos.google.com/share/AF1QipMZaPB7a6psHaYBAZwmXV5CHDhVhX9udIKB0Ol_FyH24ZFbn8r1b3U6QcXBD9ysEw?key=WndWREhOclhHSEp3a0hjZURKSmYyU3o2Q3FpMHBR Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 4, 2019 Share Отговорено Март 4, 2019 Преди 1 час, technic написа: Който има сили, да сглобява - https://photos.google.com/share/AF1QipMZaPB7a6psHaYBAZwmXV5CHDhVhX9udIKB0Ol_FyH24ZFbn8r1b3U6QcXBD9ysEw?key=WndWREhOclhHSEp3a0hjZURKSmYyU3o2Q3FpMHBR Линка за инструкции от Rebrickableме води до същия линк. @Stormfury я е сглобил по тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Май 13, 2019 Автор Share Отговорено Май 13, 2019 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts