VaskataVass Публикувано Юни 10 Share Публикувано Юни 10 Добра вечер на всички, Драснах тази тема в Brick Mania, но реших да я пусна и тук, за тези които обичат Star Wars и не само за тях, а за всеки на когото ще му е интересно. Една тема в която понякога, когато имам време, а не когато искам, защото аз искам нон стоп да пиша по нещо, да поствам някоя снимка или видео / по-рядко /, но няма време поради куп причини да не ги изброявам знаете ги всички... Правя една стая за Лего / бях замислил друго, но не е за писане /, но вече стая ме устройва след като дълги години събирам тази лудост и сега вече се примирявам, че не мога да имам всичкото Лего, което ми харесва и оставам само със Star Wars + около 50-ина сета с които не мога да се разделя по различни причини. Направих преди няколко дни един рафт и споделям снимка. 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Юни 10 Share Отговорено Юни 10 Като човек с ЛЕГО стая от сравнително скоро, ти пожелавам успех. Чувството когато най-после го постигнеш е изключително задоволително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юни 10 Share Отговорено Юни 10 Адашче, пиши по-често супер е рафта. Трябва да го обсъдим на по бира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts