mrcastle Публикувано Август 16 Share Публикувано Август 16 Привет, работя над един проект за създаване на колекционерска серия с класическите космонавти, бих искал да изложа всяка серия в лего магазин Бо Хоби, ако те са съгласни разбира се, но няма как без да попитам дали мога да ползвам логото на форума, моята концепция съм я прикачил за това как ще изглежда табелката вие сте първите, които ще я видят. Искам хората да имат връзка с мен за въпроси или при желание да поръчат някоя от тези фигури тъй като този проект е нещо между хоби емоцията да събера трудни космонавти и това да ги продавам като моя идея, все пак аксесоарите, титлите обмислял съм как да стане., мисля че е добра реклама за форума също така. Ако проекта отпадне разбира се ще оттегля това изложение. Иначе малко повече за проекта да събудя любопитството ви. Първа серия е с най достъпните фигури на пазара, въпреки това някои екземпляри са доста ценни, а фикс идеята ми за цена е 8 евро на бр. Засега не е проблем тъй като аз самият имах някои бройки и разчитам на пари генерирани от продажби на други комплекти, ако вие купите нещо, което продавам част от сумата със сигурност ще отиде за нови части. Фигурите са разделени на 6 роли като във всяка серия задължително има бебе космонавт. Имам по 1 бр. от всичко и скоро ще ги пусна и събирам по 1 бр. от всичко за изложението на този етап изглежда без жълтия. Всичко е още експериментално може и много бързо да отпадне проекта. Втора серия е черешката на тортата едва ли ще се появи по-рано от след 2 месеца, но ще има много добри попадения с напълно различни, но в същия стил аксесоари. Относно третата финална серия тя може и да не види бял свят, защото там вече спадат най-трудните за намиране и не пълни също така фигури пък и нямам абсолютно никаква идея за аксесоари освен третото бебе. Вероятно ще изградя втората серия първо за изложението. Не искам да издавам само ще кажа, че ще има 3 фигури с много висока стойност, които много ще се търсят заради различни интересни детайли във всяка една. Въпрос и на късмет да намеря нужните части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Август 16 Share Отговорено Август 16 Здравей, Това е логото на клуб LEBGO, който поддържа и този форум Логото може да се ползва за лични проекти само от членове на клуба, и след одобрение от ръководстото на клуба Не е възможно плозването му от външни лица за активности, в които клубът не участва Ако ще го излагаш в БоХоби, то може да попиташ дали може да ползваш тяхното лого Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Август 16 Share Отговорено Август 16 Преди 13 часа, mrcastle написа: Привет, работя над един проект за създаване на колекционерска серия с класическите космонавти, бих искал да изложа всяка серия в лего магазин Бо Хоби, ако те са съгласни разбира се, но няма как без да попитам дали мога да ползвам логото на форума, моята концепция съм я прикачил за това как ще изглежда табелката вие сте първите, които ще я видят. Искам хората да имат връзка с мен за въпроси или при желание да поръчат някоя от тези фигури тъй като този проект е нещо между хоби емоцията да събера трудни космонавти и това да ги продавам като моя идея, все пак аксесоарите, титлите обмислял съм как да стане., мисля че е добра реклама за форума също така. Ако проекта отпадне разбира се ще оттегля това изложение. Иначе малко повече за проекта да събудя любопитството ви. Първа серия е с най достъпните фигури на пазара, въпреки това някои екземпляри са доста ценни, а фикс идеята ми за цена е 8 евро на бр. Засега не е проблем тъй като аз самият имах някои бройки и разчитам на пари генерирани от продажби на други комплекти, ако вие купите нещо, което продавам част от сумата със сигурност ще отиде за нови части. Фигурите са разделени на 6 роли като във всяка серия задължително има бебе космонавт. Имам по 1 бр. от всичко и скоро ще ги пусна и събирам по 1 бр. от всичко за изложението на този етап изглежда без жълтия. Всичко е още експериментално може и много бързо да отпадне проекта. Втора серия е черешката на тортата едва ли ще се появи по-рано от след 2 месеца, но ще има много добри попадения с напълно различни, но в същия стил аксесоари. Относно третата финална серия тя може и да не види бял свят, защото там вече спадат най-трудните за намиране и не пълни също така фигури пък и нямам абсолютно никаква идея за аксесоари освен третото бебе. Вероятно ще изградя втората серия първо за изложението. Не искам да издавам само ще кажа, че ще има 3 фигури с много висока стойност, които много ще се търсят заради различни интересни детайли във всяка една. Въпрос и на късмет да намеря нужните части. Стани ни член и го ползвай със здраве. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 16 Автор Share Отговорено Август 16 Преди 8 часа, mamun написа: Здравей, Това е логото на клуб LEBGO, който поддържа и този форум Логото може да се ползва за лични проекти само от членове на клуба, и след одобрение от ръководстото на клуба Не е възможно плозването му от външни лица за активности, в които клубът не участва Ако ще го излагаш в БоХоби, то може да попиташ дали може да ползваш тяхното лого Поздрави. Идеята ми е хората да могат да се свързват с мен затова ми трябва точно това лого. Вместо да пиша сложни линкове най-просто е да кажа, че е създадено от мен потребителят на този лего клуб. Как се става член? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 17 Автор Share Отговорено Август 17 Измислил съм алтернативен начин, който не засяга по никакъв начин този клуб. Реших да оставя бизнес идеята за далечно бъдеще засега остава само като творение. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts