Jump to content

Работилница, ателие и други

Firestar

Recommended Posts

Здравейте, разруших катедралата, защото нямах части да я завърша, но пък направих няколко стаи: работилница, шивашко ателие, стая за отдих, сладкарница и кухня :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HOLY SHIT, HOLY SHIT, HOLY SHIT !!!
Уникални са !!! Само така. Първата стая ми е фаворит.
Има ли някаква възможност да се направи като кула от стаи или някаква пирамида от стаи, може да изглежда доста интересно или нещо като проекта за ИКЕА, много различни стаи на няколко етажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, OneOfAll написа:

Има ли някаква възможност да се направи като кула от стаи или някаква пирамида от стаи, може да изглежда доста интересно или нещо като проекта за ИКЕА, много различни стаи на няколко етажа.

И аз обмислях да ги направя като кула. Пробвах да наложа върху работилницата друга стая и не ми хареса, не се виждат добре всички детайли. Може би ще се получи, ако направя по-голяма етажна височина и се осветят добре стаичките от вътрешната страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много са хубави, поздравления! Продължавайте в същия дух

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един пич беше вдигнал различни етажи на негов мок с прозрачни 2х1 и стоеше много добро. Мога да услужа с такива части да видиш как ще стои.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би съм разказвал на някого, но тази година на изложението на сърбите в Сремска митровица имаше нещо подобно.

Всеки член на клуба си беше направил една малка "стаичка" с произволна тематика и цветова гама, и накрая ги бяха събрали ето така :

IMG_3346.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AAAA Уникални са станали!!! Великолепен проект, наистина трябва по някакъв начин да се съчетаят, нещо като уличка на занаятите, знам ли...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко!

Това беше наша идея от преди 1-2 години в ИКЕА да го направим като събитие. Да построим различни стаи с различни интериори. Даже имаше идея за игри - как ще има празни стаи и посетителите и децата да слагат интериор.

Но, поради различни причини свързани с co-branding шанса да се осъществи такъв тип събитие в ИКЕА е малък. Може някой ден пак да почовъркаме в тази насока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...
  • 5 years later...

Минишкафче за ученика.

1.jpg

3.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

Редактирано от Емет и Луси
Адрес на коментара