Firestar Публикувано Ноември 6, 2017 Share Публикувано Ноември 6, 2017 Здравейте, разруших катедралата, защото нямах части да я завърша, но пък направих няколко стаи: работилница, шивашко ателие, стая за отдих, сладкарница и кухня 4 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Ноември 6, 2017 Share Отговорено Ноември 6, 2017 Страхотни са ! Поздравления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Ноември 6, 2017 Share Отговорено Ноември 6, 2017 брутално яки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Ноември 6, 2017 Share Отговорено Ноември 6, 2017 HOLY SHIT, HOLY SHIT, HOLY SHIT !!! Уникални са !!! Само така. Първата стая ми е фаворит. Има ли някаква възможност да се направи като кула от стаи или някаква пирамида от стаи, може да изглежда доста интересно или нещо като проекта за ИКЕА, много различни стаи на няколко етажа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Ноември 6, 2017 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2017 преди 4 минути, OneOfAll написа: Има ли някаква възможност да се направи като кула от стаи или някаква пирамида от стаи, може да изглежда доста интересно или нещо като проекта за ИКЕА, много различни стаи на няколко етажа. И аз обмислях да ги направя като кула. Пробвах да наложа върху работилницата друга стая и не ми хареса, не се виждат добре всички детайли. Може би ще се получи, ако направя по-голяма етажна височина и се осветят добре стаичките от вътрешната страна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 6, 2017 Share Отговорено Ноември 6, 2017 Много са хубави, поздравления! Продължавайте в същия дух Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Ноември 7, 2017 Share Отговорено Ноември 7, 2017 Един пич беше вдигнал различни етажи на негов мок с прозрачни 2х1 и стоеше много добро. Мога да услужа с такива части да видиш как ще стои. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Ноември 7, 2017 Share Отговорено Ноември 7, 2017 Може би съм разказвал на някого, но тази година на изложението на сърбите в Сремска митровица имаше нещо подобно. Всеки член на клуба си беше направил една малка "стаичка" с произволна тематика и цветова гама, и накрая ги бяха събрали ето така : 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Ноември 8, 2017 Share Отговорено Ноември 8, 2017 AAAA Уникални са станали!!! Великолепен проект, наистина трябва по някакъв начин да се съчетаят, нещо като уличка на занаятите, знам ли... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Ноември 9, 2017 Share Отговорено Ноември 9, 2017 Много яко! Това беше наша идея от преди 1-2 години в ИКЕА да го направим като събитие. Да построим различни стаи с различни интериори. Даже имаше идея за игри - как ще има празни стаи и посетителите и децата да слагат интериор. Но, поради различни причини свързани с co-branding шанса да се осъществи такъв тип събитие в ИКЕА е малък. Може някой ден пак да почовъркаме в тази насока. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marvv Отговорено Март 21, 2018 Share Отговорено Март 21, 2018 Страхотни са! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Емет и Луси Отговорено Октомври 1, 2023 Share Отговорено Октомври 1, 2023 (Редактирано) Минишкафче за ученика. Редактирано Октомври 1, 2023 от Емет и Луси 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts