Jump to content
kova4i51

Lego 8054 от серията Technic

Recommended Posts

kova4i51

Предлагам конструктор Lego 8054 от серията Technic. Има мотор 4,5 V (захранва се с 3 батерии по 1,5 V), с който се задвижват различните конструкции, които могат да бъдат сглобени. Сглобяват се няколко вида коли, товарен кран, крачещ робот, вятърна мелница, настолна бормашина и други. Всички те се задвижват с мотора и се управляват с жично дистанционно управление в което са поместени батериите. На снимките съм показал някои от възможните конструкции, а с този линк https://www.vbox7.com/play:a7d299b4ff може да бъде разгледано ВИДЕО ЗАСНЕТО ОТ МЕН, на което се виждат тези механизми в движение. Всички 196 части с които е произведен конструктора са налице и са в отлично състояние. Всички снимки в обявата са на модели, сглобени от предлагания конструктор. Има и оригинално ръководство с подробни схеми за сглобяване на различните конструкции. Предлага се в оригиналната кутия и вътрешни опаковки и с нови батерии за дистанционното.

Цена 90 лв.

Намира се в София, в района на МОЛ „Сердика”.

За контакт: телефон 0887898851

IMGP2110.JPG

IMGP2999.JPG

IMGP3001.JPG

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
legohead

Здравейте! Добре дошли във форума! Успех с продажбата!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Duh5

Аз пък мога да гарантирам че частите са в добро състояние и наистина няма да има липси (купих от същия продавач model team кола по-рано тази седмица и няма никакви проблеми с нея; )

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
JoePsysky

Това си е колекционерска находка. Добре че не колекционирам :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
kova4i51

Добавям Бонус: Мини полицейска кола с полицай + над 50 бр. различни Лего-елементи.

IMGP3046_B.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
kova4i51

ПРОДАДЕНО

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
legohead

честито! заключвам темата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

 • Подобни теми

  • danny
   От danny
   Здравейте колеги,
   по една или друга причина разполагам с 24 чисто нови рамки ИКЕА Риба (IKEA Ribba) 23 x 23 см (това е видимата част - цялата рамка е с размери 25,5 на 25,5 см), които искам да продам.
   Рамките са 12 бели и 12 черни.
   Идеята на рамките ще бъде да се ползват с ЛЕГО минифигурки, като за целта имам няколко готови дизайна, които можете да видите по-долу. Рамките се продават със залепен бекраунд, както и ЛЕГО тухличка(и), на която/ които да поставите минифигурките.
   Разполагам със следните минифигурки, които мога да добавя към рамките (фигурките са чисто нови и не са сглобявани никога):
   - Darth Vader x 6 бр;

   - Batman x 8 бр;
   x 5
   x3
   - R2D2 & C3P0 x 4 бр (от двете фигурки имам по 4);


   - Superman x 4 бр;
   x 3
   x 1
   - Spiderman x 2 бр;

   - Chewbacca x 1 бр.

   Отделно от готовите дизайни, мога да направя специален дизайн по поръчка със съответния бекграунд, като може да е персонифициран за човек, по име, за конкретна фигурка и други.
   Това са готовите дизайни и техните цени:
   1. Best Friends рамка:
   - без минифигурки - 25 лв.
   - с минифигурки C3P0 & R2D2 - 45 лв.

   2. Dark Music рамка:
   - без минифигуркa - 25 лв.
   - с минифигуркa Darth Vader - 45 лв.

   3. #HA-HA рамка:
   - без минифигуркa - 25 лв.

   4. BLACK рамка:
   - без минифигуркa - 25 лв.
   - с минифигуркa Batman - 32 лв.

   Малка презентация, как биха изглеждали на стена:


   Рамките пристигат в кутии със стиропорен чипс и аерофолио, по този начин могат и да се транспортират сигурно. Кутията е със стандартен цвят "еко кашон" или казано иначе светло кафяво и става и за подарък.
   Самият бекраунд не се вижда добре на снимката долу заради фолиото залепено на прозрачната плака на рамката. Мога да изпратя рамката с оставено предпазно фолио, както и разглобената фигурка. Нормално ще ги изпращам с махнато фолио, сглобена и поставена в рамката фигурка (за рамки с фигурки).


   За дизайни по поръчка моля да ми пишете на лично съобщение с повече детайли за дизайна, който искате, колко фигурки ще има в рамката и т.н. за да мога да ви кажа конкректна цена, но за дизайни тип като горните цената за рамка без фигурки би била 35 лв.
   Оптимално в една такава рамка се събират до 18 фигурки с достатъчно отстояние една от друга (3 реда по 6 фигурки), което означава че могат да се ползват и за повечето минифигурки от официалните серии на ЛЕГО (има изключения като например The LEGO Batman Movie Series, която серия съдържа 20 фигурки - аз мога да предложа до 18 само).
   Рамките се намират в София, което означава, че мога да ги предам лично на колеги от София, а за страната мога да ги изпратя с Еконт куриер.
   За контакти - коментар в темата, лично съобщение или на телефон 0898 66 92 62, Дани
  • mnachev
   От mnachev
   Заменям или продавам Лего колекционерска мини фигура Wolf Guy Series 14 - дублира ми се. Отворен само за проверка дори не е сглобяван.Заменям за друга фигура от 14 серия.
   Цена при продажба 8лв.
    

  • Stormfury
   От Stormfury
   Здравейте,
   Реших да се разделя с част от моите Collectable Minifigures. Ако някой си хареса нещо определено, може да ми пише. Цената на всяка фигурка ще е по договаряне съобразена със средната цена за нова такава в Bricklink (Current Items for Sale).
   Линк към фигурките: https://brickset.com/sets/ownedby-Stormfury/theme-Collectable-Minifigures
   Тези които със сигурност няма да продам са TLBM, TLBM 2, DFB и някои любими.
    
  • danny
   От danny
   Здравейте,
   реших да се разделя с един от любимите ми сетове, но без минифигурките. Сетът е сглобяван веднъж (в отлично състояние), стоя изложен няколко месеца, след което беше разглобен и прибран в зип пликчета и сложен в оригиналната му кутия. Към него върви и оригиналната книжка с инструкциите.
   Всичко от снимката е включено в цената, плюс оригиналната му кутия и оригиналните инструцкии.


   Сетът се намира в София, кв. Гоце Делчев и при желание мога да предам лично в София. За останалите колеги навсякъде в България мога да изпратя с Еконт за моя сметка.
×
×
 • Създай нов...