Jump to content

Поставка за Star Wars Imperial Shuttle Tydirium - 75094

Kando

Recommended Posts

Здравейте,

Наскоро реших да възобновя едно мое хоби, което бях оставил настрани от детските ми години - LEGO. Първия сет, който закупих като ново начало за това хоби беше Imperial Shuttle Tydirium - 75094. Сетът е супер и изключително много му се радвам. Тук съм сложил няколко снимки, въпреки че изобщо не са нещо особенно.

Причината за поста ми е, че искам да направя поставка за модела, за да може да седи в "отворена" позиция. Из интернет намерих няколко предложения (като това), но не успях да намеря такова с инструкции и опис на необходимите части, а за моментното ми ниво на опит и умения в сгалбянето ще са ми необходими такива, за да направя нещо добро. Дали някой във форума има или е попадал на такава стойка с детайлно описание към нея?

Благодаря предсварително! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейхи добре дошъл!

Стойката не изглежда сложна. Мисля че мога да я напрявя в LDD ако това би ти помогнало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това би било супер и директно ще дължа една бира черпене още с първия си пост в този форум :D ! Не знам колко време би ти изразходвало това, но ако е много не искам да ти губя толкова от времето с такова нещо. Ако е по-лесно ще се радвам и просто на насоки къде да разгледам подобни неща :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

stoika_75094.png.866489d19614e4920ec1bc2cfbcd6584.png

В името на бирата на всичко съм готов :)
Със сигурност не е 1:1 същата, но би трябвало функционално да е същата. 

Възможно е височината да не е достатъчна, и по тази причина крилата да опират в долния си край. В този случай можеш да добавиш 1 ред тухли на произволно място - в горния или долния край.

Изращам ти LDD файл:
stand_75094.lxf

и списък с необходимите части:
stoika_75094_partslist.pdf

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повече от велико!!! Захващам се с това да изнамеря необходимите части. Бирата е гарантирана! Един приятел ми разказа, че понякога правите сбирки на форума, така че при първа възможност ще посетя такава и ще демонстрирам стойката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би няма да успея да събера частите до тогава, но ще опитам да дойда на среща с нея или без нея :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре си дошъл на срещата!

Ако имаш нужда от друга помощ за стойката казвай :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове