Kando Публикувано Ноември 17, 2017 Share Публикувано Ноември 17, 2017 Здравейте, Наскоро реших да възобновя едно мое хоби, което бях оставил настрани от детските ми години - LEGO. Първия сет, който закупих като ново начало за това хоби беше Imperial Shuttle Tydirium - 75094. Сетът е супер и изключително много му се радвам. Тук съм сложил няколко снимки, въпреки че изобщо не са нещо особенно. Причината за поста ми е, че искам да направя поставка за модела, за да може да седи в "отворена" позиция. Из интернет намерих няколко предложения (като това), но не успях да намеря такова с инструкции и опис на необходимите части, а за моментното ми ниво на опит и умения в сгалбянето ще са ми необходими такива, за да направя нещо добро. Дали някой във форума има или е попадал на такава стойка с детайлно описание към нея? Благодаря предсварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 18, 2017 Share Отговорено Ноември 18, 2017 Здравейхи добре дошъл! Стойката не изглежда сложна. Мисля че мога да я напрявя в LDD ако това би ти помогнало. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Ноември 20, 2017 Автор Share Отговорено Ноември 20, 2017 Това би било супер и директно ще дължа една бира черпене още с първия си пост в този форум ! Не знам колко време би ти изразходвало това, но ако е много не искам да ти губя толкова от времето с такова нещо. Ако е по-лесно ще се радвам и просто на насоки къде да разгледам подобни неща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 21, 2017 Share Отговорено Ноември 21, 2017 Здрасти! В името на бирата на всичко съм готов Със сигурност не е 1:1 същата, но би трябвало функционално да е същата. Възможно е височината да не е достатъчна, и по тази причина крилата да опират в долния си край. В този случай можеш да добавиш 1 ред тухли на произволно място - в горния или долния край. Изращам ти LDD файл:stand_75094.lxf и списък с необходимите части:stoika_75094_partslist.pdf Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Ноември 23, 2017 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2017 Повече от велико!!! Захващам се с това да изнамеря необходимите части. Бирата е гарантирана! Един приятел ми разказа, че понякога правите сбирки на форума, така че при първа възможност ще посетя такава и ще демонстрирам стойката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Ноември 23, 2017 Share Отговорено Ноември 23, 2017 Ще имаш възможност да я покажеш идната сряда в пицария Мама Мия Има тема за срещата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kando Отговорено Ноември 23, 2017 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2017 Може би няма да успея да събера частите до тогава, но ще опитам да дойда на среща с нея или без нея 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 23, 2017 Share Отговорено Ноември 23, 2017 Добре си дошъл на срещата! Ако имаш нужда от друга помощ за стойката казвай Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts