Jump to content
  • 0

Фигурките на Lego Friends 2018


Ваня

Въпрос

Здравейте! Аз и една моя приятелка искаме да разберем повече за новите модели на Lego Friends и дали фигурките най-после са се променили, защото все пак все някога трябва да ги удари пубертета:D. Ако някои знае да пише!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Здравей,

От тук (https://brickset.com/sets/theme-friends/year-2018) можеш да видиш моделите обявени за 2018 година до момента. Ако ти трябва друга информация за сетовете питай и ще се опитаме да ти отговорим.

Относно фигурките, ако LEGO решат да променят фигурките за тази поредица тя може би ще трябва да спре да се казва Friends.  Като гледам фигурките от предстоящите сетове са си същите. Както Technic са си имали собствен модел човечета и останалите поредици имат стандартните човечета най-вероятно LEGO са решили тази серия да бъде с малко по-нестандартни на визия фигурки.

  • Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Здравей, Ваня.

От по-философска гледна точка - хората никога не порастват и карат късен пубертет понякога (дори и около 40-те). В този ред на мисли, фигурките са вечно млади и красиви, независимо, какво "преживяват" в света си. Интересен въпрос е, защо са все тъй слаби, след като има само няколко сетчета с места за спорт, а всеки втори модел е на сладкарница. :P

Прекрасен ден желая,

Knifebane.

  • Харесвам 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...