Jump to content

Клубна среща - 29 ноември (сряда) / Belgrade Aftermath

OneOfAll

Recommended Posts

Здравейте,

Обявявам среща в сряда на 29 ноември в пицария Мама Мия до Бинев (Гео Милев, Елисавета Багряна 24) , тъй като е тихо и спокойно там, познаваме мястото, има места за паркиране. Час на срещата 19:30. 

Ще разкажем какви забележителни неща колегите от сРъбия правят и как реално прекарахме там на Lugs United '17. 

Карта за хората, които не знаят емблематичното място - https://www.google.bg/maps/place/Мамма+Миа/@42.6805156,23.3562304,16z/data=!4m8!1m2!2m1!1z0JzQsNC80LAg0JzQuNGPINCw0LTRgNC10YHQuA!3m4!1s0x40aa85c10bebbc81:0x2dc8ef443cb7a84d!8m2!3d42.6805156!4d23.3606078

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм пас.

• Тъжен 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще дойда, като може да закъснея 15-20 минути зависимост как върви работата в офиса.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще донеса всичко, що е клубно. Камен, имай предвид! 

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OK Ще го метнем в гаража :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз за жалост имам репетиция сряда вечер и ще свърша в 10. не знам дали ще ви заваря до 10:30..?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На хората, които са казали, че ще идват на срещата ще донеса частите от LUGBULK 2017. Ако някой ще идва и не е написал тук моля да напише за да му взема частите.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще дойда :)

Ще нося ЛЕГО поръчките на хората, които имат. Ако някой няма да присъства и иска да предам поръчката му на друг човек, от който му е по-лесно после да си я вземе, нека ми пише на скайп. За парите ще се оправим като се видим, не го мислете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше доста приятно, благодаря. Хубави идеи се появиха в разговора. Трябва да ги доразвием.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...