danny Публикувано Декември 26, 2017 Share Публикувано Декември 26, 2017 (Редактирано) Здравейте, много се изкефих на роботите от тази тема - The Ka. Lor Project и се вдъхнових да направя някакъв робот. Чудейки се какво да направя, просто видях малкия сладък Гимли, който седи на бюрото ми и си държи малката брадвичка Така от тухличка на тухличка, след обилното преяждане на 24ти, вчера седнах и сглобих това: Линк във Flickr Редактирано Декември 26, 2017 от danny 3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 26, 2017 Share Отговорено Декември 26, 2017 HOOOOOOLY DAMN !!! Доста добре се е получил. Продължавай в същия дух !!! 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 26, 2017 Share Отговорено Декември 26, 2017 Много е добро MOC-чето. На мен поне ми изглежда малко steampunk, което е яко. Има симетрия и е спазена цветовата гама, което също много радва окото. Копието ми е малко неестествено, но сигурно помага на мащаба на целия проект. Бойният чук радва на макс. Забавно занимание по време на празниците... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 26, 2017 Share Отговорено Декември 26, 2017 Ехе, браво бе! Готино е станал, основно от Миксели ли взе частите? Очакваме нашия robo-moc-expert @sensimasensi да си каже също мнението 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 26, 2017 Share Отговорено Декември 26, 2017 Добре се е получило, харесва ми! Единствено бих добавил малко повече детайли в краката 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 26, 2017 Автор Share Отговорено Декември 26, 2017 Благодаря на всички @Knifebane Да, стана малко steampunk, това дойде предимно от цветовете. Копието не стана хубаво, но исках още нещо да добавя вместо чука @legohead Всъщност не, почти всички части са от Стар Уорс сетове (Battle on Takodana & Jakku Quadjumper, краката са от едно AT DP) @Stormfury Това ми е първия опит с някакъв вид робот. На мен краката не ми хареса как станаха, но не можах да ги измисля по-добре, а и вече исках да го приключвам 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 26, 2017 Share Отговорено Декември 26, 2017 @danny - бойна брадва? Другото което, прав е @Stormfury - трябват си крака... Someone skipped leg day. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 27, 2017 Автор Share Отговорено Декември 27, 2017 @Knifebane Искаш да кажеш, че това е Fiki Miner Mech ли Сега ще трябва да му направя програмата за крака и да видим какво ще стане Иначе брадва е много добра идея, ще пробвам 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 27, 2017 Share Отговорено Декември 27, 2017 @danny Трябва да ми поясниш, кой е Fiki. Иначе нямам проблеми с голям прасец и бедро. Брадвата я давам като идея, защото има много начини, по които да бъде направена с ограничени части А на теб, виждам, не ти липса въображение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 27, 2017 Автор Share Отговорено Декември 27, 2017 @Knifebane Ееее, как не знаеш Фики Това е един български артист, който се изявява предимно на музикалната сцена, в един определен жанр, така по-игрив да го наречем Не съм запознат с творчеството му в детайли, но по едно време много хора се чудеха защо не тренира и крака - приложено добавям снимков материал. Така и моя Гимли няма крака 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 27, 2017 Share Отговорено Декември 27, 2017 @danny, за жалост? съм далеч от част от аспектите на модерния български културен живот. Може би съм доста традиционен. Пичът няма крака, да. Не трябва така да са нещата с Gimli Mech-a. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 27, 2017 Share Отговорено Декември 27, 2017 Ей сега го праща @danny да прави крака и Gimli става машина за убиване докато копа в мините. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 28, 2017 Автор Share Отговорено Декември 28, 2017 @Knifebane Аз също съм далече от "модерния" културен живот, но съм запознат с Фики и неговата драма с краката @OneOfAll Вече съм му подготвил серия упражнения за крака, но го мързи малко след празниците и го чакам да влезе в кондиция за да започваме 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 28, 2017 Share Отговорено Декември 28, 2017 @danny, с риск да отдалечим темата от Mech-a, "модерният български културен живот". Сетих се друго, което ми се стори по детски интересно... Как ли биха изглеждали Mech-ове на другите от the Fellowship. Нали редовно се правят spin-offs, fan stories и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 29, 2017 Автор Share Отговорено Декември 29, 2017 И аз мислех за други mech-ове, не само от LOTR или Hobbit, но примерно и Star Wars. Надали ще имам части за повечето от тях, но като ми дойде вдъхновението ще пробвам със сигурност Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Декември 29, 2017 Share Отговорено Декември 29, 2017 @danny, покрай теб ще се зарибя и аз да пробвам някакви неща за супер героите, но да видим. Чакам @sensimasensi да ми даде един екзо скелет, че май няма да имам частите да го сглобя и да пробвам да направя нещо. Ето ги и двете версии на скелета, които могат да се ползват за мекове: A този го намерих докато търсих предния и изглежда доста приличен и интересен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Декември 29, 2017 Автор Share Отговорено Декември 29, 2017 @OneOfAll Много са яки и двата! Благодаря за полезните видеа, не се бях сетил дори да потърся такива За съжаление аз също нямам частите за такъв скелет, но може би ще успея да го пригодя с тези, които имам. Може би още утре ще пробвам един вариант и ще кача резултата. Ще се радвам да видя и други мекове направени от вас 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts