Jump to content

Конкурс за BrickHeadz модели


Recommended Posts

Здравейте,

След хилядите BrickHeadz, които видях под формата на лицензирани модели или мокове дали ще има интерес да си спретнем една такава игра? Дори за да не се чудим какъв персонаж да правим за играта може, ако искате всеки, който ще участва да избере персонаж, който да бъде направен, а след това ще теглим на произволен принцип и всеки ще строи. Ако му се падне на някои да направи персонажа, който е казал няма да се тегли на ново, тъй като това може да бъде и плюс и минус. Като добавка може да казваме по 2 персонажа и така вероятността да ти се падне този който си казал да намалее, а за тези, които няма да се паднат да се правят може да измислим нещо друг.

Чакам предложения за подобрение на играта и ако има интерес да започваме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готина идея:) Аз обаче нищо никога не съм гледал за тези симпатяги и понятие си нямам как се строи. Отивам да чета http://lebgo.org/kak-da-si-narpavim-wonder-woman-brickhead-versia-3/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Duh5 ще дадем инструкции за основите на един неутрален модел и от там вече хората ще творят. Ще има още няколко поста за BrickHeadz модели така, че ще има материал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

аз съм за такава игра - звучи интересно!

Преди време попаднах на тази статия в Бриксет, която е полезна особена за хора, които не са сглобявали до сега Brickheadz-чета :)

  • Харесвам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

O да, това е доста полезна статия. Снощи гледах видео в което се обяснява почти същото. Реално после може да се правят всякакви експерименти за тяло и глава. Видях дори един пич да е направил на един BrickHead на който му се движеше главата.

  • Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Разглабям си аз една boost китара и гледам - пълна със SNOT части. Викам си, "еха, това е идеално за брикхедс конкурс-а, не ми беше направило впечатление че имам толкова подходящи части. Не може някой да не се е сетил и да е направил нещо". И познайте, разбира се, че вече някой го е измислил:) И така, ето ви първия ми брикхед (с инструкции от мрежата) - BOOSTHEAD:

  IMG_2969.thumb.jpg.0ed5bf5cd524184c3c1562fba1724448.jpgIMG_2968.thumb.jpg.4126b0c62433365cdca5fc80066bb7e4.jpgIMG_2966.thumb.jpg.924caad038a26263b9695ec8b51a951d.jpgIMG_2967.thumb.jpg.92879db93bed2f2f554fcc4bf74537ce.jpg

IMG_2965.jpg

  • Харесвам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер як е. Сега остава и сам да почнеш да ги въртиш частите и да направиш нещо по твоя идея и ще си цар. :)

Аз се отказах като видях колко съм некадърен и нищо оригинално не мога да измисля, но този конкурс ще се състои.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...