Jump to content

Конкурс за Mighty Micros колички

Recommended Posts

Здравейте,

Още една идея за игра между членовете на клуба, а и не само. 

Дали серията на LEGO, Mighty Micros е успешна не мога да кажа, но щом изкараха 2 вълни за DC и Marvel и 3та на път може би има някакъв успех. Дали ще проявите интерес да си направим някакъв такъв конкурс и да си изберем тема. Днес видях едни Star Wars микроси мок и бяха доста интересни. Можем да си вземем малки крака, ако искате да са точно като оригиналните, но няма да са с такива изкривени лица, но това не пречи. Може да ги правим с малко по-голям размер количките и да са седнали фигурките. Дори пича е ползвал от оригиналните серии лица и торсота.

34055782605_8355780fe2_z.jpg

Интерес ? Някой ?

Ето и оригиналите:

wave 1
160316b-lego-mighty-micros-all.jpg

wave2

LEGO-Australia-Catalogue-January-June-20

wave3

001-Collage-Template-2.jpg

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

аз съм за, но за съжаление нямам точно такива гуми и ще изглеждат малко странно с една идея по-големите. Все пак бих опитал :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз имам няколко от първата вълна, дори не знаех че са такава серия, някой ги беше подарил на малкия:) Ама не мога да се пречупя още да омеся частите.. (не ме съдете строго)!

• Харесвам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има интерес ще направим поръчка някъде за гуми и части. Иначе @Duh5 и аз не мога още ама вече взе да ми писва на .... от сетове и май няма да купувам нищо, а само части и някой друг по интересен.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента има -30% в Комсед на почти всичко ЛЕГО, в което влизат и микросите, но надали ще взема специално тях заради гумите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, честно казано, не се кефя на Mighty Micros, смятам ги за малко детски като идея и потенциал, а лицата на фигурките са леко дебилни според мен ;) . Не мисля, че съм целевата аудитория за този конкурс, и ще пропусна за жалост, но с две ръце ще подкрепя инициативата, ако има достатъчно интерес. Мисля че доста хора от клуба са си взимали подобни сетчета през последните 1-2 години, т.е. би трябвало да има публика.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Knifebane написа:

Мисля че доста хора от клуба са си взимали подобни сетчета през последните 1-2 години, т.е. би трябвало да има публика.

Тамън 2-ма ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих се включила също, ще проверя имам ли подходящи гуми. Тези на Star Wars са много сполучливи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В клубните части има такива гуми 64 броя:

https://rebrickable.com/parts/30028/tyre-14-x-9-smooth-small-wide-slick/0/

и бели джанти за тях 75 броя:

https://rebrickable.com/parts/30027b/wheel-8-x-9-with-hole-notched-for-wheels-holder-pin/15/

Всеки може да вземе от тях за този конкурс. Аз не знам дали ще имам свободни части за подобна количка, но ще видим.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Създай нов...