OneOfAll Публикувано Януари 6, 2018 Share Публикувано Януари 6, 2018 Здравейте, Още една идея за игра между членовете на клуба, а и не само. Дали серията на LEGO, Mighty Micros е успешна не мога да кажа, но щом изкараха 2 вълни за DC и Marvel и 3та на път може би има някакъв успех. Дали ще проявите интерес да си направим някакъв такъв конкурс и да си изберем тема. Днес видях едни Star Wars микроси мок и бяха доста интересни. Можем да си вземем малки крака, ако искате да са точно като оригиналните, но няма да са с такива изкривени лица, но това не пречи. Може да ги правим с малко по-голям размер количките и да са седнали фигурките. Дори пича е ползвал от оригиналните серии лица и торсота. Интерес ? Някой ? Ето и оригиналите: wave 1 wave2 wave3 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 6, 2018 Share Отговорено Януари 6, 2018 Здравей, аз съм за, но за съжаление нямам точно такива гуми и ще изглеждат малко странно с една идея по-големите. Все пак бих опитал 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Януари 6, 2018 Share Отговорено Януари 6, 2018 А аз имам няколко от първата вълна, дори не знаех че са такава серия, някой ги беше подарил на малкия:) Ама не мога да се пречупя още да омеся частите.. (не ме съдете строго)! 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 6, 2018 Автор Share Отговорено Януари 6, 2018 Ако има интерес ще направим поръчка някъде за гуми и части. Иначе @Duh5 и аз не мога още ама вече взе да ми писва на .... от сетове и май няма да купувам нищо, а само части и някой друг по интересен. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 6, 2018 Share Отговорено Януари 6, 2018 В момента има -30% в Комсед на почти всичко ЛЕГО, в което влизат и микросите, но надали ще взема специално тях заради гумите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 6, 2018 Share Отговорено Януари 6, 2018 Аз, честно казано, не се кефя на Mighty Micros, смятам ги за малко детски като идея и потенциал, а лицата на фигурките са леко дебилни според мен . Не мисля, че съм целевата аудитория за този конкурс, и ще пропусна за жалост, но с две ръце ще подкрепя инициативата, ако има достатъчно интерес. Мисля че доста хора от клуба са си взимали подобни сетчета през последните 1-2 години, т.е. би трябвало да има публика. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 6, 2018 Share Отговорено Януари 6, 2018 Преди 4 часа, Knifebane написа: Мисля че доста хора от клуба са си взимали подобни сетчета през последните 1-2 години, т.е. би трябвало да има публика. Тамън 2-ма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Януари 7, 2018 Share Отговорено Януари 7, 2018 Аз бих се включила също, ще проверя имам ли подходящи гуми. Тези на Star Wars са много сполучливи! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 10, 2018 Share Отговорено Януари 10, 2018 В клубните части има такива гуми 64 броя: https://rebrickable.com/parts/30028/tyre-14-x-9-smooth-small-wide-slick/0/ и бели джанти за тях 75 броя: https://rebrickable.com/parts/30027b/wheel-8-x-9-with-hole-notched-for-wheels-holder-pin/15/ Всеки може да вземе от тях за този конкурс. Аз не знам дали ще имам свободни части за подобна количка, но ще видим. 1 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts