Jump to content

Лего Трансформър - Сайдом (Sidedome)

Zanton

Recommended Posts

Здравейте! Това е моят нов Лего-формър. За съзтезание е. Надявам се да ви хареса! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, @Zanton. На мен ми харесва Лего-формърът ти. Когато е кола, прилича на такава от Mad Max, не знам дали си го гледал. Изборът ти на цветове води ли до някаква символика или е предимно продиктуван от частите, с които разполагаш? Другото което, вече веднъж "пуснал бомбата", може да разкажеш малко повече за състезанието, в което ще участваш, ако искаш разбира се. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей! След като направих видеото озъзнах, че прилича на кола от Лудия Макс. Да гледал съм го. Изборът на цветове не води до никаква символика. Използвах частите, които ми бяха останали. Състезанието е от 4 YouTubers, които правят лего- формъри. Не е нещо кой знае колко голямо. Оставих линк към видеото им в описанието на клипа. Ако искаш да участваш, имаш само 4 дена. Закъснях с качването на видеото. Надявам се да съм помогнал. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уоооооу !!! Да видим такова нещо от българин може само да ме радва. Продължавай в същия дух и успех на състезанието.

Имаш фликър, което е супер. Продължавай в същия дух и прави още по-детайлни модели. 

Очаквам все по-често да ни радваш с творенията ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Zanton поздравления за готиния ЛЕГО-формър, както и за презентацията! :)

Успех в контеста!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове