Zanton Публикувано Януари 12, 2018 Share Публикувано Януари 12, 2018 Здравейте! Това е моят нов Лего-формър. За съзтезание е. Надявам се да ви хареса! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 12, 2018 Share Отговорено Януари 12, 2018 Здравей, @Zanton. На мен ми харесва Лего-формърът ти. Когато е кола, прилича на такава от Mad Max, не знам дали си го гледал. Изборът ти на цветове води ли до някаква символика или е предимно продиктуван от частите, с които разполагаш? Другото което, вече веднъж "пуснал бомбата", може да разкажеш малко повече за състезанието, в което ще участваш, ако искаш разбира се. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zanton Отговорено Януари 13, 2018 Автор Share Отговорено Януари 13, 2018 Здравей! След като направих видеото озъзнах, че прилича на кола от Лудия Макс. Да гледал съм го. Изборът на цветове не води до никаква символика. Използвах частите, които ми бяха останали. Състезанието е от 4 YouTubers, които правят лего- формъри. Не е нещо кой знае колко голямо. Оставих линк към видеото им в описанието на клипа. Ако искаш да участваш, имаш само 4 дена. Закъснях с качването на видеото. Надявам се да съм помогнал. 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 13, 2018 Share Отговорено Януари 13, 2018 Уоооооу !!! Да видим такова нещо от българин може само да ме радва. Продължавай в същия дух и успех на състезанието. Имаш фликър, което е супер. Продължавай в същия дух и прави още по-детайлни модели. Очаквам все по-често да ни радваш с творенията ти. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 13, 2018 Share Отговорено Януари 13, 2018 @Zanton поздравления за готиния ЛЕГО-формър, както и за презентацията! Успех в контеста! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts