OneOfAll Публикувано Януари 19, 2018 Share Публикувано Януари 19, 2018 И така времето за гласуване настъпи. Участници и зрители ще могат да дадат своя глас за според тях най-добрата мини фигурка на член от клуба. Ето кой кого трябваше да направи: 1. @Knifebane - 62. @OneOfAll - 3 3. @mnachev - 1 4. @3dwarman - 25. @Duh5 - 46. @UNIVEGA - 77. @kodama-ja - 5 1. Knifebane е създал UNIVEGA 2. OneOfAll е създал mnachev 3. mnachev e създал Knifebane 4. 3dwarman е създал OneOfAll 5. Duh5 е създал 3dwarman 6. UNIVEGA е създал kodama-ja 7. kodama-ja е създала Duh5 3 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Януари 19, 2018 Share Отговорено Януари 19, 2018 @Knifebane, чакам с интерес описанието на аватар-а. Вече имаме няколко предположения! 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 @UNIVEGA - The Sensual Touch, разбира се Станал си част от Uruk-Hai-те. Може просто да наречем снимката "The Uruk Touch" 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 Страхотни са, браво на всички участници Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 @mnachev Евалата! Много много много яко се е получило! 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 Оценявам стратегията за креативно надграждане със собствен почерк, @mnachev! Интересно ми е, дали връзката между първата и втората снимка е, че the Joker е хванал Люк с chainsaw-а и това е резултата А @3dwarman е направил Сашко като wise master :P, само където по-млад. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 Преди 2 часа, Stormfury написа: @mnachev Евалата! Много много много яко се е получило! Благодаря за похвалата @Stormfury . Оценявам го. Преди 1 час, Knifebane написа: Оценявам стратегията за креативно надграждане със собствен почерк, @mnachev! Интересно ми е, дали връзката между първата и втората снимка е, че the Joker е хванал Люк с chainsaw-а и това е резултата А @3dwarman е направил Сашко като wise master :P, само където по-млад. @Knifebane Благодаря ти. Не съм търсил връзка между двата аватара. Просто творих на два фронта. Но така, както написа интересен сценарии се получава . Чак ме накара да се замисля ... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 Искам да благодаря на @OneOfAll за перфектното пресъздаване и че най-бързия мотор е за мен. Тези останалите от "Avatar" изображението направо ще ги "разцепя" с техните бавни "пърпоретки" Врууууум. 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 @3dwarman е прекрасно пресъздаден, след като загуби дебитната карта, само cash остана. Зелените дрехи са точно на място... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Януари 20, 2018 Share Отговорено Януари 20, 2018 Страхотни са хора, много яко!! определено ще се включа и в останалите предизвикателства (брикхедс и майти микрос) вдъхновен от резултатите тук:) Много благодаря на @kodama-ja за моята фигурка!! 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 26, 2018 Автор Share Отговорено Януари 26, 2018 Напомням на всички членове на форума, че могат да гласуват до днес 00:00 . Утре обявяваме победителя в сезон 2. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 27, 2018 Автор Share Отговорено Януари 27, 2018 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaand the neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwww CHAMPION is @Duh5 с творението си на нашия амбасадор @3dwarman. Честито на печелившия. За голямо разочарование на @3dwarman той не успя да защити своята "титла" от първи сезон, но остана на второ място на само един глас от победителя с творбата си отново на @OneOfAll . На трето място се нареди @mnachev с минифигурката на @Knifebane. Огромни благодарности на всички включили се в играта, тъй като без тях нямаше това да стане реалност - @UNIVEGA , @kodama-ja, @Knifebane, @mnachev, @3dwarman и @Duh5 Благодарности и на всички, които гласуваха в анкетата, но не взеха участие в играта, но дано ги видим в сезон 3. Записането за сезон 3 ще започне на 14.05 (една седмица), a сезонът ще стартира на 21.05. Подготвяйте се за изненадиииии 2 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 Аз съм готов за старт още от сега. Много е забавно, не е трудно и мисля че трябва да го правим много по често! 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 27, 2018 Автор Share Отговорено Януари 27, 2018 Ами ако има желаещи можем да го правим на по често. Искам да сме повече хора, които да правим такива фигурки и ще е още по забавно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 Аз ще се включа още от следващия път 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 27, 2018 Автор Share Отговорено Януари 27, 2018 преди 54 минути, danny написа: Аз ще се включа още от следващия път Ето това е приказка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 28, 2018 Share Отговорено Януари 28, 2018 Честито на победителя. Този сезон си признавам, че нямах много време за подготовка, но следващия път ще измисля нещо по-добро. 2 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Януари 28, 2018 Share Отговорено Януари 28, 2018 Ровенето на части минава, славата остава завинаги! Благодаря хора! 3 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 Сега чак виждам фигурките, много сте добри! На мен ми харесва творението на @3dwarman, изобразяващо @OneOfAll. Бих се включила в сезон 3 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 преди 5 минути, Firestar написа: Сега чак виждам фигурките, много сте добри! На мен ми харесва творението на @3dwarman, изобразяващо @OneOfAll. Бих се включила в сезон 3 Всички така казват за следващия сезон. После обаче все се оказваме обичайните заподозрени... 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 преди 47 минути, mnachev написа: Всички така казват за следващия сезон. После обаче все се оказваме обичайните заподозрени... Тук вече ме амбицира да ти докажа, че не си прав 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 @Firestar Може да видиш и другия интересен конкурс, който @OneOfAll ни спретна 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 Преди 1 час, danny написа: @Firestar Може да видиш и другия интересен конкурс, който @OneOfAll ни спретна Знам за него и съм почнала да строя. 2 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts