danny Публикувано Януари 26, 2018 Share Публикувано Януари 26, 2018 Здравейте, загледах един много интересен сериал на Нетфликс. Сериалът се казва Dark и е много интересен, вече чакам нов сезон (дано да има). Препоръчвам го на всеки, който си пада по мистерии и криминални филми, разбира се и фантастика. Много силен кастинг, но имайте предвид, че сериалът е немски - не на всеки му пасва езика. Да се върна на темата - чудех се днеска с какво да си загубя времето и ми хрумна да направя MOC на постера на сериала. С лимитирано количество части се получи доста интересно. Малко ми беше трудно понеже го правих на половина за да може после да го сложа огледално и от другата страна, точно както е на постера. MOC-a на живо изглежда доста странно, със стърчащи елементи от него, но след като го изрязах всичко си дойде на мястото Фигурката я снимах отделно и след това я добавих отгоре. Има какво да се желае, но няма да му правя подобрения, понеже не е нещо, което може да седи като сет -просто е половинчата работа 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 26, 2018 Share Отговорено Януари 26, 2018 Уаааат, айде бягай от тука :))))) ти лууууд ли си :))))) Страшно !!! Ще го видя сериала 100%. Очаквам следващото нещо с което ще ни разбиеш главите !!! Радвам се че си сред нас! Ти и Емо сте хората, които ми преобърнаха виждането за мокове. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 26, 2018 Автор Share Отговорено Януари 26, 2018 С това "Уаааат" ме разби Стана готино, но сериалът е един път. Надявам се да ти хареса 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 26, 2018 Share Отговорено Януари 26, 2018 Хахахахах Сваля се. Утре, ако остане време от многото задачи ще го започна. Благодаря за споделянето на сериала. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 26, 2018 Share Отговорено Януари 26, 2018 Супер е станал постера ! Поздравления 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 Много добре се е получило! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 27, 2018 Share Отговорено Януари 27, 2018 Страхотно е. Synopsis-ът на сериала не ме грабна. И за това ще кажете, як ли е 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 27, 2018 Автор Share Отговорено Януари 27, 2018 Благодаря на всички! @Knifebane Ако си прочел това - A family saga with a supernatural twist, set in a German town, where the disappearance of two young children exposes the relationships among four families. - няма как да те грабне, аз също не бих го гледал по това описание. Да, изникват странни връзки между различни хора от града, но идеята е много интересно замислена и мисля, доста добре реализирана. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts