Jump to content

Dark | MOC на постер

danny

Recommended Posts

Здравейте,

загледах един много интересен сериал на Нетфликс. Сериалът се казва Dark и е много интересен, вече чакам нов сезон (дано да има). Препоръчвам го на всеки, който си пада по мистерии и криминални филми, разбира се и фантастика. Много силен кастинг, но имайте предвид, че сериалът е немски - не на всеки му пасва езика.

Да се върна на темата - чудех се днеска с какво да си загубя времето и ми хрумна да направя MOC на постера на сериала. С лимитирано количество части се получи доста интересно. Малко ми беше трудно понеже го правих на половина за да може после да го сложа огледално и от другата страна, точно както е на постера. MOC-a на живо изглежда доста странно, със стърчащи елементи от него, но след като го изрязах всичко си дойде на мястото :)

Фигурката я снимах отделно и след това я добавих отгоре. Има какво да се желае, но няма да му правя подобрения, понеже не е нещо, което може да седи като сет -просто е половинчата работа :D

poster-dark-lego-side-by-side.jpg

poster-dark-lego.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уаааат, айде бягай от тука :))))) ти лууууд ли си :)))))

Страшно !!! Ще го видя сериала 100%. Очаквам следващото нещо с което ще ни разбиеш главите !!! Радвам се че си сред нас! 

Ти и Емо сте хората, които ми преобърнаха виждането за мокове. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D:D:D С това "Уаааат" ме разби :D

Стана готино, но сериалът е един път. Надявам се да ти хареса :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре се е получило! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно е. Synopsis-ът на сериала не ме грабна. И за това ще кажете, як ли е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички!

@Knifebane Ако си прочел това - A family saga with a supernatural twist, set in a German town, where the disappearance of two young children exposes the relationships among four families. - няма как да те грабне, аз също не бих го гледал по това описание. Да, изникват странни връзки между различни хора от града, но идеята е много интересно замислена и мисля, доста добре реализирана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове