Jump to content

Продавам: Рамки за минифигурки (както и такива с включени фигурки)

Recommended Posts

Здравейте колеги,

по една или друга причина разполагам с 24 чисто нови рамки ИКЕА Риба (IKEA Ribba) 23 x 23 см (това е видимата част - цялата рамка е с размери 25,5 на 25,5 см), които искам да продам.
Рамките са 12 бели и 12 черни.

Идеята на рамките ще бъде да се ползват с ЛЕГО минифигурки, като за целта имам няколко готови дизайна, които можете да видите по-долу. Рамките се продават със залепен бекраунд, както и ЛЕГО тухличка(и), на която/ които да поставите минифигурките.

Разполагам със следните минифигурки, които мога да добавя към рамките (фигурките са чисто нови и не са сглобявани никога):
- Darth Vader x 6 бр;
sw834.png

- Batman x 8 бр;
sh318.png x 5

sh312.png x3

- R2D2 & C3P0 x 4 бр (от двете фигурки имам по 4);
sw700.png

sw527a.png

- Superman x 4 бр;
sh219.png x 3

sh077.png x 1

- Spiderman x 2 бр;
sh038.png

- Chewbacca x 1 бр.
sw532.png
Отделно от готовите дизайни, мога да направя специален дизайн по поръчка със съответния бекграунд, като може да е персонифициран за човек, по име, за конкретна фигурка и други.

Това са готовите дизайни и техните цени:

1. Best Friends рамка:
- без минифигурки - 25 лв.
- с минифигурки C3P0 & R2D2 - 45 лв.

frame-1.jpg

2. Dark Music рамка:
- без минифигуркa - 25 лв.
- с минифигуркa Darth Vader - 45 лв.

frame-2.jpg

3. #HA-HA рамка:

frame-3.jpg

4. BLACK рамка:
- с минифигуркa Batman - 32 лв.

frame-4.jpg

Малка презентация, как биха изглеждали на стена:

frame-previews.jpg

frame-previews-2.jpg

Рамките пристигат в кутии със стиропорен чипс и аерофолио, по този начин могат и да се транспортират сигурно. Кутията е със стандартен цвят "еко кашон" или казано иначе светло кафяво и става и за подарък.
Самият бекраунд не се вижда добре на снимката долу заради фолиото залепено на прозрачната плака на рамката. Мога да изпратя рамката с оставено предпазно фолио, както и разглобената фигурка. Нормално ще ги изпращам с махнато фолио, сглобена и поставена в рамката фигурка (за рамки с фигурки).

frame-box.jpg

frame-box2.jpg

За дизайни по поръчка моля да ми пишете на лично съобщение с повече детайли за дизайна, който искате, колко фигурки ще има в рамката и т.н. за да мога да ви кажа конкректна цена, но за дизайни тип като горните цената за рамка без фигурки би била 35 лв.

Оптимално в една такава рамка се събират до 18 фигурки с достатъчно отстояние една от друга (3 реда по 6 фигурки), което означава че могат да се ползват и за повечето минифигурки от официалните серии на ЛЕГО (има изключения като например The LEGO Batman Movie Series, която серия съдържа 20 фигурки - аз мога да предложа до 18 само).

Рамките се намират в София, което означава, че мога да ги предам лично на колеги от София, а за страната мога да ги изпратя с Еконт куриер.
За контакти - коментар в темата, лично съобщение или на телефон 0898 66 92 62, Дани

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,
Поздравления за дизайните.

Аз също съм си играл с въпросната рамка от ИКЕА. Можеш да разгледаш в тази тема:

http://www.ikea.bg/home-decoration/Photo-frames-and-art/Photo-frames/ribba-65392/00378403/
10лв

На мен лично предложената цена ми се струва висока, предвид стойността на която се продава рамката. Оценявам това че си вложил лично творчество, но лично не бих платил 25 лв за подобна фонова разпечатка.

Моля да приемеш коментара ми като споделено мнение, а не като заяждане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

съгласен съм с написаното от теб и разбира се не го приемам за заяждане :)

Всеки може да си направи (оборудва) такава рамка, стига да пожелае. Просто имам съответното количество рамки и някои идеи, които изпробвах. В крайна сметка и да не се продадат ще си имам малко рамки :) Нищо не е на всяка цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко в страни от темата - мислили сме да излагаме подобни рамки с фигурки и декори по време на клубни събития. Ако искаш можем да обсъдим наживо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можем :) Ако искаш да се чуем или на лично да се разберем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • legohead locked this тема
  • legohead unlocked this тема