Jump to content

Нов конкурс в Бриксет по случай 60 години от регистрирането на патента на Лего

danny

Recommended Posts

Здравейте маниаци,

онзи ден видях новия конкурс в Бриксет за миниатюри на модели по случай рождения ден на Лего тухличката.

Хубавото е, че няма никакви ограничения в моделите, може да направите миниатюра на абсолютно всеки излязъл Лего сет. Ако имате желание тук можете да прочетете повече и евентуално да участвате.

Аз качих вече едно сетче - любимия Old Fishing Store. Може и по-добре да се направи, но с тези части толкова можах :)

1-old-fishing-store-miniature.jpg

2-old-fishing-store-miniature.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията.

Успех в състезанието, дано този път се сред победителите. Доста добри неща показа за SW минитата. 

Веднага ми идва идеята, че и ние можем да си направим такова форумно конкурсче. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересен submission, @danny. Добре пресъздаден е рибарският магазин, надявам се да спечелиш :) После, разбира се, ще трябва да почерпиш, тамън да се запознаем. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички и чакам и вашите включвания :)

Не мисля, че ще спечеля каквото и да било, знаете има много добри билдъри, които предполагам в идните седмици ще ни скрият шапките.

@OneOfAll С радост ще участвам в подобен, ако направим тук във форума. Трябват ни интересни предложения за тематика :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@danny, може да си направим за всеки месец различна тематика от сериите на LEGO. Дали ще трябва да направим сет, който го има официален или нещо от самите франчайзи това предстои да решим, но ще го обмисля и ще го стартираме. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@OneOfAll Звучи много добре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още нещо мини, като половината от частите са от главата на Жокера от Брикхедз версията (41588-1: The Joker):

1-unexpected-gathering-miniature.jpg

2-unexpected-gathering-miniature.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как не го знаеш сета, малкото жокерче с крипи усмивката :D

За конкурсите - съмнявам се, има значение с какви части разполага човек :) Иска ми се повече хора да участват, но ще видим, ако станат ежемесечни може да има повече интерес.

EDIT: Чакай, че сега се замислих, че говориш за другия сет :D Това е The Unexpected Gathering от Hobbit серията.

41588-1.jpg

lego-an-unexpected-gathering-set-79003-15.jpg

Редактирано от danny
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усетил си се ;) Супер. Мерси за разяснението. Определено зависи какви части имаш.

За конкурса ще се опитам да организирам ежемесечен такъв. Дали да започнем този месец, от началото на седмицата другата или от месец март ? Ти как го виждаш ? 1 месец време за строене ? Или 3 седмици ? Ще вкараме и точки като в състезания (фен на F1) и ще има ранкинг. Накрая на годината може и награди да има. Как ти се струва ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и този месец, зависи от подготовката - дали имаме избрана тематика и тн. Иначе може началото на всеки месец да се задава темата и до края на месеца да се качват предложенията. Като почне новия месец излиза новата тема и да кажем 1 седмица гласува за предложенията от предишния месец. Или както казваш началото на месеца излиза темата, 3 седмици билдинг, една за гласуване, в началото на следващия месец се обявява новата тема и резултатите от предишния месец.

Като цяло идеята ти звучи супер, с ранкинг и всичко :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така си го представям и аз. Направих тема за това. Може би ще стартираме началото на седмицата. По този начин вижда и аз нещата. Супер. Скоро ги разписвам и почваме. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове