danny Публикувано Януари 30, 2018 Share Публикувано Януари 30, 2018 Здравейте маниаци, онзи ден видях новия конкурс в Бриксет за миниатюри на модели по случай рождения ден на Лего тухличката. Хубавото е, че няма никакви ограничения в моделите, може да направите миниатюра на абсолютно всеки излязъл Лего сет. Ако имате желание тук можете да прочетете повече и евентуално да участвате. Аз качих вече едно сетче - любимия Old Fishing Store. Може и по-добре да се направи, но с тези части толкова можах 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 30, 2018 Share Отговорено Януари 30, 2018 Благодаря за информацията. Успех в състезанието, дано този път се сред победителите. Доста добри неща показа за SW минитата. Веднага ми идва идеята, че и ние можем да си направим такова форумно конкурсче. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Януари 30, 2018 Share Отговорено Януари 30, 2018 Страхотно си се справил ! Успех ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 30, 2018 Share Отговорено Януари 30, 2018 Интересен submission, @danny. Добре пресъздаден е рибарският магазин, надявам се да спечелиш После, разбира се, ще трябва да почерпиш, тамън да се запознаем. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 30, 2018 Автор Share Отговорено Януари 30, 2018 Благодаря на всички и чакам и вашите включвания Не мисля, че ще спечеля каквото и да било, знаете има много добри билдъри, които предполагам в идните седмици ще ни скрият шапките. @OneOfAll С радост ще участвам в подобен, ако направим тук във форума. Трябват ни интересни предложения за тематика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Януари 30, 2018 Share Отговорено Януари 30, 2018 @danny, може да си направим за всеки месец различна тематика от сериите на LEGO. Дали ще трябва да направим сет, който го има официален или нещо от самите франчайзи това предстои да решим, но ще го обмисля и ще го стартираме. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Януари 30, 2018 Автор Share Отговорено Януари 30, 2018 @OneOfAll Звучи много добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 2, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2018 Още нещо мини, като половината от частите са от главата на Жокера от Брикхедз версията (41588-1: The Joker): 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 2, 2018 Share Отговорено Февруари 2, 2018 Машинка си @danny. Ако направим конкурс за това ти ще ни оставиш в точка. Дай жокер кой е сета, че нещо явно не го знам. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 2, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2018 (Редактирано) Как не го знаеш сета, малкото жокерче с крипи усмивката За конкурсите - съмнявам се, има значение с какви части разполага човек Иска ми се повече хора да участват, но ще видим, ако станат ежемесечни може да има повече интерес. EDIT: Чакай, че сега се замислих, че говориш за другия сет Това е The Unexpected Gathering от Hobbit серията. Редактирано Февруари 2, 2018 от danny 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 2, 2018 Share Отговорено Февруари 2, 2018 Усетил си се Супер. Мерси за разяснението. Определено зависи какви части имаш. За конкурса ще се опитам да организирам ежемесечен такъв. Дали да започнем този месец, от началото на седмицата другата или от месец март ? Ти как го виждаш ? 1 месец време за строене ? Или 3 седмици ? Ще вкараме и точки като в състезания (фен на F1) и ще има ранкинг. Накрая на годината може и награди да има. Как ти се струва ? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 2, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2018 Може и този месец, зависи от подготовката - дали имаме избрана тематика и тн. Иначе може началото на всеки месец да се задава темата и до края на месеца да се качват предложенията. Като почне новия месец излиза новата тема и да кажем 1 седмица гласува за предложенията от предишния месец. Или както казваш началото на месеца излиза темата, 3 седмици билдинг, една за гласуване, в началото на следващия месец се обявява новата тема и резултатите от предишния месец. Като цяло идеята ти звучи супер, с ранкинг и всичко 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 2, 2018 Share Отговорено Февруари 2, 2018 Точно така си го представям и аз. Направих тема за това. Може би ще стартираме началото на седмицата. По този начин вижда и аз нещата. Супер. Скоро ги разписвам и почваме. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts