OneOfAll 1700 Отговорено Април 3, 2018 Преди 7 часа, sensimasensi написа: То тогава ще трябва да са поне метър високи Да не са за мини фигурки, а да са по мини моделите. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1700 Отговорено Май 1, 2018 Темата за месец май е: "Създай мини-модел на любимо място за почивка" - може да бъде истинско или измислено място Начало 01.05.2018. Край 31.05.2018 - 23:59. 3 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Duh5 441 Отговорено Май 4, 2018 Тука ще се пробвам:) 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1700 Отговорено Юни 3, 2018 Темата за месец юни е: "Създай мини-модел на сцена от Star Wars" Сцените могат да бъдат от: - игра - филм - комикс - рисунка - анимация и книга Участието отново ще бъде със снимка на сцената, която правите + снимка на лего модела Начало 01.06.2018. Край 30.06.2018 - 23:59. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1700 Отговорено Юли 1, 2018 Поради липсата на интерес и участници, прекратявам строенето на месечни мини модели. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
legohead 539 Отговорено Юли 1, 2018 Напълно разбираемо е, че при наличието на нулев интерес към конкурса за месец юни, си решил да преустановиш тази дейност. Моля те обаче да прочетеш този коментар и да помислиш дали няма нещо което може да се промени в замисала на конкурса, така че да е по-успешен http://forum.lebgo.org/index.php?/topic/1559-клубен-инвентар-полибегове/&do=findComment&comment=15883 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1700 Отговорено Юли 1, 2018 Това е вторият месец без участници и просто реших да не пускам модел, а да го прекратя. Прочетох го и сега ще пиша коментар. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnachev 882 Отговорено Юли 2, 2018 Аз лично имам интерес и мисля, че е забавно. По някой път дори само да се гледат другите участници без да се участва. За съжаление в последно време ми се струпаха много грижи и въпреки желанието ми, не успявам да участвам. Жалко ако се преустанови и жалко, че няма интерес. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knifebane 294 Отговорено Юли 2, 2018 Аз лично нямах изобщо време да участвам в нито един от месеците, когато се проведе конкурса, независимо дали имам интерес, или не. Смятам, че трябва генерално да се преосмисли политиката към членовете на клуба, по линия на клубните дейности; нещо за което много сме говорили, но досега не сме осъществили. Може и моя да е вината :) Благодаря за усилията, @OneOfAll. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове