Jump to content

Лего град

jonsnow27

Recommended Posts

Градът ми, събиран повече от 4 години. Ето галерия от 45 снимки:

https://myalbum.com/album/3gWjzG0By55f

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, @jonsnow27,

Като изключим, че по-забавно щеше да е, ако има white walkers в града, той е доста интересен. Доколкото виждам е предимно от сетове, които обаче са подредени с мисъл; има и сцени в самия град - примерно състезанието с колоездачите.

Имаш ли намерение да го разширяваш с още сетове? Да строиш сам някакви сгради?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл @jonsnow27 !!!

Похвално за колекцията от сетове и за идеята, която си спретнал с тях. Добре се получава града. Ако му вкараш още детайли и сцени ще стане номер едно.

Не съм фен на CITY поредицата и не знам дали всичко е сетове, но има интересни сгради, които са съчетани с останалите и със сцени доста добре.

Един ден смятам да си направя град с мок сгради и тук таме някой сет, но да видим. ;)

Успех с развиването на града и ако добавяш променяш някакви неща с нетърпение ще очакваме да споделиш. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да намеря снимки на сгради и други неща, които не са официални сетове, а са мои творения. В бъдеще планирам да закупя сетове от новата серия на Джурасик свят (снимки има в интернет) и да добавя допълнителна маса, за да стане цял атракцион. Модулни сгради не съм купувал, заради неизгодните им (направо космически) цени в БоХоби, но в бъдеще може би. През повечето време атмосферата е нормална и градска (Другите серии стоят отделени), може би просто тези снимки преобладават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силни модели в експозицията! Аз лично, виждам много потенциал и за собствено творчество. 

Поздрави и приято строене! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен closeup снимките на сцените страшно много ми харесват! Супер готина идея ми се струва да си направиш такъв голям град ( @mamun тебе гледам) обаче съвсем образно не мога да си представя толкова много lego-dedicated място в апартамента ми в момента:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре доста е "Пъстър"от страна на теми и сетове но е добре композиран ,но и аз мисля че малко МОКчета ще са добре дошли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимка на града през лято, има много мои сгради, но е още малък.

C1C0D57C-FEF9-40C1-BCB6-271D490417F1.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер супер.

Интересно ми е как го чистиш всичкото това лего ? :) Имах изложени сетове, предимно превозни средства, някакви роботи, фигурки и малки щуротии, и едно чистене си отнемаше време. Наложи се да ги поразглобя и сега са прибрани. Малкото, което е сглобено поне 30-40 мин ми отнема да сваля всичко, да го изчеткам, да обера праха на мястото където стоят и после да ги наредя, а такъв голям град не ми се мисли. 

Другият ми въпрос е дали от време на време разчупваш града с различни сцени ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чистенето става с четка за боядисване, най-трудно се чистят корабите на междузвездни войни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, OneOfAll написа:

Ами бейсплейтовете, фигурки и сгради като има прах по тях ги махаш от дисплея и ги четкаш или на място всичко ?

На място всичко, това става веднъж на няколко месеца. Стаята е само за Лего и няма никой в нея през голяма част от времето, затова прахът не е голям проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, jonsnow27 написа:

Чистенето става с четка за боядисване, най-трудно се чистят корабите на междузвездни войни.

Аз ползвам четка за грим, че е по-мека, предоставена от моята девойка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ползвам четка за грим, много по-мека е, другата може да надраска частите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Витрини, които са максимално изолирани от прах, вентилационна система с филтрация, пране на частите. Иначе клечки за уши. :) От бебешките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 17 часа, jonsnow27 написа:

На място всичко, това става веднъж на няколко месеца. Стаята е само за Лего и няма никой в нея през голяма част от времето, затова прахът не е голям проблем.

To не пречи на хора праха, но все си мисля, че той наранява честите. И аз като колегите съм с четка за грим, тъй като тази другата драска доста частите. И все пак дори с четка за грим си мисля, че пак може да се надраскат.

Преди 1 час, Knifebane написа:

Витрини, които са максимално изолирани от прах, вентилационна система с филтрация, пране на частите. Иначе клечки за уши. :) От бебешките.

То хубаво адаш с витрини, но при такъв град/проект трябва да е голям стъклен аквариум. Иначе за почистването да с клечки и пране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...