jonsnow27 Публикувано Февруари 5, 2018 Share Публикувано Февруари 5, 2018 Градът ми, събиран повече от 4 години. Ето галерия от 45 снимки: https://myalbum.com/album/3gWjzG0By55f 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 5, 2018 Share Отговорено Февруари 5, 2018 Здравей, @jonsnow27, Като изключим, че по-забавно щеше да е, ако има white walkers в града, той е доста интересен. Доколкото виждам е предимно от сетове, които обаче са подредени с мисъл; има и сцени в самия град - примерно състезанието с колоездачите. Имаш ли намерение да го разширяваш с още сетове? Да строиш сам някакви сгради? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 5, 2018 Share Отговорено Февруари 5, 2018 Добре дошъл @jonsnow27 !!! Похвално за колекцията от сетове и за идеята, която си спретнал с тях. Добре се получава града. Ако му вкараш още детайли и сцени ще стане номер едно. Не съм фен на CITY поредицата и не знам дали всичко е сетове, но има интересни сгради, които са съчетани с останалите и със сцени доста добре. Един ден смятам да си направя град с мок сгради и тук таме някой сет, но да видим. Успех с развиването на града и ако добавяш променяш някакви неща с нетърпение ще очакваме да споделиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jonsnow27 Отговорено Февруари 5, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 5, 2018 Мога да намеря снимки на сгради и други неща, които не са официални сетове, а са мои творения. В бъдеще планирам да закупя сетове от новата серия на Джурасик свят (снимки има в интернет) и да добавя допълнителна маса, за да стане цял атракцион. Модулни сгради не съм купувал, заради неизгодните им (направо космически) цени в БоХоби, но в бъдеще може би. През повечето време атмосферата е нормална и градска (Другите серии стоят отделени), може би просто тези снимки преобладават. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 6, 2018 Share Отговорено Февруари 6, 2018 Да, направи снимки на твоите неща да ги видим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Февруари 6, 2018 Share Отговорено Февруари 6, 2018 Много силни модели в експозицията! Аз лично, виждам много потенциал и за собствено творчество. Поздрави и приято строене! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Февруари 7, 2018 Share Отговорено Февруари 7, 2018 на мен closeup снимките на сцените страшно много ми харесват! Супер готина идея ми се струва да си направиш такъв голям град ( @mamun тебе гледам) обаче съвсем образно не мога да си представя толкова много lego-dedicated място в апартамента ми в момента:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Февруари 7, 2018 Share Отговорено Февруари 7, 2018 @Duh5, не ме брой за такова нещо. Нито имам мястото, нито финансовата възможност ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Февруари 8, 2018 Share Отговорено Февруари 8, 2018 Добре доста е "Пъстър"от страна на теми и сетове но е добре композиран ,но и аз мисля че малко МОКчета ще са добре дошли. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jonsnow27 Отговорено Февруари 11, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 11, 2018 Снимка на града през лято, има много мои сгради, но е още малък. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 12, 2018 Share Отговорено Февруари 12, 2018 Супер супер. Интересно ми е как го чистиш всичкото това лего ? Имах изложени сетове, предимно превозни средства, някакви роботи, фигурки и малки щуротии, и едно чистене си отнемаше време. Наложи се да ги поразглобя и сега са прибрани. Малкото, което е сглобено поне 30-40 мин ми отнема да сваля всичко, да го изчеткам, да обера праха на мястото където стоят и после да ги наредя, а такъв голям град не ми се мисли. Другият ми въпрос е дали от време на време разчупваш града с различни сцени ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jonsnow27 Отговорено Февруари 12, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2018 Чистенето става с четка за боядисване, най-трудно се чистят корабите на междузвездни войни. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 12, 2018 Share Отговорено Февруари 12, 2018 Ами бейсплейтовете, фигурки и сгради като има прах по тях ги махаш от дисплея и ги четкаш или на място всичко ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jonsnow27 Отговорено Февруари 12, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2018 Преди 1 час, OneOfAll написа: Ами бейсплейтовете, фигурки и сгради като има прах по тях ги махаш от дисплея и ги четкаш или на място всичко ? На място всичко, това става веднъж на няколко месеца. Стаята е само за Лего и няма никой в нея през голяма част от времето, затова прахът не е голям проблем. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Февруари 13, 2018 Share Отговорено Февруари 13, 2018 Преди 13 часа, jonsnow27 написа: Чистенето става с четка за боядисване, най-трудно се чистят корабите на междузвездни войни. Аз ползвам четка за грим, че е по-мека, предоставена от моята девойка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 13, 2018 Share Отговорено Февруари 13, 2018 И аз ползвам четка за грим, много по-мека е, другата може да надраска частите 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 13, 2018 Share Отговорено Февруари 13, 2018 Витрини, които са максимално изолирани от прах, вентилационна система с филтрация, пране на частите. Иначе клечки за уши. От бебешките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 13, 2018 Share Отговорено Февруари 13, 2018 Преди 17 часа, jonsnow27 написа: На място всичко, това става веднъж на няколко месеца. Стаята е само за Лего и няма никой в нея през голяма част от времето, затова прахът не е голям проблем. To не пречи на хора праха, но все си мисля, че той наранява честите. И аз като колегите съм с четка за грим, тъй като тази другата драска доста частите. И все пак дори с четка за грим си мисля, че пак може да се надраскат. Преди 1 час, Knifebane написа: Витрини, които са максимално изолирани от прах, вентилационна система с филтрация, пране на частите. Иначе клечки за уши. От бебешките. То хубаво адаш с витрини, но при такъв град/проект трябва да е голям стъклен аквариум. Иначе за почистването да с клечки и пране. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marvv Отговорено Март 21, 2018 Share Отговорено Март 21, 2018 Много хубав град. С пожелания за разрастване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts