Jump to content

SOLO Star Wars

mnachev

Recommended Posts

Здравейте,

Аз, като голям фен на ,,Междузвездни войни", не мога да кажа нищо друго, освен че ще е... УНИКАЛНО!? Мен поне много ме изкефи трейлъра и вече го очаквам с нетърпение! Освен това в нета има снимки на може би бъдещите Star Wars сетове, свързани със Соло и са супер яки! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса. Дано да развият добре персонажите. Не мисля обаче, че ще се взима новия Millennium Falcon, виж минифигурките изглеждат много добре.

Изкефих се и на Rogue One, нищо че получи много негативни коментари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, danny написа:

Не мисля обаче, че ще се взима новия Millennium Falcon, виж минифигурките изглеждат много добре.

Аз му се чудя, изглежда различно и като цяло не е зле. А фигурките наистина изглеждат супер.

За филма - досега няма лош от SW. Поне на мен всички ми харесват, дори и анимациите съм ги заглеждал и са симпатични.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Ванко написа:

Аз му се чудя, изглежда различно и като цяло не е зле. А фигурките наистина изглеждат супер.

За филма - досега няма лош от SW. Поне на мен всички ми харесват, дори и анимациите съм ги заглеждал и са симпатични.

Виж тук няма да се съглася за филмите. :D 

7 беше 4 на стероиди, но 8 беше мех. Нито ми хареса като 7, нито не ми хареса. 50 на 50 ми беше. 

Относно фалкона, дано загубят лиценза за тоя кораб, че ми писна всяка година да излиза нова версия. Макар да не съм фен на LEGO Star Wars колекцията това с тоя кораб стана банално.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е що бе, нека си излизат Соколи. Винаги има някви разлики, къде подобрения къде не. Има хора на които им харесва това.

Ето аз например не бих откзал още няколко батмобила, ей така да си имам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батмобили има 150 варианта, соколо колко са ? Една и съща форма само, че всеки е с различен брой части и големина. Еми мхе. Ама как викаш някои може да ги радва. Лично мен това ме дразни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трейлърът не ме грабва, трябва да призная, не знам точно защо. Може да е поради факта, че никога не съм бил огромен фен на персонажа на Хан Соло. Смятам, че във вселената на SW, включително и extended тази (която май не е canon, след като Дисни взеха лиценза), има много по-интересни и "дълбоки" индивиди.

Това казано, много ме грабна цветовата гама на новия MF, в синьо и бяло. Аз не съм фен и на кораба, който си остава, макар и историята, старият кораб на каналджията :) The Kessel Run, ако не греша, е канал за наркотици ;)  Т.е. сетът ще си го взема сигурно, зависи какви допълнителни снимки излязат.

Ще се гледа филма де..., нали съм фен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще гледам филма, въпреки, че Харисън Форд е толкова уникален като визия, че надали друг актьор би ми харесал в тази роля.

Въпреки че актьора от този фен трейлър ме впечатли :

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, mamun написа:

И аз ще гледам филма, въпреки, че Харисън Форд е толкова уникален като визия, че надали друг актьор би ми харесал в тази роля.

Въпреки че актьора от този фен трейлър ме впечатли :

Аз се чувствам точно по същия начин и този от официалния трейлър не ми допада особено, но виш от този трейлър, който си сложил ми прилича доста повече на чичо Харисън и бих го гледал с радост него :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам лични притеснения за филма.. ДАНО да ида с ниски очаквания и да ме отвее:...:)

Освен това, като стана много богат, ще си купя всички версии на сокола от Лего.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен честно казано актьора от официалния трейлър в пъти повече ми допада.
Странно, че има два трейлъра с различни актьори :huh:

А Соколи нека да има.
Тъкмо може да се престраша да взема един... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, mnachev написа:

На мен честно казано актьора от официалния трейлър в пъти повече ми допада.
Странно, че има два трейлъра с различни актьори :huh:

А Соколи нека да има.
Тъкмо може да се престраша да взема един... :D

Стана много популярно да се правят такива фен-трейлъри и филми. Даже наскоро видях един за историята на Волдеморт от Хари Потър, цял филм са направили хората, не знам само с правата как се справят, но може би ако не е с цел изкарване на пари, можеш да правиш всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че ако напишеш, че е фенско и не вадиш "много" пари няма ядове. Макар, че ти ще изкараш пари от гледане в тубата, ако го промотираш насам натам и си интересен. Правят битки с герои и се гледат доста, имат доста голяма аудитория и не знам как стоят тогава нещата.

Това със Соло фенския е трейлър просто и мисля, че няма да имат чак толкова проблеми. Освен това май, ако напишеш, че не притежаваш никакви права над персонажа пак е един вид ок. Не съм на 100% сигурен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 21 часа, Duh5 написа:

Аз имам лични притеснения за филма.. ДАНО да ида с ниски очаквания и да ме отвее:...:)

Честно казано и аз бях много скиптичен с Дисни и въобще новите филми, мислех и да се отказвам от SW, но си ми харесаха. Сега чакам с нетърпение Соло, дано да не се разочаровам... :) 

На 07/02/2018 at 14:08, danny написа:

Аз се чувствам точно по същия начин и този от официалния трейлър не ми допада особено, но виш от този трейлър, който си сложил ми прилича доста повече на чичо Харисън и бих го гледал с радост него :)

До колегите - Харисън Форд си е... ХФ. Направо ми е мъка, че трябва да гледам друг в неговата роля, ноо... 

А за ,,Сокола" - така съм се побъркал по 75192, че вече сериозно мисля да се захвана с нещо и да го купя...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Ванко написа:

А за ,,Сокола" - така съм се побъркал по 75192, че вече сериозно мисля да се захвана с нещо и да го купя...

Само една малка кола, му е цената, нищо кой знае какво :D

Бих те посъветвал първо да помислиш дали не е по-добре да дадеш тия пари за други(повече) разнообразни сетове, отколкото само за един. Да, много е як, но пак си остава един голям кютук, който ще се чудиш къде да сложиш.

Аз имам 75105 сета и да ти кажа пак си е много як. Помисли и за него като вариант - по-малък и мнооого по-евтин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, danny написа:

Само една малка кола, му е цената, нищо кой знае какво :D

Бих те посъветвал първо да помислиш дали не е по-добре да дадеш тия пари за други(повече) разнообразни сетове, отколкото само за един. Да, много е як, но пак си остава един голям кютук, който ще се чудиш къде да сложиш.

Аз имам 75105 сета и да ти кажа пак си е много як. Помисли и за него като вариант - по-малък и мнооого по-евтин.

И аз ги мислих тези неща, но като видях снимките на adi и отново се запалих... :D 

Иначе, ако всичко е наред 75105 трябва да пристигне до седмица - две...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Ванко написа:

И аз ги мислих тези неща, но като видях снимките на adi и отново се запалих... :D

Кой/коя е adi ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове