Firestar Публикувано Март 6, 2018 Share Публикувано Март 6, 2018 Здравейте, направих две сгради в LDD, които не успях да реализирам с части, за да участвам в конкурса "Създай мини-модел на добре-позната сграда в София". Първата сграда е с много красива архитектура и е една от любимите ми в София - къщата на Димитър Яблански. Вторият мини-модел е Софийската синагога. Разглеждайки сгради, които бих могла да направя от лего, се спрях на тази заради куполите и всичко започна от тях, но сякаш стана твърде голяма и с много детайли 3 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Март 6, 2018 Share Отговорено Март 6, 2018 И двете изглеждат невероятно! Къщата на Яблански ми е фаворит Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Март 6, 2018 Share Отговорено Март 6, 2018 Рали печели макар и със закъснение 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Март 6, 2018 Share Отговорено Март 6, 2018 WOW. Синагогата също е супер. Аз имам предложение - вместо да се мъчим да сортираме части, да ги даваме направо при Рали. Тя ще ги връща във формата на модели за изложения 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Март 6, 2018 Share Отговорено Март 6, 2018 Леле и двете са убийствени, БРАВО!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Март 7, 2018 Share Отговорено Март 7, 2018 Сградите са наистина много приятни, благодаря, че ги сподели. Би било интересно да се направят и с реални части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Март 9, 2018 Share Отговорено Март 9, 2018 Браво, поздравления за прекрасните творби! Има ли някакъв начин по който да споделиш бриклист - списък с частите, бих се пробвал да ги реализирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Март 13, 2018 Share Отговорено Март 13, 2018 Нечовешка е синагогата, евалата! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firestar Отговорено Март 19, 2018 Автор Share Отговорено Март 19, 2018 Благодаря на всички! @Legovlad, направо прикачам LDD файлчето, ако някой желае да подобри или построи сградите, с обещание да ги донесе на някое от изложенията mini house.lxf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marvv Отговорено Март 21, 2018 Share Отговорено Март 21, 2018 Страхотни модели! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerdcore Отговорено Октомври 12, 2018 Share Отговорено Октомври 12, 2018 И двете сгради са много добри. Поздравления Ето и от мен 4 софийски сгради: 2 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 12, 2018 Share Отговорено Октомври 12, 2018 Супер са моделите! Направи си отделна тема, ще преместя коментара ти в нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Октомври 17, 2018 Share Отговорено Октомври 17, 2018 На 12.10.2018 г. at 21:28, nerdcore написа: И двете сгради са много добри. Поздравления Ето и от мен 4 софийски сгради: Здрасти Слави добре дошъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts