Jump to content

70317 Nexo Knights - Fotrex counterfeit

Recommended Posts

Предполагам хората с деца са се сблъсквали с подобен проблем - от време на време някоя леля, която знае за интереса към "лего" се появява с подарък чудесен Lepin (и производни) :)

Няма причина да не се играе с тях, с ясните инструкции да не се смесват с оригиналните часи.

И така, преди няколко месеца в у нас се появи нещо с китайски букви написани на червен фон, мъничка кутийка, но забавен build на нещо като корабче с механизъм за изстрелване на дискове. Добро качество, без криви части, но разбира се без надпис Lego на stud-овете. Построено, поиграно и забравено.

До днес.

Вчера @legohead ми даде клубния 70317, малкия едвам спа тая нощ и сутринта се почна. Първото нещо което се построява е... нещо като корабче с механизъм за изстрелване на дискове. Носи ми го детето и победоносно казва "ама ние това го имаме". Аз му обяснявам, как ние Nexo Knights никога не сме имали. И познайте :)

IMG_3336.thumb.JPG.9c6de833d7dc5b2dc9dc188e7f045cc2.JPG

Ето малко снимки да си направите изводите за китайците - например "спестили" са от някои по-завъртяни части:

IMG_3337.thumb.JPG.baf0953554e0adbd6cba9bb847ae4be8.JPG

А някои са ги копирали ЕДНО КЪМ ЕДНО (освен цвета, там не им се е получило хич):

IMG_3339.thumb.JPG.70a477603944d8f0820463ddf19b7636.JPG

Гадове...

IMG_3338.thumb.JPG.c05de52e947115f1e523fc78a1e8bd63.JPGIMG_3335.thumb.JPG.eea3889e58eeb205855e783d626339ab.JPG

Надали ще ви изненадам с това, че частите пасват меко казано перфектно. Изучиха се:( но не създават оригинално съдържание..

Редактирано от Duh5
не мога да пиша
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, Оги!
Доста полезно съдържание.

Напредват очевидно в отливките на частите.

За оригинално съдържание - бях гледал някаква фирма, която си измисляше доста сполучливи свой модели за конструктурите. Ако се сетя ще споделя линк/инфо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове