Duh5 Публикувано Март 10, 2018 Share Публикувано Март 10, 2018 (Редактирано) Предполагам хората с деца са се сблъсквали с подобен проблем - от време на време някоя леля, която знае за интереса към "лего" се появява с подарък чудесен Lepin (и производни) Няма причина да не се играе с тях, с ясните инструкции да не се смесват с оригиналните часи. И така, преди няколко месеца в у нас се появи нещо с китайски букви написани на червен фон, мъничка кутийка, но забавен build на нещо като корабче с механизъм за изстрелване на дискове. Добро качество, без криви части, но разбира се без надпис Lego на stud-овете. Построено, поиграно и забравено. До днес. Вчера @legohead ми даде клубния 70317, малкия едвам спа тая нощ и сутринта се почна. Първото нещо което се построява е... нещо като корабче с механизъм за изстрелване на дискове. Носи ми го детето и победоносно казва "ама ние това го имаме". Аз му обяснявам, как ние Nexo Knights никога не сме имали. И познайте Ето малко снимки да си направите изводите за китайците - например "спестили" са от някои по-завъртяни части: А някои са ги копирали ЕДНО КЪМ ЕДНО (освен цвета, там не им се е получило хич): Гадове... Надали ще ви изненадам с това, че частите пасват меко казано перфектно. Изучиха се:( но не създават оригинално съдържание.. Редактирано Март 10, 2018 от Duh5 не мога да пиша 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 10, 2018 Share Отговорено Март 10, 2018 Мерси, Оги! Доста полезно съдържание. Напредват очевидно в отливките на частите. За оригинално съдържание - бях гледал някаква фирма, която си измисляше доста сполучливи свой модели за конструктурите. Ако се сетя ще споделя линк/инфо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts