legohead Публикувано Септември 20, 2010 Share Публикувано Септември 20, 2010 Подканвам посетителите да споделят кое им е направило най-голямо впечатление. Ще се радвам да ни кажете! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 20, 2010 Share Отговорено Септември 20, 2010 Специалните ефекти:Влаковете,колите и другите които имат Power Functions.Много голямо впечатление също и сградите.Много сложни но много красиви както са и корабите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Септември 20, 2010 Share Отговорено Септември 20, 2010 Самият град беше най-хубав - нали той беше основната атракция? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Okh Eshivar Отговорено Септември 20, 2010 Share Отговорено Септември 20, 2010 сцената :3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 21, 2010 Автор Share Отговорено Септември 21, 2010 Това, което мога да обещая е, че и занапред ще има на изложенията нещо което да се кара по улиците. Надявам се да съм отговорил на Antonio на въпроса му - какво можете да направите с моторче. Дерзай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Септември 21, 2010 Share Отговорено Септември 21, 2010 Това камионче на мен ми хареса най-много. Беше невероятно забавно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Септември 21, 2010 Share Отговорено Септември 21, 2010 Това, което мога да обещая е, че и занапред ще има на изложенията нещо което да се кара по улиците. Oooo, нннееееее!!! Обявявам официално, че на "бъдещите" улици ще ти заделяме празна секция (никакви пешеходци, автомобили, растения...) за каранка. Освен ако не вкараш и движение направо в 7-wide, тогава може да се замисля за растения... Минифиговете ми още имат кошмари, свързани с жълтия рейс! П.П.: @Mata Nui: камионче? Само това остава, тогава и здрава сграда не би останала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Септември 21, 2010 Share Отговорено Септември 21, 2010 П.П.: @Mata Nui: камионче? Само това остава, тогава и здрава сграда не би останала Извинете, обърках се и казах камионче вместо автобус. Бях отворил 3 сайта и се пообърках. Иначе ако искате идея за нещо чудовищно-един джип или танк, задвжван от някое по-силно моторче и тогава вече ще хвърчат части. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Иначе ако искате идея за нещо чудовищно танк, Е то ако камен не направи танк то аз ще съм някои ден като имам нужните части. ps:Камене искам танк!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Септември 22, 2010 Share Отговорено Септември 22, 2010 Иначе ако искате идея за нещо чудовищно-един джип или танк, задвжван от някое по-силно моторче и тогава вече ще хвърчат части. Джип, танк, monster truck, трактор... идеите за такива страшни неща са много, ама трябва да има мерки за безопасност за минифигурките-та да не падат по улиците като при автобуса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts