pes Отговорено Август 9, 2010 Share Отговорено Август 9, 2010 Здравейте, казвам се Никола от София на 30г. Събирам главно сериите Castle и Pirates. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 9, 2010 Share Отговорено Август 9, 2010 Здрасти, и добре дошъл отново! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Август 12, 2010 Share Отговорено Август 12, 2010 Аз съм Антонио на 12 от Софиа.Хобито ми е лего-то разбира се и играенето на компутъра .Повечето жанрове филми които обичам са екшън,комедиа,фантазиа,sci-fi.Темите които субирам са главно City но събирам и сетове които ми харесват обичам да добавям неща кум града ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco79 Отговорено Август 12, 2010 Share Отговорено Август 12, 2010 Здравейте, я съм Цветелин Петров. Годинки 30. Родом Плевен - сегашно и настояще София. Фен на електроника и всичко де се програмира и движи с помоща на компютър. И тъй като с легото има безброй варианти за щъкащи неща и то попада в раздел хоби. Фен на техник и всичко космическо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vaims Отговорено Август 18, 2010 Share Отговорено Август 18, 2010 Аз се казвам Божидар и съм на 13. Харесвам стар уорс от 3-годишен и любимата ми серия е сити. Обичам легото и любимата ми музика е металът Харесвам комедиите и смехориите!!! Други хобита са пчеларството и ловът на село с баща ми. Софиянец съм!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 18, 2010 Share Отговорено Август 18, 2010 Здравей, и добре дошъл! Приятно прекарване във форума! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vaims Отговорено Август 18, 2010 Share Отговорено Август 18, 2010 МЕРСИИИИИИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Biggy Littles Отговорено Август 27, 2010 Share Отговорено Август 27, 2010 (Редактирано) Здравейте аз съм Biggy. Обичам да играя баскет и да карам скейт. Любимата ми музика е хип-хоп. Слушам само Еминем. Аз съм голям фен на ЛЕГО Сити. И съм се решил да построя мой град. Имам много ЛЕГО Сити сетове. И платна. Аз си имам град но проблема е че имам малка сестра и трябва да си пазя легото от нея да не го изяде. Голяма минавка а аре чао. Редактирано Август 27, 2010 от Nikku Килиризиран пост. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atraks Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 Здравейте аз съм Богдан и съм на 12 години. Обичам да играя с ЛЕГО. Харесвам BIONICLE,City,Power miners. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morpheus Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 Здравейте, казвам се Симеон и съм от София. Сравнително скоро преоткрих легото, влече ме City тематиката и в момента обмислям едно мини градче. Сетовете за него набъбват полека-лека. Надявам се в скоро време да покажа първите стъпки по осъществяването му. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gnomzer Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 Здравейте аз съм Владимир и съм на 12 години. Обичам да играя с ЛЕГО. Любимите ми видове ЛЕГО са Space и BIONICLE. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 10, 2010 Share Отговорено Септември 10, 2010 Здравейте и добре дошли в нашия форум! Каня Morpheus да види нашето градче на изложението, за да почерпи идеи за своето! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Октомври 19, 2010 Share Отговорено Октомври 19, 2010 Здравейте, Аз съм Никола Батори, на 28 съм и като говорим за Лего, любимите ми теми са Castle и Pirates. честно казано не помня дали съм имал регистрация при вас, навярно в някаква стара версия на форума ми. И аз слушам метъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Октомври 19, 2010 Share Отговорено Октомври 19, 2010 Welcome back Тъкмо се чудех тия дни къде се изгуби, щото се сетих, че си по пиратската част, пък на мене сега тя ми е в главата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icefire3 Отговорено Ноември 4, 2010 Share Отговорено Ноември 4, 2010 Здравейте,казвам се Златин от Несебър съм и съм на 13 обичам лего стар уорс и сити и слушам метъл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 4, 2010 Share Отговорено Ноември 4, 2010 Здравей, и добре дошъл! Приятно прекарване във форума. Ако имаш въпроси пиши на някой от модераторския екип. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nik998 Отговорено Ноември 6, 2010 Share Отговорено Ноември 6, 2010 Здравейте аз съм Николай.Живея в Пловдив и харесвам LEGO още от малък.На 13 съм и харесван по филми ката "Завръчане в бъдещето" ,"Трансформерс","Железния човек и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 7, 2010 Share Отговорено Ноември 7, 2010 Добре дошъл! Един твой адаш също е от Пловдив, казва се The Wheelman във фопума. Приятно прекарване! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fledermaus Отговорено Декември 15, 2010 Share Отговорено Декември 15, 2010 Здравейте, Аз съм Fledermaus, на 22 съм и любимата ми тема е Castle. Като малка не бях особен Лего фен, запалих се преди няколко месеца. В момента Лего колекцията ми не е много голяма но с времето смятам да променя това. Едно от най-любимите ми Лего неща са женските минифигурки. И аз слушам метъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 15, 2010 Share Отговорено Декември 15, 2010 Здравей, и добре дошъл! Радваме се че си попаднал на нашия форум! Желая ти приятно и ползотворно прекарване тук! Бих се радвал да се запознаем лично на някоя от следващите клубни срещи. Можеш да разгледаш в раздел "LEGO клуб" какви неща замисляме да изпълним съвместно. Поздрави! legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ToxicEye Отговорено Януари 20, 2011 Share Отговорено Януари 20, 2011 Здравейте, казвам се Георги и съм от София. На 17 години съм и уча графичен дизаин в НПГПФ. Обожавам легото просто не мога без него и редовно си купувам. Събирам СИТИ и СТАР УОРС имам доста голяма колекция скоро ще кача и снимки. Другите ми хобита са играенето на компютърни игри и стрелба. Също така обичам всичко свързано със СТАР УОРС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 20, 2011 Share Отговорено Януари 20, 2011 Здравей, и добре дошъл! Ето че вече има втори графичен дизайнер във форума! Желая ти приятно прекарване в Lebgo Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivan9623 Отговорено Януари 28, 2011 Share Отговорено Януари 28, 2011 Казвам се Иван от Варна съм и съм на 14.Уча в НУИ Д.Христов с рисуване.От малък харесвам лего и редовно се занимавам с него.Любимите ми теми са star wars,city и castle.Обичам да играя на компютърни игри предимно RPG също така колекционирам колички на matchbox и hot wheels.Слушамм рок. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
moni Отговорено Февруари 5, 2011 Share Отговорено Февруари 5, 2011 Здравейте , казвам се Мони и съм на 9 години Обичам да се занимавам с Лего и любими са ми Star Wars, City и Adventures Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Казвам се Петьо на 13 години от Нови Искър (Близо до София) занимавам се с лего от 5 месеца колекцията ми не е много голяма ще я представя утре може би в нова тема в раздел град.Регистиран съм в Легомания където съм един от най-редовните потребители и тук ще е така (предполагам не е проблем знам за проблемите ви с Владо) Манията ми е City и Town.Не съм бот.Ако някой има сетове City и Town до 30 лева (в момента не разполагам с много финанси )бих приобщил някое сетче към колекцията !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts