Jump to content

Кажете "здрасти"!

plac3bo

Recommended Posts

Аз съм Антонио на 12 от Софиа.Хобито ми е лего-то разбира се и играенето на компутъра .Повечето жанрове филми които обичам са екшън,комедиа,фантазиа,sci-fi.Темите които субирам са главно City но събирам и сетове които ми харесват обичам да добавям неща кум града ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, я съм Цветелин Петров. Годинки 30. Родом Плевен - сегашно и настояще София. Фен на електроника и всичко де се програмира и движи с помоща на компютър. И тъй като с легото има безброй варианти за щъкащи неща и то попада в раздел хоби. Фен на техник и всичко космическо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се казвам Божидар и съм на 13. Харесвам стар уорс от 3-годишен и любимата ми серия е сити. Обичам легото и любимата ми музика е металът ;) Харесвам комедиите и смехориите!!! ;):lol:;) Други хобита са пчеларството и ловът на село с баща ми. Софиянец съм!! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, и добре дошъл!

Приятно прекарване във форума!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Здравейте аз съм Biggy. Обичам да играя баскет и да карам скейт. Любимата ми музика е хип-хоп. Слушам само Еминем. Аз съм голям фен на ЛЕГО Сити. И съм се решил да построя мой град. Имам много ЛЕГО Сити сетове. И платна. Аз си имам град но проблема е че имам малка сестра и трябва да си пазя легото от нея да не го изяде. Голяма минавка а аре чао.

Редактирано от Nikku
Килиризиран пост.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Здравейте, казвам се Симеон и съм от София. Сравнително скоро преоткрих легото, влече ме City тематиката и в момента обмислям едно мини градче. Сетовете за него набъбват полека-лека. Надявам се в скоро време да покажа първите стъпки по осъществяването му.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и добре дошли в нашия форум!

Каня Morpheus да види нашето градче на изложението, за да почерпи идеи за своето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте,

Аз съм Никола Батори, на 28 съм и като говорим за Лего, любимите ми теми са Castle и Pirates.

честно казано не помня дали съм имал регистрация при вас, навярно в някаква стара версия на форума ми.

И аз слушам метъл. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Welcome back ;)

Тъкмо се чудех тия дни къде се изгуби, щото се сетих, че си по пиратската част, пък на мене сега тя ми е в главата... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Здравей, и добре дошъл!

Приятно прекарване във форума. Ако имаш въпроси пиши на някой от модераторския екип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте аз съм Николай.Живея в Пловдив и харесвам LEGO още от малък.На 13 съм и харесван по филми ката "Завръчане в бъдещето" ,"Трансформерс","Железния човек и др.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл!

Един твой адаш също е от Пловдив, казва се The Wheelman във фопума.

Приятно прекарване!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте,

Аз съм Fledermaus, на 22 съм и любимата ми тема е Castle.

Като малка не бях особен Лего фен, запалих се преди няколко месеца.

В момента Лего колекцията ми не е много голяма но с времето смятам да променя това.

Едно от най-любимите ми Лего неща са женските минифигурки.

И аз слушам метъл. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, и добре дошъл!

Радваме се че си попаднал на нашия форум! Желая ти приятно и ползотворно прекарване тук!

Бих се радвал да се запознаем лично на някоя от следващите клубни срещи.

Можеш да разгледаш в раздел "LEGO клуб" какви неща замисляме да изпълним съвместно.

Поздрави!

legohead

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте, казвам се Георги и съм от София. На 17 години съм и уча графичен дизаин в НПГПФ.

Обожавам легото просто не мога без него и редовно си купувам. Събирам СИТИ и СТАР УОРС имам доста голяма колекция скоро ще кача и снимки.

Другите ми хобита са играенето на компютърни игри и стрелба. Също така обичам всичко свързано със СТАР УОРС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, и добре дошъл!

Ето че вече има втори графичен дизайнер във форума!

Желая ти приятно прекарване в Lebgo

Поздрави,

legohead

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казвам се Иван от Варна съм и съм на 14.Уча в НУИ Д.Христов с рисуване.От малък харесвам лего и редовно се занимавам с него.Любимите ми теми са star wars,city и castle.Обичам да играя на компютърни игри предимно RPG също така колекционирам колички на matchbox и hot wheels.Слушамм рок.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Казвам се Петьо на 13 години от Нови Искър (Близо до София) занимавам се с лего от 5 месеца колекцията ми не е много голяма ще я представя утре може би в нова тема в раздел град.Регистиран съм в Легомания където съм един от най-редовните потребители и тук ще е така (предполагам не е проблем знам за проблемите ви с Владо) Манията ми е City и Town.Не съм бот.Ако някой има сетове City и Town до 30 лева (в момента не разполагам с много финанси ;) )бих приобщил някое сетче към колекцията !! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове