PecataD Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Здравейте казвам се Петьо и съм фен на City и Town.На 13 години съм.Занимавам се с лего от околко 5 месеца.Един от най-редовните потребители в Легомания (предполагам не е проблем) Ако някой има сет от моята тема да пише може да го приобщя към равта който вече умалява Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 24, 2011 Share Отговорено Февруари 24, 2011 Здравей, и добре дошъл! Ще се радваме да видим снимки на колекцията ти. Галерията на форума е на твое разположение! Няма от какво да се притесняваш - делене на потребителите между двата форума не виждам причина да има. Желая ти приятно прекарване в Lebgo! Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simeon Отговорено Март 6, 2011 Share Отговорено Март 6, 2011 Здравейте,казвам се Симеон и съм на 17.Преди около година,страстта ми към лего за завърна и започнах да наваксвам.Лабимата ми тема и Пирати и отчасти Касъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 8, 2011 Share Отговорено Март 8, 2011 Здравей, и добре дошъл в нашия форум! Може би ще те зарадва новината, че готвим изложение имено на пиратска тема! Ако си от софия, заповядай! При желание от твоя страна можеш да се включиш със свой модел. Желая ти приятно прекарване! Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maedhros Отговорено Март 25, 2011 Share Отговорено Март 25, 2011 Здравейте! Аз наистина не говоря български но разбирам малко понеже мога да чета старобългарски... Швед съм и казвам се Jonas. Преподавам старогръцки и латински в университата в Стокхолм и уча историа, в момента Византия и Първа българска държава. Искам да уча български и надяавам се да ще имам време за това през лято... Тук съм понеже искам да говоря с българи, и понеже имаме същото хоби: ЛЕГО. Харесва ми Castle и модератор съм в Classic-Castle. (Those were the first words I've ever written in Bulgarian, I hope they are somewhat comprehensible at least... ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 Здравей и добре дошъл в нашия форум! Мисля че си първия ни чуждестрарен участник, и много се радваме на това! Надявам се да попаднеш на полезна информация в Lebgo. Ако желаеш да се запознаеш лично с редовните участници от нашия LEGO клуб, чувствай се поканен на следващата ни клубна среща! Одобрих твоята регистрация и вече можеш да използваш всички функций на форума. Желая ти приятно преракване тук! P.S. Българският ти е на отлично ниво! -------------------------------------------- Hello and welcome to our forum! I think you're our first foreign member, and we're very happy to have you in our community! I hope that you would find some useful information in Lebgo. If you would like to meet the regular participants of our LEGO Club in person - you can join us on our next club meeting. We'll be delighted to get acquainted with you! Your registrations has been validated. You can use the full functionality of the forum. Your bulgarian is excellent! I dont think you should worry about it I wish you a pleasant stay in our forum! greets, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maedhros Отговорено Март 26, 2011 Share Отговорено Март 26, 2011 Благодаря много! Радвам се да тук съм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 28, 2011 Share Отговорено Март 28, 2011 Maedhros, добре дошъл и от мен; гледал съм доста твои неща из Classic-Castle.com - радвам се, че си решил да се регистрираш и да огледаш какво става наоколо Да те включваме ли в следващия Community Castle Build? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Don Rodrigo Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 Евалла, българският ти е отличен! А Лего Castle/Pirates определено е голямо изкушение за всеки, кoйто има слабосткъм европейската история (и средновековието в частност ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Март 29, 2011 Share Отговорено Март 29, 2011 Здравей и от мен , Наистина отлично се справяш с българския! Пожелавам ти весело прекарване тук и се надявам да покажеш част от колекцията си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maedhros Отговорено Март 31, 2011 Share Отговорено Март 31, 2011 Благодаря за добър приема! В момента жибея далеч от моята колекция но ще опитвам да показвам нещо ново. Ето някои стари "MOCs" (какво е по Български?): http://www.brickshelf.com/gallery/Maedhros/Dwarves/dwarves4.jpg http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=286866 http://www.brickshelf.com/gallery/Maedhros/BattlesContestEntry/dkr.jpg http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=314996 (Да, харесва ми и Batman) MetroiD, не в следващия (България е далеч от Швеция!) но може би в бъдещето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Март 31, 2011 Share Отговорено Март 31, 2011 П.С. Проектите са ти страхотни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Март 31, 2011 Share Отговорено Март 31, 2011 И на български си е МОС (или в краен случай МОК)... така де, нали и ЛЕГО си е ЛЕГО А иначе - знам, че е далечко, но не е задължително това да е такъв проблем Впрочем, може по-късно през годината да се засечем на някой event в Европа, ще се радвам да се запознаем и на живо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Април 1, 2011 Share Отговорено Април 1, 2011 Благодаря много! Радвам се да тук съм. Здрасти и добре дошъл! Справяш се много добре с българския, сигурно си много добър по старобългарски! Една от любимите ми групи е от Швеция - THERION. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Май 11, 2011 Share Отговорено Май 11, 2011 здравейте на всички фенове на LEGO отдавна го бях забравил това хоби но сега нещо крастата пак ме е подгонила на дърти години ,,,,,, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 11, 2011 Share Отговорено Май 11, 2011 здравей и добре дошъл! На LEGO жаргон това му се вика излизане от тъмните години Надямам се да намериш полезна информация тук. Ако желаеш да се запознаеш с нас, заповядай на някоя от клубните ни срещи, или пък ела и се срещни с нас на предстоящото пиратско изложение - ще се проведе на 21-22 този месец. профила ти е активиран Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Май 11, 2011 Share Отговорено Май 11, 2011 мерси незнам дали ще успия защото съм на работа но може би някоя следваща ще успея да дойда ,,,,а за пиратското изложение съм много навит това ми е една от любимите тем заедно с замъците и мисля да се развивам в тази насока но не отказвем никакви тухлички стига някой да е навит да се раздели с тях,,,, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 12, 2011 Share Отговорено Май 12, 2011 Повечето от хората в този форум, които познавам, не продават LEGO Затова пък световният пазар на LEGO втора ръка не е никак малък, така че успех! Писали сме информация по въпроса, разгледай. Ако имаш конкретни питания, моля създай тема по въпроса, но в някой друг раздел. Този е с цел представяне на нови участници. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wwjj Отговорено Юни 25, 2011 Share Отговорено Юни 25, 2011 Здравей те!Казвам се Симеон и съм на десет години.Живея в София. Хобитата са ми да играя на компютъра и да колекционирам Лего.Любимите ми Лего теми са PIRATES OF THE CARIBBEAN star wars и cars. Любими те ми филми са star wars и pirates of tha caribbean. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 27, 2011 Share Отговорено Юни 27, 2011 Здравей и добре дошъл! Благодаря че се представи! Валидирах регистрацията ти, и вече имаш пълни потребителски права във форума. Желая ти приятно прекарване тук! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Юли 14, 2011 Share Отговорено Юли 14, 2011 Здравейте Казвам се Ангел и LEGO-то ми беше голяма страст като малък. И така след 15-тина тъъъмни години легоманията пак е на лице My BrickSet List Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 14, 2011 Share Отговорено Юли 14, 2011 Здравей и добре дошъл във форума! Изключително много се радвам да те видя и тук! Разгледах колекцията ти и съм впечатлен от техник инвентара ти. Пожелавам ти да продължаваш в същия дух! Поздрави, Камен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oksev Отговорено Август 23, 2011 Share Отговорено Август 23, 2011 Здравейте,аз съм Веселин Коев Заклет фен съм на легото от малък. Обичам да си играя с него,като малките деца Хобитата ми са да свиря с групата (аз съм бас китарист),да излизам с приятели ,да седя на компа Любимите ми жанрове филми са ужаси и комедия. Любимата ми музика е метъл и рок. Е,горе-долу тва е за мен,надявам се да ме харесате,както и аз вас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 23, 2011 Share Отговорено Август 23, 2011 Здравей и добре дошъл! Надявам се нашия форум да ти бъде полезен като информация и вдъхновение! Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legofil Отговорено Август 25, 2011 Share Отговорено Август 25, 2011 Здравеите аз се казвам Филип на 10 години съм.От софия съм.Нямам любима лего тема харесвам всички.Хобитата ми са легото и шаха. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts