legohead Отговорено Август 25, 2011 Share Отговорено Август 25, 2011 Здравей и добре дошъл в Lebgo! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
avatar91 Отговорено Август 26, 2011 Share Отговорено Август 26, 2011 Здравейте!Аз съм Боби и съм на 12 години. Обичам да колекционирам лего. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Асен Попстефанов Отговорено Септември 19, 2011 Share Отговорено Септември 19, 2011 Здравейте. Казвам се Асен и съм на 28г. Фен съм на Castle. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 21, 2011 Share Отговорено Септември 21, 2011 Здравей и добре дошъл! Радваме се, че си попаднал на нашия форум. За да имаш пълни потребителски права във форума е нужно да се регистрираш. Можеш да го направиш от тук: Регистрация във форума Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asenikus Отговорено Септември 21, 2011 Share Отговорено Септември 21, 2011 Здрасти пак. Ако може да ми активирате профила. Казвам се Asenikus. Мерси предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 21, 2011 Share Отговорено Септември 21, 2011 Здрасти! Профила ви е активиран и можете да пишете навсякъде във форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ilincho Отговорено Октомври 22, 2011 Share Отговорено Октомври 22, 2011 Здравейте, На Легото съм фен от много малък, а вече съм на 31. По онова време да имаш лего беше доста трудно, но благодарение на родителите ми натрупах до някъде сериозен инвентар. Разбира се порастнах и малко Легото остана на заден план, но сега си имам племенник на 7 годинки, който бавно и славно го превърнах във фен на Легото, а покрай него отново извадих на бял свят всичко. За щастие вече при добри възможности може да се сдобиеш с всякакво лего и малко по малко си сбъдвам детските мечти. Фен съм на Замъците, Градското лего, Пирати, а от години и на Междузвездни войни. От дете съм фен на филма и с годините станах още по-сериозен фен. Мечтаех си да си сглобя кораба на Люк - X-Wing. Е както споменах, вече мога да си позволя да си изживея детските мечти и този сет стои гордо посторен Племенника ми е голям фен на Междузвездните войни и за него подсигурявам сетове от тази серия, а за мен си подсигурявам Замъци и производни Така успявам да чешам едновременно крастата си в две направления. За съжаление от пиратите нямам нищо , а от излизането им следя какви неща се произвеждат. Корабите... ехххх.... Ще кача снимки и списък със сетове, които имам, както и някои саморъчно направани модели. Иначе за мен, работя в сверата на компютрите, слушам почти всякаква музика, основно метал и рок. Спортувам доста, въобще обичам спорта и да практикувам и да гледам. Опитвам и моделизъм, но не ми остава време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 23, 2011 Share Отговорено Октомври 23, 2011 Добре дошъл надявам се да ти е забавно тук с нас! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgivar Отговорено Октомври 24, 2011 Share Отговорено Октомври 24, 2011 добре дошъл! добро представяне - сега остава и колекцията да покажеш пък и ако собствени неща имаш - още по-добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iozster Отговорено Ноември 17, 2011 Share Отговорено Ноември 17, 2011 Здравейте казвам се Станислава Василев почти на 26 съм ( след 3 седмици) живея в гр.Провадия (това е близо до Варна) занимаваме се компютърна техника. От дете обичам лего.Като малък имах доста модели но до сега само 3 са останали налични.Най-много харесвам Technic заради механиката. Поздрави на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Ноември 17, 2011 Share Отговорено Ноември 17, 2011 Здравей и добре дошъл сред нас! Надявам се този форум да се превърне за теб в едно приятно за посещение място, пълно с полезна информация и идей. Поздрави, legohead Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legofeniko Отговорено Декември 14, 2011 Share Отговорено Декември 14, 2011 Здравейте,аз съм Петър Петров,От София-занимавам се с LEGO от приблизително година,и се радвам да съм във форумът.Харесвам CITY,SUPER HEROES(В ОЧАКВАНЕ) и STAR WARS. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 14, 2011 Share Отговорено Декември 14, 2011 Добре дошъл! Надявам се форума да ти послужи като полезен източник на информация. Приятно прекарване (четене)! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Христо Добрев Отговорено Декември 15, 2011 Share Отговорено Декември 15, 2011 Здравейте! Казвам се Христо Добрев на 12 г. от Бургас. Аз като вас съм фен на LEGO и макар да не се занимавам често когато имам повече свободно време строя. Любимите ми теми са CITY и CREATOR. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 15, 2011 Share Отговорено Декември 15, 2011 Здравей и добре дошъл в нашия форум! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ByteSize Отговорено Декември 29, 2011 Share Отговорено Декември 29, 2011 Здравейте, Преди да кажа каквото и да е за мен - шапки долу за сайта и съдържанието в него - има мн интересни Легохолици тук, за мен ще е чест да споделям с вас! Аз съм '87 и съм отраснал с замъците и пиратите които през 80/90те бяха в златния си век! До ден днешен съм фен и на двете теми, и обичам да ги преплитам в обща история. Падам си по икономичен лего дизайн, където се постига максимално разширен "декор" от минимално използвани части по максимално подходящ за историята начин... Още веднъж - поздравления за сайта и клуба! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
javor Отговорено Февруари 19, 2012 Share Отговорено Февруари 19, 2012 Здравейте ! Аз съм Явор, от Ямбол съм. Харесвам класическите Лего серии Pirates и Castle, макар че притежавам само няколко от най-малките сетове. Напоследък обаче интереса ми към подобни неща се възобнови и се старая да попълня колекцията си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Февруари 19, 2012 Share Отговорено Февруари 19, 2012 Добре дошъл - както във форума, така и обратно към ЛЕГО хобито! През последните години наизлизаха доста добри сетове от двете ти любими серии, които едновременно с това все още не са успяли да остареят достатъчно, че да достигнат някакви нечовешки цени, тъй че май си се запалил точно навреме Както сигурно и повечето други ЛЕГО фенове наоколо, бих ти препоръчал 10193 Medieval Market Village като перфектната отправна точка при попълването на колекцията. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
l-donovan Отговорено Април 17, 2012 Share Отговорено Април 17, 2012 Здравейте на всички!Аз съм Иван на 27г.от Сливен!Преди около година се запалих отново по голямото ми хоби от детсвото наречено Лего.Фен съм най-много на историческите серии като пирати и замък,но също така и всичко старо на Лего! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheLegoMaster Отговорено Август 31, 2012 Share Отговорено Август 31, 2012 Здравейте!Аз съм Красимир на 11г. от София.Любимите ми теми са City и Creator. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 1, 2012 Share Отговорено Септември 1, 2012 Здравейте и добре дошли в нашата организация! Пожелавам ви приятно прекарване във форума Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheJester Отговорено Януари 15, 2013 Share Отговорено Януари 15, 2013 Здравейте, аз имам много скромна колекция, но наскоро се запалих да събирам предимно минифигурки. Най-много ме интересуват темите замък и рейсърс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 15, 2013 Share Отговорено Януари 15, 2013 Здравей и добре дошъл във форума! Пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Април 18, 2014 Share Отговорено Април 18, 2014 Здравейте и от мен. Казвам се Кирил и съм на 33г. .От малък съм фен на Лего и въпреки кратката пауза , след като се родиха децата отново се запалих.Първото ми лего беше от 1986 когато бях на 6г. Сега легата на мен и децата са общо около 12 - 13К части близо 60 сета.По професия съм Аниматор ( в този смисъл в който правя анимационни филми ). https://vimeo.com/kagpid Предимно съм запален по различни custom models ровейки във галериите на flickr.Ето някои наши модели (имам в предвид на мен и децата) : https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001603946238&sk=photos&collection_token=100001603946238%3A2305272732%3A69&set=a.712003808863077.1073741833.100001603946238&type=3 Много ми харесва ЖП ЛЕГО моделизъм въпреки , че съм в началото на колекцията trains - имаме 3сета и няколко построени railbricks вагончета. Не ми остава много време но се занимавам и с стопмоушън анимация с лего. Еми горе - долу това е Здравейте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 19, 2014 Share Отговорено Април 19, 2014 Здравей, Киро и добре дошъл! Много се радвам, че написа 1 ред тук Моделите ти са страхотни, фаворит ми е бръмбъра. Както вече съм ти казвал, за мен би било чест да се включиш в някое от предстоящите ни изложения със свои модели. В албума ти със снимки забелязвам липсата на Wall-e. Би ли го показал и него, заслужава да се види! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts