Jump to content

Кажете "здрасти"!

plac3bo

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Здравей и добре дошъл!

Радваме се, че си попаднал на нашия форум.

За да имаш пълни потребителски права във форума е нужно да се регистрираш. Можеш да го направиш от тук:

Регистрация във форума

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти пак. Ако може да ми активирате профила. Казвам се Asenikus.

Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

Профила ви е активиран и можете да пишете навсякъде във форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте,

На Легото съм фен от много малък, а вече съм на 31. По онова време да имаш лего беше доста трудно, но благодарение на родителите ми натрупах до някъде сериозен инвентар. Разбира се порастнах и малко Легото остана на заден план, но сега си имам племенник на 7 годинки, който бавно и славно го превърнах във фен на Легото, а покрай него отново извадих на бял свят всичко. За щастие вече при добри възможности може да се сдобиеш с всякакво лего и малко по малко си сбъдвам детските мечти. Фен съм на Замъците, Градското лего, Пирати, а от години и на Междузвездни войни. От дете съм фен на филма и с годините станах още по-сериозен фен. Мечтаех си да си сглобя кораба на Люк - X-Wing. Е както споменах, вече мога да си позволя да си изживея детските мечти и този сет стои гордо посторен :) Племенника ми е голям фен на Междузвездните войни и за него подсигурявам сетове от тази серия, а за мен си подсигурявам Замъци и производни :) Така успявам да чешам едновременно крастата си в две направления. За съжаление от пиратите нямам нищо :), а от излизането им следя какви неща се произвеждат. Корабите... ехххх....

Ще кача снимки и списък със сетове, които имам, както и някои саморъчно направани модели.

Иначе за мен, работя в сверата на компютрите, слушам почти всякаква музика, основно метал и рок. Спортувам доста, въобще обичам спорта и да практикувам и да гледам. Опитвам и моделизъм, но не ми остава време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл надявам се да ти е забавно тук с нас! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре дошъл! добро представяне - сега остава и колекцията да покажеш :) пък и ако собствени неща имаш - още по-добре :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Здравейте казвам се Станислава Василев почти на 26 съм ( след 3 седмици) живея в гр.Провадия (това е близо до Варна) занимаваме се компютърна техника. От дете обичам лего.Като малък имах доста модели но до сега само 3 са останали налични.Най-много харесвам Technic заради механиката.

Поздрави на всички!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл сред нас!

Надявам се този форум да се превърне за теб в едно приятно за посещение място, пълно с полезна информация и идей.

Поздрави,

legohead

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Здравейте,аз съм Петър Петров,От София-занимавам се с LEGO от приблизително година,и се радвам да съм във форумът.Харесвам CITY,SUPER HEROES(В ОЧАКВАНЕ) и STAR WARS.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл!

Надявам се форума да ти послужи като полезен източник на информация.

Приятно прекарване (четене)!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Казвам се Христо Добрев на 12 г. от Бургас. Аз като вас съм фен на LEGO и макар да не се занимавам често когато имам повече свободно време строя. :mf_yumm: Любимите ми теми са CITY и CREATOR.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Здравейте,

Преди да кажа каквото и да е за мен - шапки долу за сайта и съдържанието в него - има мн интересни Легохолици тук, за мен ще е чест да споделям с вас! :mf^^:

Аз съм '87 и съм отраснал с замъците и пиратите които през 80/90те бяха в златния си век! До ден днешен съм фен и на двете теми, и обичам да ги преплитам в обща история.

Падам си по икономичен лего дизайн, където се постига максимално разширен "декор" от минимално използвани части по максимално подходящ за историята начин...

Още веднъж - поздравления за сайта и клуба!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте ! Аз съм Явор, от Ямбол съм. Харесвам класическите Лего серии Pirates и Castle, макар че притежавам само няколко от най-малките сетове. Напоследък обаче интереса ми към подобни неща се възобнови и се старая да попълня колекцията си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл - както във форума, така и обратно към ЛЕГО хобито!

През последните години наизлизаха доста добри сетове от двете ти любими серии, които едновременно с това все още не са успяли да остареят достатъчно, че да достигнат някакви нечовешки цени, тъй че май си се запалил точно навреме :D Както сигурно и повечето други ЛЕГО фенове наоколо, бих ти препоръчал 10193 Medieval Market Village като перфектната отправна точка при попълването на колекцията. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте на всички!Аз съм Иван на 27г.от Сливен!Преди около година се запалих отново по голямото ми хоби от детсвото наречено Лего.Фен съм най-много на историческите серии като пирати и замък,но също така и всичко старо на Лего!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...

Здравейте и добре дошли в нашата организация!

Пожелавам ви приятно прекарване във форума ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 months later...

Здравейте, аз имам много скромна колекция, но наскоро се запалих да събирам предимно минифигурки. Най-много ме интересуват темите замък и рейсърс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл във форума!

Пожелавам ти приятно и ползотворно прекарване тук :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 year later...

Здравейте и от мен.

Казвам се Кирил и съм на 33г. .От малък съм фен на Лего и въпреки кратката пауза , след като се родиха децата отново се запалих.Първото ми лего беше от 1986 когато бях на 6г. Сега легата на мен и децата са общо около 12 - 13К части близо 60 сета.По професия съм Аниматор ( в този смисъл в който правя анимационни филми:) ). https://vimeo.com/kagpid Предимно съм запален по различни custom models ровейки във галериите на flickr.Ето някои наши модели (имам в предвид на мен и децата) : https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001603946238&sk=photos&collection_token=100001603946238%3A2305272732%3A69&set=a.712003808863077.1073741833.100001603946238&type=3

Много ми харесва ЖП ЛЕГО моделизъм въпреки , че съм в началото на колекцията trains - имаме 3сета и няколко построени railbricks вагончета.

Не ми остава много време но се занимавам и с стопмоушън анимация с лего.

Еми горе - долу това е :) Здравейте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Киро и добре дошъл! Много се радвам, че написа 1 ред тук :)

Моделите ти са страхотни, фаворит ми е бръмбъра. Както вече съм ти казвал, за мен би било чест да се включиш в някое от предстоящите ни изложения със свои модели.

В албума ти със снимки забелязвам липсата на Wall-e. Би ли го показал и него, заслужава да се види!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове