Georgiev Публикувано Март 26, 2018 Share Публикувано Март 26, 2018 Имам три модела в идеално състояние, без липсващи елементи или фигурки и с книжки, но без кутии. Комплектите са в София, сглобени и са затворени в секция далеч от слънчева светлина. При интерес мога да пратя повече снимки или да се видим на живо и да огледате моделите. Три модела: - 7131 - Anakin's Pod Racer - 40лв - 7161 - Gungan Ship - 120лв - 7262 - Vader's Tie Fighter & Y-wing - 120лв Цена за трите заедно - 240лв. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Март 26, 2018 Share Отговорено Март 26, 2018 Добър вечер, успех с продажбата. Фигурките налични ли са при моделите? Така написано е малко двусмислено, извинявам се. Учтиво предлагам да качите повече снимки за по-сигурна успеваемост. Аз самият имам интерес към SW, ще пиша повече, ако проявя желание за дискусия по обявата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgiev Отговорено Март 27, 2018 Автор Share Отговорено Март 27, 2018 Всичко, което се вижда на снимките е налично. Фигурките конкретно са в много добро състояние без следи от имперски битки В комплекта от Набу има два двигателя, които се прикачат към отделните капсули, само те не се виждат. Ще кача още снимки при първа възможност. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Април 1, 2018 Share Отговорено Април 1, 2018 Информираха ме, че моделите са продадени. Честито на закупилите ги. Заключвам темата по молба на продавача. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts