mnachev Публикувано Април 3, 2018 Share Публикувано Април 3, 2018 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 3, 2018 Share Отговорено Април 3, 2018 Мен пък ни мъ кефи 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Април 4, 2018 Share Отговорено Април 4, 2018 Не ми харесва също... Както повечето SW UCS. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
danny Отговорено Април 4, 2018 Share Отговорено Април 4, 2018 На мен ми прилича просто на скеле. Разбирам, че така изглежда в SW, но все пак не е мойто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 4, 2018 Автор Share Отговорено Април 4, 2018 Мен единствено цените на SW UCS не ме кефят и то мнооого. P.S. определено цените не ме кефят 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Април 5, 2018 Share Отговорено Април 5, 2018 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Април 5, 2018 Share Отговорено Април 5, 2018 Хах има 400 части повече и е по-малък като размер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts