Jump to content

Hero Factory

Rado

Recommended Posts

Наскоро си взех два нови сета та реших да пусна тази тема.Мисля,че Hero Factory е недооценена серия защото много хора искат да се върне Biоnicle.На тия хора ще кажа,че Bionicle беше абсолютно изтискана откъм идеи.Скоро тук ще пусна и ревюта на Preston Stormer и Wiliam Furno.Ще се радвам да изкажете своето мнение по въпроса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Bionicle беше абсолютно истискана откъм идеи.

100% вярно, поне що се отнася до фабулата. Но пък все пак я разточват над 10 години, разбираемо е. Браво на TLG, че успяха да приключат най-продаваната си серия по подобаващ начин и да не оставят после дупка - има много хора, които се радват на специфичните Bionicle-ски чарколяци, за които няма особено голямо значение дали си купуват сетове Bionicle или Hero Factory, стига чарколяците да позволяват същите неща и крайният ефект да е същият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност, Бионикъл беше много силна серия в началото. Освен, че частите са страхотно допълнение не само за Техник конструкции, но въобще.

Много жалко, че от ЛЕГО отрязаха темата, но да се надяваме, че все ще направят някакви компенсации за феновете :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като голям за жалост бивш фен на Bionicle мога да кажа, че Hero Factory са глупава копировка на Bionicle с тъпа история! ;)

Но все пак, има си и някой свестни от тях. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В отговор на Gosho ще кажа,че и аз съм голям фен на Bionicle но послведните две години сетовете бяха хем тъпи хем скъпи.Hero Factory превъзхождат Bionicle в някои неща и то в индивидуалност и новаторство.Спомням си каква тъпня бяха Phantoka и Mistika.Къде си видял в Bionicle токсичен циклоп вместо злодей на въздуха?Или пък оръжия бумеранги.Правя изключение Glatorian Legends защото те бяха по-хитри,но в Hero Factory има много хляб.Жалко,че много хора не го осъзнават.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това е оф-топик, извинете, но за Rado - Phantokata и Миstikaта си бяха свестни, както и Глаторианците. Само с последната Старс серия се изложиха - то пък нямаша абсолютно никакво строене при тях!

Но пак ще кажа - някои от Hero Factory са готини, но просто самата история не ми харесва. Едно от най-свестните неща са оръжията, все пак, но те доста приличат на тия на Bionicle ( и казвам доста, а не напълно ).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе моля ти се свестни били.Свестен не може да се каже на шепа бублечки и тоа въоръжени с помпички.И на където вървят нещата си инкубираме един оф-топик тука да хайде да кътнем темата с Bionicle.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм фен на BIONICLE от мноооооооого време и мога да кажа, че Mistika\Phantoka бяха много добри (имаха най-мощните оръжия с топчета и много други полезни части). Е вярно със Stars се поизложиха,можеха да са по-големи,но Hero Factory са си тъпички. Строят се много по-лесно ( :lol: ) а историята е изсмукана от пръстите. Е да имат полезни части но все пак...( а и добрите герои са с големината и сложноста на 2008 Маторан.) За сега толкова от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оръжията на Phantoka бяха суперски но всичко останало беше тъпо.Ако си мислите,че съм някакъв луд Bionicle hater много се лъжете.Но хайде моля ви се да спрем да пълним темата със спам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да призная, че HF си имат някоиа добри части, но пък са прекалено малки и историята не е много добра засега. Бионикъл все някога трябваше да свърши(10 години претъпкани с история са бая, според мен не са много хората, коита да я знаят цялата), но според мен заместването им с HF не беше много успешно. Много хора се ядосаха заради слабите опити за заместване с Ben Ten и Hero Factory. Аз също съм разочарован. HF не е толкова добро, колкото BIONICLE.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда аз ще трябва да започна.Сетовете са хитри и добре замислени.Директен отговор към Mata Nui:аз знам пълната история на Bionicle :lol: .Колкото до историята,ако всеки сет го оценявахме само по това-то 50-60% от всички серии са тотален fail.А и сме виждали къде къде по-лоши истории от тази.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм,че Ben 10 е fail,но се замислете:децата от възраст 6-7-8-9-10 са фенчета но tlg наистина паднаха много ниско с тях.И стига с оф-топика! :wub::lol::o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, местя темата в "Други", тъй като тук е мястото на Bionicle и Hero Factory - иначе продължавайте да бистрите; на мен лично сравненията ви са ми интересни - най-малкото защото никога не съм си купувал сетове от тези серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време е пак да се включа. :o Време е за малко факти :wub: : Hero Factory вече са намалени, което говори за това, че интереса не е чак толкова огромен.Също така вече се появяват картинки на нови сетове за 2011.Междъ тях все-още няма такива на HF.Това какво ви говори? :lol: А, и още нещо: през 2011 ще има нещо подобно на Ben 10: Iron Man.Доколкото разбрах принципа на строене е същия.Ето и картинка: 0.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

снимките са махнати защото от лего компаниата не дават да се побликуват преди официалното им пускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда аз ще трябва да започна.Сетовете са хитри и добре замислени.Директен отговор към Mata Nui:аз знам пълната история на Bionicle :lol: .Колкото до историята,ако всеки сет го оценявахме само по това-то 50-60% от всички серии са тотален fail.А и сме виждали къде къде по-лоши истории от тази.

Изглежда, че следващите сетове ще са по-добри. Частите са също по-добри. :o Сега може би ще си взема някой от тях.

Каските нещо не ми харесват много, но иначе са направени доста по-добре.

Не мога да разбера защо не направиха сетове с последната част от историята на Бионикъл. Много ми е любопитно как изглеждат новите 3-ма Тоа от търсенето на The Great Beings. За жалост спряха серията точно преди те да се появят... Можеше да я продължат поне още една година, че да има сетове от всяка част от историята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добреееее...Туко-що видях новите 2011 Hero Factory.По-добре излглеждат.Поне и добрите и лошите са големи :wub: .Но понеже от ЛЕГО не дават да се постват изображения няма да ги поствам.Имат нови (и стари Бионикъл) оръжия.Като цяло не са такъв EPIC FAIL като първите. Може би ще си купя повечко от тях, че ми трябват части за BIONICLE мокове.Ако давате по-късно ще дам линк за клипа.Чао!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимката на Iron Giant е фалшива и това се знае от много години.Имайки предвид Brickipedia и TLG мога ясно да го потвърдя.Също така имам въпрос: откъде Attraks откъде намери Hero Factory 2011?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами написах в Гугъл Hero Factory 2011 и ми излязоха резултати.Има едно VBox клипче между тях и него го гледах.И...да, новите сетове (или повечето от тях) са в него. :wub: Ето и линка: http://www.vbox7.com/play:7cfa76fe

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е може пък другите лоши (дето са изрязани от изображението) да са готини! Пък и добрите изглеждат по-добре :D Пък имат и Глаториански глави в два нови цвята! :lol: Тъмно зелено и жълто. И имат яки оръжия...(отново червени Zamor сфери) :D:wub::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но понеже от ЛЕГО не дават да се постват изображения няма да ги поствам.

Благодаря за което :wub: Важното е само да няма директно пуснати в темата картинки - иначе за линкове няма проблем, пускайте на воля, докато още ги има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове