Jump to content

Предложение за среща - сряда 25.04.2018

mamun

Recommended Posts

Имам предложение за среща в сряда.
Да пийнем по бира и да си поговорим. Мисля, че станаха много неща за обсъждане.

Навити ?

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм съгласен по принцип. За въпросната сряда (25.04) мога след 20 часа. Би било хубаво и хората, които искат да подхващат разни теми, да ги напишат тук схематично (bullet points), за да не става говорилня. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не мога идните седмици да отсъствам от нас че помагам нещо и ще прекаля с командировките, извинения! Много ще се радвам да ви видя иначе скоро!

• Тъжен 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ин

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам проблем с мястото, стига да се чуваме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мога за сряда. :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще дойда. Нямам претенции за мястото, стига да може да се виждаме и чуваме. Имам силно желание да разкажа каква е ситуацията около изложенията към момента. :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако мога ще дойда.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм ин, но ще закъснея с 30-40 минути :) Мама Мия в Гео Милев или някоя друга?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Kando написа:

И аз съм ин, но ще закъснея с 30-40 минути :) Мама Мия в Гео Милев или някоя друга?

Гео Милев.

Ще те чакаме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще дойда към 8:30-9 да ви видя.

Благодаряна Васко за инициативата!

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead pinnedfeatured this тема

Много благодаря за организацията, Васко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Накратко за вчерашната среща:

@JoePsysky (Ясен) донесе страхотен модел на Mercedes-Benz 300 SL. Ще му бъда благодарен ако пусне малко снимки и във форума :)

@DMitar разказа за срещите с търговски центрове напоследък, и лекия "застой" на организацията на предстоящи големи събития.

Повдигнахме на масата няколко въпроса:
1. Искаме ли да се свържем с Aniventure Comic Con, и да се опитаме да се включим в тазгодишното им събитие?

• Adcom и Grozen entertainment ще имат щандове там, и имаме контакти и с двете организации
  • @KAGPID спомена, че може би има друг канал за връзка със събитието

При интерес по този въпрос от страна на членовете на клуба ще пуснем отделна тема!

2. @3dwarman спомена че гаража му вече е почти пълен с клубния инвентар. Налага се да се вземе решение по този въпрос къде да се съхраняват нещата.

3. Кой има желание да организира периодични събирания в НПТМ, за които вече сме говорили че можем да правим веднъж месечно в събота след 14 ч.

4. Никой не изяви желание за посещение на събитиено на Skockani в край на май.

5. @UNIVEGA повдигна темата за групово посещение на някое "голямо" западно ЛЕГО събитие.

Вероятно изпускам и други теми, които бяха обсъждани. Ако се сетя още нещо ще допълвам темата.
Ако забележите пропуски моля включвайте се в темата.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead unpinnedunfeatured this тема
преди 48 минути, legohead написа:

Вероятно изпускам и други теми, които бяха обсъждани. Ако се сетя още нещо ще допълвам темата.
Ако забележите пропуски моля включвайте се в темата.

Мдааа говорихме си, кой би желал да получи подарък един голям кашон с роботи, който само пречи на Бинев ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че предложихме да организираме търг с благотворителeн характер :lol:
@sensimasensi, какво ще кажеш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам, че не присъствах. От работа ме изнасилват тия дни. Ако има щастливи хора нека да бъде така с кашона.

• Тъжен 2
  • кОпувам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, ще направя снимки и ще пусна, трябва да довърша дистанционното и да дооправя малките забележки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...