mnachev Публикувано Април 24, 2018 Share Публикувано Април 24, 2018 Collectable Minifigures - Unikitty! Series 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 25, 2018 Share Отговорено Април 25, 2018 Това сериозно ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 26, 2018 Автор Share Отговорено Април 26, 2018 На 4/25/2018 at 13:04, legohead написа: Това сериозно ли? Дам абсолютно... Допълнение към цялата серия, която излиза. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юни 4, 2018 Автор Share Отговорено Юни 4, 2018 Вече ги има по магазините. Брошурата от пликчето 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 4, 2018 Share Отговорено Юни 4, 2018 Мерси за поста! Сега видях че пише "Series 1". Значи ще има и други :) Нещо не изгарям от желание да гледам анимацията, нито пък да си купувам фигурките. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Юни 4, 2018 Автор Share Отговорено Юни 4, 2018 Шарени са... Но наистина не знам, кой толкова ще ги колекционира. Детското не съм го гледал, въобще не ми се струва толкова касово... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Юни 4, 2018 Share Отговорено Юни 4, 2018 И аз не знам който толкова ще им се кефи, ужасни са 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 4, 2018 Share Отговорено Юни 4, 2018 Преди 1 час, mnachev написа: въобще не ми се струва толкова касово... Все пак да не забравяме че са предвидени за американския пазар предимно. Чувал съм че всичките серии фигурки по филмчета - Simpsons например, са имали доста по-голям успех там отколкото в България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Юни 4, 2018 Share Отговорено Юни 4, 2018 (Редактирано) Преди 2 часа, legohead написа: Все пак да не забравяме че са предвидени за американския пазар предимно. Чувал съм че всичките серии фигурки по филмчета - Simpsons например, са имали доста по-голям успех там отколкото в България. Яки или гадни... полазили са и нашия пазар... https://comsed.net/lego-minifigures-unikitty-41775-колекционерска-серия-1?landing_page_id=146 Мен лично тези по никакъв начин не могат да ме развълнуват... Редактирано Юни 4, 2018 от DOSTIN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юни 5, 2018 Share Отговорено Юни 5, 2018 Разбира се че ги има и на нашия пазар. Все пак търговците имащи директно партньорство с TLG за задължени да ги внесат барабар с останалата продукция за годината. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Юни 5, 2018 Share Отговорено Юни 5, 2018 (Редактирано) Не знам какъв им е принципа на внасяне, тъй като, за пример тези BBT серията на Classic все още ги няма по българските магазини, пък второ или трето зареждане вече правят... Сещам се и за още много други модели, които не достигат до официалния пазар в България, но както и да е... Редактирано Юни 5, 2018 от DOSTIN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts