Jump to content

Pharaoh's Quest 2011

Recommended Posts

:lol::o:lol: Тази тема е за мене ще се постарая да купя всеки сет :o:lol::o

UPDATE:

Снимки!

7305

7305-1.jpg

7306

7306-1.jpg

7307

7307-1.jpg

7325

7325-1.jpg

7326

7326-1.jpg

7327 :wub:

7327-1.jpg

Благодарение на Peppermint_M.

Очаквам да се появат в Бо Хоби през януари.

Ето и сайта- http://pharaohsquest.lego.com/en-us/Defaul...nchiseUSPharaoh

Comment ^^!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кеф! Тия воини на Анубис от петата картинка са направо върхът! Време беше да направят някаква серия за древен Египет! :lol:

Всъщност, всички сетове са готини. Единствено скарабеят от четръртата картинка не ми харесва - малко са го изкопирали от този:

Ето този тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Серията изглежда добре изпипана. Става за някой ориенталски МОК, а и обяснява появата на фараон, мумия и изследовател във сериите минифигурки :lol:. Освен това има идейни нови части, най много ми харесват новите мечове и щитоете скарабеи! Дано не са от китайска стомана! Летящият войн също е интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

И на мен много ми харесват. Тези фигурки с главите на Анубис са страхотни.

Цените вече са известни: Пирамидата е най-скъпа: 100 евро. Второто най-скъпо е 50 евро (статуята на Анубис). Другите всичките са по-евтини, като най-малкото е 5 евро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Всъщност го има от няколко дни там :mad: Чак сега го видях. Нямо много неща на страницата. Има колкото да се разбере за какво става въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой не се е справил с паролата, да прочете спойлера по-долу:

pharaohs quest

Изглежда интересно. За съжаление не съм особен фен на Аdventurers, но не мога да не отбележа наличието на доста разнообразие при тази серия.

Впечатлението ми до момента е, че и "новата" серия Pharaoh's Quest изглежда ще ни донесе някой нови части.

Новите герои ги възприемам като протежета на Jack Stone i Dr. Lightning (не му помня малкото име). Трудно бих определил серията като нещо ново под слънцето, но това не означава непремено, че няма шанс да ми хареса! Нетърпелив съм да пуснат още информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

UPDATE:

Снимки!

7305-1.jpg

7306-1.jpg

7307-1.jpg

7325-1.jpg

7326-1.jpg

7327-1.jpg

Благодарение на Peppermint_M.

Очаквам да се появат в Бо Хоби през януари.

Ето и сайта- http://pharaohsquest.lego.com/en-us/Defaul...nchiseUSPharaoh

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо!

На старата егинетска серия, която беше подраздел на Adventurers не се кефех. Тези модели обаче ми харесват доста.

Летащите мумии кефят много! Бих си взел комплекта с тях, като излезне.

Колата от комплекта с мумията съм я виждал преди (в серията Adventurers), и доста добре е пипната. Виждам, че се завръщат и омразните ми 5-wide автомобилни "купета", които събират 2 човечета. Ще се опитам да си променя мнението за тях.

Да питам за вашето мнение, baseplate-a на пирамидата как си представяте, че изглежда?

Още веднъж благодаря на Тони за качените снимки!

П.С.

И червения мотор от първия сет май е нов! Изглежда готин, да видим дали MetroiD ще удобри :(robot):

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да питам за вашето мнение, baseplate-a на пирамидата как си представяте, че изглежда?

51542.1130900833.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз искам пирамидата и 1-2 от по-дребните сетчета.

Значи у нас през януари казвате?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се надяваме! Имам пълна вяра в БО Хоби, ако не друго - ще направят всичко възможно.

Тони, благодаря за снимката! Имало ли я е в други комплекти от предишни серии тая плоча, преди Куеста на Фараона? Май да?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес излезе ревю на най-големият комплект от серията Pharaoh's Quest в Еurobricks!

Прочетете ревюто от Hinckley на този адрес (линкът води към Eurobricks)

Благодарен съм на автора за споделената информация!

Име на модела: Пирамидата на скорпиона / Scorpion Pyramid

Тема: LEGO System/Pharaoh's Quest

Излиза през: 2011 г.

Мини фигурки: 7

Повече информация: Bricklink, Brickset

001.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони, благодаря за снимката! Имало ли я е в други комплекти от предишни серии тая плоча, преди Куеста на Фараона? Май да?

Мда има я в полицеиският очастък от 2005.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В САЩ вече са в продажба новите сайтове... Дано скоро стигнат и до Европа и до нас конкретно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Мисля, че същата плоча я има в комплекта "Храма на Кристалния череп" от серията "Индиана Джоунс".

А иначе определено колекционирането на тази серия ще стане приоритет. Януари казвате?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Втората половина на 2011 - в България. Това е информацията, с която разполагам към момента... :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове