StoyanG Публикувано Август 28, 2014 Share Публикувано Август 28, 2014 Издирвам част 92591 част от сет 3677 червен товарен влак , също я има и в 3368 space centre , ако някой я има дали ще може да я ослужи за изложението или да ми я продаде , имам идеята да я използвам в направата на вагонетки в сет 3677 е показано решение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 28, 2014 Share Отговорено Август 28, 2014 Хм. не знаех че с тази част е направен вагона от товарния влак. Изглежда много подходяща Ето и картинка на частта: Намира ли се в бриклинк? Ако искаш ще преместя темата ти в друг раздел за да се вижда от всички. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
StoyanG Отговорено Август 28, 2014 Автор Share Отговорено Август 28, 2014 да може да я преместиш ,просто не знаех къде да я сложа . това е от бриклинк http://www.bricklink.com/search.asp?pg=1&q=92591&sz=10&searchSort=P има я по 1-2 в магазин но не е скъпа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Септември 16, 2014 Share Отговорено Септември 16, 2014 Здравейте, имам неотложна нужда от една важна част...заменям или купувам, както вие прецените а ето я и самата нея - Part x872 Technic, Steering Gear with 4 Ball Joints (първата снимка) може и да е в комплект - Part x873c01 Technic, Steering Gear (втората снимка) Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 17, 2014 Share Отговорено Септември 17, 2014 Здравейте! Допускам, че въпросната част ви липсва или е счупена. Тъй като я има само в 7 комплекта е доста рядка. Освен това вече не се и произвежда. Бих ви предложил да опитате да използвате тази част на нейно място: http://brickset.com/parts/6022947 http://brickset.com/parts/4610378 Тези части са подобни, и се произвеждат в момента. Може би е възможно да замените търсената от вас част с тази. От кой комплект ви липсва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Септември 17, 2014 Share Отговорено Септември 17, 2014 http://www.bricklink.com/store.asp?p=10ballymac&itemID=42757033 -това е най-евтиния вариант. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Септември 20, 2014 Share Отговорено Септември 20, 2014 Здравейте! Допускам, че въпросната част ви липсва или е счупена. Тъй като я има само в 7 комплекта е доста рядка. Освен това вече не се и произвежда. Бих ви предложил да опитате да използвате тази част на нейно място: http://brickset.com/parts/6022947 http://brickset.com/parts/4610378 Тези части са подобни, и се произвеждат в момента. Може би е възможно да замените търсената от вас част с тази. От кой комплект ви липсва? Здравейте, чатта е счупена и е от сет 8070 https://www.atshop.bg/userfiles/productlargeimages/product_20657.jpg нямам никаква идея как ще стане да се замени с друга част...предполагам няма да се наложат големи реконструкции?! http://www.bricklink...itemID=42757033 -това е най-евтиния вариант. Благодаря ви...а знаете ли как да се сдобия с какъвто и да е вариант? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 20, 2014 Share Отговорено Септември 20, 2014 Вероятно ще се наложат реконструкции, ако ще я заменяте с новия модел. Предполагам е счупено едното от топчето, което се свързва към щангата за завиване. Ако е така, опитайте да размените счупения преден държач за колелото с някой от задните, които не завиват. Може би ще се получи. Освен от бриклинк може би ще успеете да я намерите и в ebay, но по-скъпо. Това е само предположение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Септември 20, 2014 Share Отговорено Септември 20, 2014 Погледна ли линка който качих -цвета е черен а цената е около 2 паунда,не знам как е с доставката за БГ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Септември 21, 2014 Share Отговорено Септември 21, 2014 Вероятно ще се наложат реконструкции, ако ще я заменяте с новия модел. Предполагам е счупено едното от топчето, което се свързва към щангата за завиване. Ако е така, опитайте да размените счупения преден държач за колелото с някой от задните, които не завиват. Може би ще се получи. Освен от бриклинк може би ще успеете да я намерите и в ebay, но по-скъпо. Това е само предположение. Благодаря за предложението...ще опитам... Погледна ли линка който качих -цвета е черен а цената е около 2 паунда,не знам как е с доставката за БГ. Погледнах го, но не зная как да си я поръчаам...ако някой може да помогне???! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Септември 25, 2014 Share Отговорено Септември 25, 2014 Има ли шанс някой да се включи и да направим една обща поръчка...не мисля, че продавача ще се съгласи да ми изпрати една част само, а и едва ли ще е рентабилно??!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Септември 25, 2014 Share Отговорено Септември 25, 2014 Здравейте! Бих ви посъветвал да се включите в някой от общите поръчки от бриклинк, които често се правят www.brickmania-bg.com Дали продавача ще се съгласи да ви изпрати само 1 част, и колко би струвала доставката можете да разберете като го попитате. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Октомври 28, 2014 Share Отговорено Октомври 28, 2014 (Редактирано) Здравейте! Бих ви посъветвал да се включите в някой от общите поръчки от бриклинк, които често се правят www.brickmania-bg.com Дали продавача ще се съгласи да ви изпрати само 1 част, и колко би струвала доставката можете да разберете като го попитате. Поздрави! Послушах съвета ви и се включих и....извадих късмет САМО моите части да сбърка продавача...интересното е, че ме убеждават, че и той не бил виновен... Резултат - още търсим тази част...ако на някой му се мотае в къщи ще я заплатя на цената която обяви... Благодаря ви още веднъж! Редактирано Октомври 28, 2014 от lamqtacufi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 28, 2014 Share Отговорено Октомври 28, 2014 Съжалявам да чуя за случая. Вече не си спомням дали дали съм ви попитал кое точно е счупено на вашия държач за гуми? Някое от топчетата, които се свързват към кормилната щанга предполагам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Октомври 28, 2014 Share Отговорено Октомври 28, 2014 Съжалявам да чуя за случая. Вече не си спомням дали дали съм ви попитал кое точно е счупено на вашия държач за гуми? Някое от топчетата, които се свързват към кормилната щанга предполагам. Да, точно едно от топченцата... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 28, 2014 Share Отговорено Октомври 28, 2014 Някое от вертикалните, или от хоризонталните? Ако е счупено някое от двете странични топчета на държача при предните колела на 8070, можете да решите проблема като размените левия и десния. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lamqtacufi Отговорено Октомври 29, 2014 Share Отговорено Октомври 29, 2014 Някое от вертикалните, или от хоризонталните? Ако е счупено някое от двете странични топчета на държача при предните колела на 8070, можете да решите проблема като размените левия и десния. За съжаление липсва горното топченце... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Ноември 5, 2014 Share Отговорено Ноември 5, 2014 (Редактирано) Ако не е проблем до средата на декември,то аз мога да ти го взема от Брикилийк и да ти го донеса до БГ.Видях го че го има и цената с доставката ще е около 2-3паунда ,а за мен почерпка(хахахаха).До края на месеца няма да е проблем да ми кажеш аз летя за БГ на 13дек а до мен ще дойде за около 5-7дни . За тoва става въпрос нали? Редактирано Ноември 5, 2014 от bubacca Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 27, 2015 Share Отговорено Януари 27, 2015 Здравейте! Трябват ми 2 бр. от тази част в черно за да завърша един МОК преди да го снимам. Design ID 99781 Angular Plate 1,5 Top 1X2 1/2 http://brickset.com/parts/6016172 Предлагам размяна за сиво Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Февруари 1, 2015 Share Отговорено Февруари 1, 2015 Имам, менкаме, само кажи как и кога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 2, 2015 Share Отговорено Февруари 2, 2015 благодаря! ще то измислим. Скоро време като се поосвободят Атанас и Боби предлагам да направим отново среща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Март 22, 2015 Share Отговорено Март 22, 2015 Търся следните части. Дори една част да имате ще я взема на драго сърце. Благодаря 0885353323 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Akeyzerr Отговорено Март 22, 2015 Share Отговорено Март 22, 2015 Имам: няколко броя от мод.плейтове, от които търсиш 26 броя; черния конус и е възможно да изкопам от извитите джамове в черно поне един. Напомни ми за следващата среща да ти ги нося Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Март 23, 2015 Share Отговорено Март 23, 2015 Страхотно ще взема всичко което изнамериш от тях. Помисли и си сметни някакви пари за частите и пиши на лични кога и как да ги взема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 23, 2015 Share Отговорено Октомври 23, 2015 Използвам темата на Киро, за да ви кажа че търся 4 броя от следната част: 6107667: Corner Plate 6X6X45° цвят: бяло, дизайн номер: 6106 яко някой я има нека пише. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts