legohead Публикувано Май 29, 2018 Share Публикувано Май 29, 2018 Здравейте! Интересувате ли се да си направим среща с цел обмен на опит с дигиталните програми за строене на ЛЕГО модели? Говорил съм си с @JoePsysky на тази тема. Преди време сме цъкали няколко модела заедно с @KAGPID на LDD. Спомням си, че @Stormfury и @OneOfAll строяха модели на тема WoW използвайки StudIO. Какво ще кажете за предложението? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 29, 2018 Share Отговорено Май 29, 2018 На мен хич не ми се отдава строенето с такива програми, така че ще ми е интересно да попия малко знания Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoePsysky Отговорено Май 29, 2018 Share Отговорено Май 29, 2018 Както Камен спомена, говорихме по въпроса, и мисля, че всеки, на който му е интересно да си прави 3Д лего-та ще му е интересно да види коя програма ще му допадне на интересите и ще му покрие изискванията. Аз напоследък имам чувството, че повече в 3Д си правя модели, от колкото реални, дори Мок-овете, за които си събирам части и си ги правя после преди това съм ги направил на 3Д, което до някаква степен запазва инструкциите им в електронен вариант (въпреки че трябва да се ревърс инжиниърват моделите, но и това има оправия). 3Д моделирането освен това не изисква да купувам частите, а и 3Д моделите не ми заемат място по рафтовете . Ще се включа като "лектор" и публика на тази среща, като съм ок дори да помагам на някой лично ако има нужда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Май 29, 2018 Share Отговорено Май 29, 2018 Аз загубих интерес към правенето на каквото и да е в stud.io, тъй че не мисля, че ще съм ви от полза Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts