MetroiD Публикувано Септември 23, 2010 Share Публикувано Септември 23, 2010 По случай 50-годишнината на Volkswagen Type 2 (както е официалното име на този автомобил), ето най-накрая снимки на две МОС-чета, които подмятам наляво-надясно вече над година. Преживяха геройски две изложения, с което според мен могат гордо да носят името на този модел, асоцииран по принцип с почти безкраен живот... и с 60-те; хипита; сърфове; плажове и т.н. Историйката на точно тези два кемпъра и собствениците им можете да прочетете в представянето в Eurobricks. Благодарности на Камен за стикера на сърфа (който ще се наложи да бъде преправян по-нататък) по оригинална идея на Ася В началото беше Т1... А след него се появи и Т2: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 Ехаа наи-накраиа снимки а сега и да го копна. Защо червениа ми се вижда по-хубав да не е заради последната снимка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Септември 23, 2010 Автор Share Отговорено Септември 23, 2010 Ехаа наи-накраиа снимки а сега и да го копна. Копвай на воля, ама не забравяй - give credit! Вече сме виждали примери как хората не обичат да споделят от кой са взели идейки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mama Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 На мен пък Т1 ми харесва повече, може би защото е по-ретро. Добри модели! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PecataD Отговорено Февруари 23, 2011 Share Отговорено Февруари 23, 2011 Супер,синият наистина прави по-големи впечатления,може би наистина защото р по-ретро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts