Jump to content

Посещение на LUGS United 2018 в Белград, 07-09 септември 2018

Recommended Posts

С известно закъснение ви съобщавам за да тазгодишното събитие LUGS UNITED 2018. Както миналите години ще се проведе в Белград в периода 07-09 Септември 2018. Ето и какво са подготвили организаторите за нас:

• Платен хотел за петък(07.09.2018) и събота(08.09.2018).
  • Петъчната вечеря е безплатна (включва до 2 питиета на човек).
  • Съботната вечеря е безплатна (неограничено количество питиета).
  • Напитките и снаксчетата по време на събитието са безплатни.
  • 100 евро на LUG за транспортни разходи.

Може да видите повече информация за събитието на сайта: https://bgdlu.com

Моля всеки, който има желание да присъства да се регистрира на този адрес: https://bgdlu.com/registration

Хотела ще бъде същият като миналата година. Той е в центъра на града и е по-скоро апартаменти под наем в една жилищна сграда, а не точно хотел, но миналата година бяха прилични стаите.

Аз за съжаление няма да мога да присъствам, защото съм на сватба на 7ми, която ще продължи до 9ти. :D

Моля да коментирате, дали бихте искали да отидете за да мога да пратя някаква ориентировъчна бройка на организаторите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията. Няма да мога да присъствам поради предварително поети ангажименти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да мога да присъствам за съжаление. Ако всичко живот и здраве е наред, ще съм на море по това време

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След миналогодишните премеждия не знам дали да пробвам пак. :) Зависи колко човека се навият може да размисля. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не мога да присъствам заради ангажименти в началото на септември:(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май и аз така, но ако нещо се промени ще пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@OneOfAll, Саше, за жалост не мога :( На работа съм, нямам планиран отпуск тогава. За разлика другите имат планирани между 20 и 30 дни в периода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@OneOfAll, с удоволствие но миналата година успяхме защото събитието се състоя със закъснение. За сега имаме разни други ангажименти, но ако нещо се промени аз определено бих отишъл пак, предполагам и Яни. Дори и да не се съберем за това събитие, ще идем на следващото.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...